- Poruka
- 826
...Je mislio da je suviše dobar za mene. Kompeks više vrednosti ili šta god.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, јасно да му се ниси свиђала, али зашто? Ниси била лијепа, забавна, лака...?
Чисто да поставим нову тему за дискусију...Poenta je da se neko nekom ne sviđa, a zašto,može postojati xyz razloga, ili samo jedan, ali vredan
Zašto ovo, zašto ono? Mnogo vremena se gubi na ovakve mozgalice. Možeš godine da provedeš (izgubiš) razmišljajući o tome. Zašto bi to radila - pitam ja tebe? Zašto te to zanima da znaš?

Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу...
Па, шта мислите зашто...? (ваша слободна процјена)

Stvarno sam srece do sada u ljubavi, ali sam sada stalno u nekakvoj blagoj frci da ce me sadasnji decko ostaviti jer ga mnogo volim, a ne znam to da pokazem kako valja jer sam rodjeno zakeralo.![]()

Misliš ručak?Hmmm! Valjda i znanje i iskustvo igraju neku ulogu. Recimo, dal ume dobro da meša![]()

Jeко мислим да би требала да му кажеш који ник користиш на Крстарици.Stvarno sam srece do sada u ljubavi, ali sam sada stalno u nekakvoj blagoj frci da ce me sadasnji decko ostaviti jer ga mnogo volim, a ne znam to da pokazem kako valja jer sam rodjeno zakeralo.![]()

Od ponudjenog... mozda nisam bila dovoljno zabavna... presli smo u neku rutinu... to je taj jedan sto mi krv popi![]()
A ostale sam ja ostavljala, cim nadjem bolje..![]()
![]()
e to je uvek tako..nijedna me nije ostavila kojoj sam pio krv

Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу...
A ostale sam ja ostavljala, cim nadjem bolje..![]()
![]()
znači da si za izbegavanje i onaj prvi je bio u pravu

Ostale sam ja htela pa nisam htela. Uglavnom.
1. bila sam dosta mladja, nezrela, neiskusna, derle... zapravo, u pocetku je Teo, a onda me sutnuo
2. bio je way too cool and popular, a ja sam sedela u zadnjoj klupi![]()

1. bila sam dosta mladja, nezrela, neiskusna, derle... zapravo, u pocetku je Teo, a onda me sutnuo
2. bio je way too cool and popular, a ja sam sedela u zadnjoj klupi![]()

pa i to...a mozda si bila i malo ukocena...?![]()

..ali, kada se osvestio, shvatio je šta je propustio, i osta doveka da žali
![]()
... bilo mu malo zao, ali vrlo brzo me prezalio i ozenio se 
pa i to
sto jes, jes... bilo mu malo zao, ali vrlo brzo me prezalio i ozenio se
![]()

sto jes, jes... bilo mu malo zao, ali vrlo brzo me prezalio i ozenio se
![]()