Nije ni počelo a već se završilo: Dosta je bilo "raskinuo" sa Narodnom strankom zbog Velje Ilića

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
78.156

Nije ni počelo a već se završilo: Dosta je bilo „raskinuo“ sa Narodnom strankom zbog Velje Ilića​

Danas Onllinedanas 12:49
Nije ni počelo a već se završilo: Dosta je bilo raskinuo sa Narodnom strankom zbog Velje Ilića 1
foto Antonio Ahel/ATAImages
Stranka Dosta je bilo objasnila je da do dogovora o zajedničkom izlasku na izbore sa Narodnom strankom nije došlo, jer je za DJB neprihvatljiva koalicija sa Novom Srbijom Velimira Ilića.

DJB na svom nalogu na društvenoj platformi X podsetio da je sa Narodnom strankom krajem januara potpisao memorandum o zajedničkom izlasku na beogradske izbore.
„Dva i po meseca smo zajedno pokušavali da proširimo koaliciju i sa Dverima i NDSS-om i napravimo jaku kolona desnog centra. Dveri su bile zainteresovane ali nisu mogli da donesu odluku. Poslednji pokušaj je bio u ovu subotu, ali su Dveri ostale neodlučne. NDSS nije bio spreman ni na sastanak“, navode iz DJB.

Dodaju i da je Narodna stranka pre tri nedelje htela da uvede Novu Srbiju Velimira Ilića u koaliciju za Beograd.
„DJB ne vidi nijedno racionalno objašnjenje za to i za DJB to nije prihvatljivo. Voditi kampanju za promenu i uvođenje reda u Beogradu sa Veljom Ilićem nije kredibilno“, poručuju iz ove stranke.
Narodna stranka je, kako se navodi, na kraju odlučila da napusti dogovorenu koaliciju sa DJB i napravi koaliciju su Veljom Ilićem.

https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2024/dosta-je-bilo-narodna-stranka/

Umesto da se udružuju novi ljudi to rade novi sa starima. Ni Radulova koalicija sa Tadićem nije bila mudra kao što neće ni ova.
 

Back
Top