videli smo "uspeh" te "najjace" armije sveta..............u vijetnamu, koreji, kambodzi, kubi.........tada, a danas u avganistanu, siriji, jemenu, srbiji, a posebno u ukrajini.
Njihovi vojnici su nakiceni ko novogodisnje jelke sa raznim tehnoloskim pomagalima ne zato sto su tako efikasni na bojnom polju vec zato sto je jevrejski lobi narucio tu opremu od jevrejskih liferanata vojne opreme...........sto sve placa americki i evropski poreski obveznik. Njihova vojska je produkt , profit jevrejskih kapitalista i nije predvidjen za upotrebu vec samo za ulaganje u takvu armiju. Morao se naci objekt kome ce se prodavati vojna oprema...........iako tottalno nefunkcionalna. Isto je i sa vojnom tehnikom od tenka, aviona, broda..............sve je to smisljeno iskljucivo radi profita a ne radi uspeha na bojnom polju.
Zato je ruska vojna tehnika neuporedivo jevtinija jer nije pravljena za profit vec da donese pobedu na bojnom polju pa su joj perfomanse prilagodjene potrebama u borbi a ne potrebama za sto veci profit. Uporedimo samo pesadijsko naoruzanje. Kalasnjikov od 1500 dolara , model star 70 godina, postize bolji efekat od najmodernije americke pesadijske puske koja je desetostruko skuplja od kalasnjikova.........ne radi cene proizvodnje i radne snage vec radi bespotrebnih a skupih detalja koji samo opterecuju vojnika u borbi.
Jasno je ko dan da ratovi jevrejima sluze za bogacenje a americka vojska , kao i svaka druga na svetu treba da je samo topovsko meso u procesu ostvarenja profita jevrejske vojne industrije........i ne samo industrije, jer se naoruzanje placa kreditima od banaka koje su u jevrejskim rukama, .........kao i izgradnja u ratovima razorenih drzava koje opet finansiraju jevrejske banke a radove dobijaju mega-konzerni koje kontrolisu jevreji.....................
svi mi i srbi i rusi i amerikanci i nemci i ustase i cetnici, huti i palestinci i argentinci i englezi i francuzi, i japanci, i .........svi smo mi topovsko meso u rukama nekolicine jevrejskih dinastija.
apsurdno je govoriti o ratovima na nacin na koji smo nauceni jer ti ratovi nisu ono sto mi vidimo i kako nam mediji prikazuju. Danas to vecina sveta zna ........a znace se jos vise i to vrlo uskoro.