NIGHT SHOT

I meni je na auto stalno, al ga podesim na u ACR kasnije
Mastere ona prva me podseca na moju koju sam postovao ovde a imam i garazu slicno uradjenu i one babe na klupi samo se meni vidi ceo niz klupa i nemam baba :D

zato sam napisala datum da mozes da se snadjes... moj zakljuchak je bio upravo tachan da se necemo videti... jer ni ja nisam u NS... imam ispit 27. a vracam se kuci (za Sombor) 28. a ti se selis tek 30. koji nije subota nego nedelja... :)

zato sam napisala datum da mozes da se snadjes... moj zakljuchak je bio upravo tachan da se necemo videti... jer ni ja nisam u NS... imam ispit 27. a vracam se kuci (za Sombor) 28. :)
sudbina
k075-1.gif

a ti se selis tek 30. koji nije subota nego nedelja...
gledao sam ovaj budjavi windows kalendar pa sam is3povao

:lol:

pa ono...upoznao bih se :) ne znam zasto mislis da ne bih?:)
ali...dolazim u nedelju 30-og,a ne u subotu (to sam is3povao) i cisto sumnjam da bih mogao pre podne cak i u nedelju,jer tad se nalazimo sa liom,dajemo mu ca$h i ulazimo sa stvarima,imacemi posla...dok prebacimo i njene stvari i sve to slozimo i sta vec...tako da..kapiram da bi eventualno moglo posle podne..
ybg...jednostavno...takvo je stanje stvari..missim..takva je situacija..a ti ako 3pujes da ne zelim da se upoznamo :) ne znam sta da ti kazem... :)

:lol:

pa ono...upoznao bih se :) ne znam zasto mislis da ne bih?:)
ali...dolazim u nedelju 30-og,a ne u subotu (to sam is3povao) i cisto sumnjam da bih mogao pre podne cak i u nedelju,jer tad se nalazimo sa liom,dajemo mu ca$h i ulazimo sa stvarima,imacemi posla...dok prebacimo i njene stvari i sve to slozimo i sta vec...tako da..kapiram da bi eventualno moglo posle podne..
ybg...jednostavno...takvo je stanje stvari..missim..takva je situacija..a ti ako 3pujes da ne zelim da se upoznamo :) ne znam sta da ti kazem... :)

lol... opusteno tebra...

@light child... tebe prvi put vidim ovde... :|

E..ovaj..posto smo se svi lepo "ispricali" na temi na kojoj se kace "nocne fotke" bilo bi lepo da nastavimo iste i da kacimo,a "druzenje" i "prica" na PP ili na nekoj chat temi na drugom pdf...tipa "svastara".
To je po meni generalno boljka "fotografije" mnogo price,malo fotki..o.k...naravno da treba da bude komentara,ali nikako 50 x vise nego fotki!
Kome je do price i caskanja o fotografiji,neka to radi na temama predvidjenim za to,a kome je do price i caskanja nevezano za fotografiju,kao sto vec rekoh...neka to radi na PP ili na nekom drugom pdf-u.

Back