Vučić posle sastanka sa Šmitom: Srbija nedvosmisleno podržava Dejtonski sporazum

Etaernal

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.856
https://n1info.rs/region/vucic-nako...ija-nedvosmisleno-podrzava-dejtonski-sporazum

Srbija nedvosmisleno podržava Dejtonski mirovni sporazum, kojim se ujedno poštuju i teritorijalni integriteti BiH i Republike Srpske u okviru BiH i sve suprotno tome neće podržati", objavio je danas na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovora sa visokim predstavnikom međunarodne zajednice u BiH Kristijanom Šmitom.

Neko je pušten niz vodu :think:ali slika je hit, kao i uvek.

Screenshot-2024-04-05-07-12-53-728.jpg

Vučić će deklarativno biti za bilo šta...Vučić će sutra moći da bude deklarativno i za Evroaziju..Vučić se pretvorio u takvog političkog manipulatora..mislim da i stranci već znaju..zato mu rusi ovo i ne zameraju da je on deklarativno za sve ovo ..on deklarativno podržava granice ukrajine..potpisuje deklaracije gde se osuđuje rusija..šalje oružje ukrajincima..a optužuje nekog da je marioneta

https://n1info.rs/region/vucic-nako...ija-nedvosmisleno-podrzava-dejtonski-sporazum

Srbija nedvosmisleno podržava Dejtonski mirovni sporazum, kojim se ujedno poštuju i teritorijalni integriteti BiH i Republike Srpske u okviru BiH i sve suprotno tome neće podržati", objavio je danas na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovora sa visokim predstavnikom međunarodne zajednice u BiH Kristijanom Šmitom.

Neko je pušten niz vodu :think:ali slika je hit, kao i uvek.

Screenshot-2024-04-05-07-12-53-728.jpg
Ova slika govori o tome da jedan od ove dvojice nije koristio vazelin za one stvari

raspala se ili ne, europa i amerika će ostati najveći partneri srbije. I pre 2 veka i danas i ubuduće, najveći protoci u robi, ljudima, tehnologiji, parama su bili i bitće ka zapadu
I u doba tita, najveći ekonomski partner jugoslavije je bila europa, isto kao i u vreme kraljevine, isto kao i u vreme vučića.
Lideri i sistemi se menjaju ali prirodne veze ostaju

Raste očaj zapadnjaka što se iseljevanje Muslimana iz BiH ne zaustavlja.Očekivanja i priželjkivanja bila su sasvim suprotna (da iz BiH odu Srbi a ne Muslimani a ni Hrvati) ali jbg ne biva sve u životu pa ni u politici onako kako želiš.
Prilično je glupavo omogućiti useljavanje onjima koje želite da zadržite tamo.
Englezima je sve krenulo naopako od kako su izašli iz EU. Desetkovali su svoju ekonomiju i uticaj u svetu. Ja sam znao da će to biti tako nego je ljudska glupost uvek veća. Oni bi se sad priključili ponovo nego ih sramota da kažu ;)
Jes, baš Grčka Češka i Portugal će da im pomognu.

Englezima je sve krenulo naopako od kako su izašli iz EU. Desetkovali su svoju ekonomiju i uticaj u svetu. Ja sam znao da će to biti tako nego je ljudska glupost uvek veća. Oni bi se sad priključili ponovo nego ih sramota da kažu ;)
Gordi Albion bre. Hoce ponovo da budu velesila, a ne nEmAcKoFrAnCuSkI kOnjUsArI. :hahaha:

Back