NIGHT SHOT

na crt-u se nista ne vidi... pogledacu na LSD-u :D
uffff....ne znam koliko ce to biti merodavno,al' probaj..
n070.gif

drugi put si b'o latni sat :D

...elem... lepo ide ovo zuto-oranz sa plavim... probaj da zumirash na sam vrh kule do... uf... kako se to zove... ovih ornamenata... jednostavnije je da pokazem... ovo je samo ilustracija... igraj se sa tim oblicima... ne treba uvek krupan plan hvatati... :)

sdc10242.jpg

...posmatraj detalje... :) znam da muskarcima to bas i nije u krvi, oni gledaju krupan plan... ali probaj... ovo je ujedno mental note za samu sebe- da se ne opirem toliko shirokougaonom :D

Poslednja izmena:
...poslednju vertikalnu trecinu (skroz desnu) i horizontalno najdonju kropuj... i dalje ce malo biti centrirani likovi, ali malo manje... nedostaju mi oblaci ili makar zvezde... :|

...ovde bi se mogao napraviti zanimljiv shoot...

upravo to :D

...a sad postoji jedan drugi problem koji se zove fotka "bezi"... zbog tog njihovog pogleda koji ide negde van fotografije gde mi ne mozemo da vidimo je fotka nedorechena... dakle, smisao/ poenta/ punch-line "bezi" od nas...

fino fino... moze li se to negde videti u malo vecoj rezoluciji... nisam sigurna da li je radila selektivna desaturacija, koju zaista ne ljubim ali ovde je lepo chuchnula ukoliko je to u pitanju...

...vidim radjeno je sa D80, kit objektivom!?

E..ovo je prva Brdzina slika koju vidim..:)
svidja mi se..svidja..
btw..ja volim brodove i camce da slikam..

edit: hmm..a kad vec komentarisem..
Masteru, mnogo su ti bolje slike u krupnom planu,
nego ova slika sa ono dvoje sto gledaju negde iza..
nebo mi deluje skroz vestacki i kao da je fotomontaza..

Poslednja izmena:

Back