Nick/aFatar

da udarim kontru sofijinom svetu :mrgreen: .....salim se samo me inspirisala
mene ne tangira kako se zovete u rl

ali me kopka zasto bas taj nick i avatar imate, jer to gledamo kad caskamo, a nekako povezujem sa karakterom, afinitetima i sl....
sta znaci, sta vas je inspirisalo da ga stavite .....

molim da mi se ne prebacuje tema jer me iteresuju ljudi koji pisu ovde (a to su ljsovci i domoroci sa ovog pdfa)
ako moderacija smisli da ne odgovara tema neka zakljuca, ali bez prebacivanja molim

ne rekoh za sebe
nick je lapsus drugaricin odavno koji je napravila u sred neke price, slatko me nasmejao, sad zamislite kako bi to izgledalo:lol: a i zvuci ludo, paradoksalno.... sto ja jesam :mrgreen:
a afatar - razume se cats rule :mace: :heart:

nik jer volim dugo da spavam, na žalost u poslednje vreme vrlo kratko

Dok sam imala stari nik, svi su znali kako se zovem i kolko imam godina (što ja, inače, krijem :rotf:). Ovo je sad narodni naziv mog imena.
Avatar sam promenila jer su ljudi mislili da sam ono ja sa ondulacijom, retko ko je prepoznavao Dilana. Čik sada nek neko pomisli da sam to ja... :zcepanje:

За име сам објаснила на Софиној теми.

Аватар мењам у зависности од расположења, или кад нађем неку лепу сличку.

Једини који је заиста личио на мене је црни пантер.

Толико за сад.

da udarim kontru sofijinom svetu :mrgreen: .....salim se samo me inspirisala
mene ne tangira kako se zovete u rl

ali me kopka zasto bas taj nick i avatar imate, jer to gledamo kad caskamo, a nekako povezujem sa karakterom, afinitetima i sl....
sta znaci, sta vas je inspirisalo da ga stavite .....

molim da mi se ne prebacuje tema jer me iteresuju ljudi koji pisu ovde (a to su ljsovci i domoroci sa ovog pdfa)
ako moderacija smisli da ne odgovara tema neka zakljuca, ali bez prebacivanja molim

ne rekoh za sebe
nick je lapsus drugaricin odavno koji je napravila u sred neke price, slatko me nasmejao, sad zamislite kako bi to izgledalo:lol: a i zvuci ludo, paradoksalno.... sto ja jesam :mrgreen:
a afatar - razume se cats rule :mace: :heart:

Avatare biram onako random, kad naiđem na neku lepu sliku a ja je turim na avatarče.

Nick sam ovde birala sa 17 godina..kad sam slušala Doorse i bila klinče.
Da biram sad, izabrala bih nešto drugo ali uopšte me ne tangira da ga menjam...previše sam lenja što govori o meni više zapravo nego avatar ili nick :lol:. A i nije toliko promašen, divlja nisam, štaviše možda bih htela da budem al sam totalno pitoma..al brljavo dete ću da budem zauvek.
Njah.

Nick - macka od jednog druga se zove tako :lol:
Svidelo mi se, potrazila na netu ko je bila Nemesis
pronasla se u opisu :flert: i eto...

Avatar... :think: ne secam se kako sam dosla do nje
niti sta sam trazila pa sam naisla na ovu sliku
al nekako me je privukla, i necu je menjati, sazivela sam se sa njom.

Smizla tj smizlica me zove jdena moja muska voljena i obozavana osoba. A sam taj naziv me uzasno nervirao kada mi je bio spontano upucen. Ali sam se vremeno zdušila sa nadimkom. A ovo s.S je skraceno: malo ''s'' me opisuje (opis potice od iste osobe) a veliko ''S'' je prvo slovo mog pravog imena.

Avatar je nekada pripadao drugoj forumasici koja ga se u korist mene odrekla i poklonila mi ga, jer vise nije mogla da me slusa kako cvilim za ribicom. Ups...:rumenko: bojim se da ovo zvuci malo nevaljalo :rumenko:

Preko avatara mozes solidno da zakljucis ko se lozei na sta i kakve su mu namjere ovdje. Npr ove zene sa nekim romanticnim motivima ili slikama drugih bolje gradjenih zena traze sex, mislim traze sve ali ove su bas zagorile.

Hahaha...pazi ko se javlja, meco s` srcekima... :lol:
Ljudi nepogresivo, govoreci o drugima, govore o sebi... :ok:

...da, nick sam smislila skupa sa dragim, iz ciste zeze, nisam planirala da cu ovoliko ostati. :rumenko:
Avatar menjam kako mi se nesto desi, pa me asociraju neke slicice...znaci, nikakva misterija, ne pridajem neki znacaj...

Back