- Poruka
- 16.741
Sramota je ovako se segaciti sa Kosovom!!!MRSH!!!
Njih ( lsd-lsv i sl.), ne može da bude sramota. Da bi se stideo, moraš da imaš obraza...na prvom mestu, a onda i ostalo što te čini ČOVEKOM.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota je ovako se segaciti sa Kosovom!!!MRSH!!!

treba, ajde nazad na drvo
.....i opusti se malo.....zezanje je zezanje....
A ti bi mogao da izgmizes iz svoje jazbine.
Sramota je ovako se segaciti sa Kosovom!!!
MRSH!!!
Sa nekim stvarima nema zezanja.
Sramota je ovako se segaciti sa Kosovom!!!
MRSH!!!
i mrzi sve oko sebe .. i rece neko na forumu da si debela
i da si jako ljubomorna .. sorry takav utisak dajes .nije segacenje nego istina .... na nasu zalost ...
e sandrina zasto si ti tako iskompleksirana ? ili iskompleksiran ? 100% si neka odvratna ruzna devojka koja ceo dan sedi za kompom i pici po forumu 200 na sat ko ce brze ko ce boljei mrzi sve oko sebe .. i rece neko na forumu da si debela
i da si jako ljubomorna .. sorry takav utisak dajes .

nije segacenje nego istina .... na nasu zalost ...
e sandrina zasto si ti tako iskompleksirana ? ili iskompleksiran ? 100% si neka odvratna ruzna devojka koja ceo dan sedi za kompom i pici po forumu 200 na sat ko ce brze ko ce boljei mrzi sve oko sebe .. i rece neko na forumu da si debela
nije segacenje nego istina .... na nasu zalost ...
hihiihNjih ( lsd-lsv i sl.), ne može da bude sramota. Da bi se stideo, moraš da imaš obraza...na prvom mestu, a onda i ostalo što te čini ČOVEKOM.![]()
"Ako mozes da vidis unisteno delo svog zivota,i bez ijedne reci da ga ponovo gradis,ili bez uzdaha ili protesta podneses ono sto si dugo tekao.Ako mozes da da budes zaljubljen,ali ne lud od ljubavi.Ako mozes da budes jak,a ipak da ne budes divalj.Da ne mrzis one koji tebe mrze,A DA SE IPAK BRANIS I BORIS.Ako mozes da slusas kako tvoje reci izvrcu nevaljalci da razdraze GLUPAKE,i da cujes kako luda usta oi tebi lazu,a da sam ne kazes ni jedne lazi.Ako mozes da sacuvas dostojanstvo i glavu.Ako mozes da budes skroman iako si savetodavac kraljeva.Ako mozes da volis svoje prijatelje kao bracu,a da ti nijedan ne bude sve i sva.Ako znas da RAZMISLJAS,da posmatras i upoznajes,a da nikad ne postanes skeptik i rusilac.Ako mozes da sanjaris,a da ti san ne bude gospodar.Da mislis,a da ne budes samo mastalo.Ako mzes da budes cvrst,ali nikad divalj.Ako mozes da budes dobar.Ako mozes da budes pametan,a da nisi cisunac i sitnicar.Ako mozes da zadobijes POBEDU posle PORAZA,i da te dve varke isto primis.Ako mozes da sacuvas HRABROST i glavu onda kada je svi izgube.
Tada ce kraljevi,bogovi,sreca i pobeda biti zauvek tvoji poslusni robovi.
I ono sto vise vredi nego svi kraljevi i slava-bices COVEK!"
R.Kipling
Dosta njih ovde treba da dobro prouce tematiku.

pozdrav svima sve najbolje vam zelim 
Kada se zatvaraju nesuvisle teme i kada se brišu nesuvisle poruke, više se vodi rasprava na PP nego na javnom delu foruma.
Slobodni ste da pišete šta želite i da skupljate poene zbog vredjanja korisnika.
Molim lepo...
A ti si neki KGB. Puno vas ima ovde. Ili si rezervni account pa si video da sam tu dosta dugo. Zanimljivo. Da, kuci sam bolujem od gripa.
Bolujes ti od mnogo opakije bolesti,samo nisi svestan.

Ajde ti nazad na drvo
Pederu maleni!!!
E,ovo je vredjanje.
A ti Irone mozes i da me banujes,zabole me!