NIGHT SHOT

Evo čisto iz aparata bez obrade :D

Rajvosa

102_5940-1.jpg

102_5942-1.jpg

@Master
zanimljiv nocni snimak, narocito ovo dvoje ljudi sto sedi kao da su na pikniku u sred bela dana, tako da bih ja istakao njih vise i oni bi mi bili glavni motiv u kadru.

@Master
zanimljiv nocni snimak, narocito ovo dvoje ljudi sto sedi kao da su na pikniku u sred bela dana, tako da bih ja istakao njih vise i oni bi mi bili glavni motiv u kadru.
u pravu si...zbog njih mi je o.k fotka.. :)
btw...kako bi ih istakao,t.j. kako da budu glavni motiv u kadru...zoom,crop?
u tom slucaju....izgubili bi se grad i reka u pozadini...

o.k..kapiram da nisu neke,ali...iznenadilo me (a tek sinoc sam provalio :)) da mogu da fotkam nocne bez stalka,missim...ima neka 4a.."Dual Image Stabilization" i onda kao moze...nema one rucice sto drhti :) i ne budu mutne fotke,nisu tako dobre kao sa stalkom,ali opet....na proslom aparatu nije bilo slicne opcije..nego...ili stalak ili...."rucica" i blur :)

Poslednja izmena:
Ne, nego bi se pomerio malo nize. Ljude bih stavio u prvi plan a drugi bi bio most reka i grad.
Pa dobro...znaci da ponovim fotku kad budem opet uvece na tvrdjavi,samo ne znam kako da iscimam oo dvoje da se opet tamo namontiraju? :)
Iskreno....kad sam ovu fotkao njih nisam ni provalio,cak ni kad sam gledao fotke na PC-ju...tek pre neki dan..slucajno :)

Back