ni Stefan ne moze a da ne gvirne

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
elem ... morao i ja da vidim taj grandiozni spomenik. nije da nije osvetljen. samo mi truba da budem turista u svom gradu :lol: i kao takav vidim ja da su ga namontirali da ima uvid u dnevni program biskopa PARTIZAN. onako gviri malo pognute glave...

Sta mislte Vi o tome?
trac ili istina....
hebanjenje uvek bilo hebanje...bilo nekoga ili raje ili gospode ili komplet ili ili...

elem ... morao i ja da vidim taj grandiozni spomenik. nije da nije osvetljen. samo mi truba da budem turista u svom gradu :lol: i kao takav vidim ja da su ga namontirali da ima uvid u dnevni program biskopa PARTIZAN. onako gviri malo pognute glave...

Sta mislte Vi o tome?
trac ili istina....
hebanjenje uvek bilo hebanje...bilo nekoga ili raje ili gospode ili komplet ili ili...

shta to ima veze sa Ljisom!?

Ne sigurno necu proci pored tog spomenika.Zeljeznicke stanice nema,a zaista nemam razloga da idem na taj kilavi Trg Savski,ili kako ga je vec Vesic nazvao....

zahebavs da nemas ni trunke radoznalosti kako sve izgleda?
iako NE VOLIM OVE sve ono konacno lici na nesto.na stranu sto smo navikli da ceo "kraj" drugacije izgleda.

bezobzira na sve ON virka i zmirka sta se daje u PARTIZANU i ima li ista od hebanja :lol:

Sta mislte Vi o tome?
trac ili istina....

Jel istina da ostavljaju pare ispod spomenika?

Back