Ни песма Евровизије не може проћи без политике

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel će i ove godine da dominira LGBT?
Dominantno.
A506FB0E-51C4-4E7B-B579-B921E43EE253.jpeg

Нисам испратио. Мими Мерцедес?
Nijedna zemlja u svetu ne uvodi lustraciju muzicara, a mi bi mogli...

Kad bi vi znali sta je Mira Skoric radila pevacima i muzicarima svojim falsiranjem dok je pevala..
Ides podesen na apsolutnog sluhistu , i neki ludak u ulazu pustio samo dve pesme i jedna od njih Mira Skoric....
To pritiska bubne opne, boli vrat, nije to sto peva, nego sto sve falsira, a pevaci cesto znaju da se podese tako da osecaju pritisak u usima na 1/16 tona, sto je izvanredna vrednost, ali Mira omasuje nekad i za 1/4 stepena, a nekad i 1/2...sto te toliko boli u usima da razara...

Narodnjaci , vecina uzas, osim Snezane djurisic, i lizalice Miroslava Ilica...Oni ne falsiraju nista, ostali pomalo...Iako vi ne osecate npr Biljanu Siki ili muza isto neki Ilic bese...Stvarno zvuci kao da ne falsiraju , ali isfalsiraju pomalo , to mogu da osete podeseni , kad spremas turneju , kad imas solo deonicu , pa sebe uteras u apsolutni sluh...

Poslednja izmena:
Ауторска

Мистериозно, жири једном такмичару даје смешно мало поена. Другом даје значајно више. Очигледно ни избори за Евровизију не могу проћи без фаворизовања једног такмичара.
Превара.
Зашто опет ?
Може ли на миру да се гласа за фаворита, или очигледно да више неће моћи ?

Jes, śecamo se kada su Srbi nama Crnogorci šćeli da otimaju pobjedu davne 2005-te godine

Ma šta kažeš i Breskvica ćaci :hahaha: :hahaha: , ma nije moguće. :roll:

Ljudi ja ne znam šta je s vama i koji vam je , mislim to nije ni Public Enemy, ni Rage Against The Machine, ni KRS One, ni Jello Biafra, ni Tina Turner, brate to je samo jebena Breskvica.

Inače ovaj narod je bio šokiran samo dva puta u svojoj istoriji, kad je Tito umro i kad se pročulo da Breskvica nije nevina. : d

Ma šta kažeš i Breskvica ćaci :hahaha: :hahaha: , ma nije moguće. :roll:

Ljudi ja ne znam šta je s vama i koji vam je , mislim to nije ni Public Enemy, ni Rage Against The Machine, ni KRS One, ni Jello Biafra, ni Tina Turner, brate to je samo jebena Breskvica.

Inače ovaj narod je bio šokiran samo dva puta u svojoj istoriji, kad je Tito umro i kad se pročulo da Breskvica nije nevina. : d

Naravno ko voli njenu pesmici te ona i voli a to su naravno caci a ne naci haha

Back