Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.397
"Генијално" жвалегино вођство. Још једна победа најбољег студента правног факултета икад.sto smo morali da priznamo makedonsku crkvu...SPC, nije imala kontrilu, ali nije morala da im to zvanicno prepusti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Генијално" жвалегино вођство. Још једна победа најбољег студента правног факултета икад.sto smo morali da priznamo makedonsku crkvu...SPC, nije imala kontrilu, ali nije morala da im to zvanicno prepusti
ma kakvi rusi bre to su nepouzdani ljudi koji su jahali slavu ruske imperije i SSSRa...jelcin bacio SRJ u vodu, Putin bacio Jermeniju...Posle ove izjave iz Rusije ne može prika.
Nema prećutnog, u UN odlučuje Rusija i njima taj mora da ode kod njih u Moskvu i da im to kaže.
Tako su Rusi uvek radili ne veruju oni mnogo telefonima i internetu oni to traže da čuju u četiri oka, morali su odavde komunisti da odu u Moskvu i kažu šta misle, i onda ga ili tamo ubiju ili se taj vrati jer je tamo rekao što Rusi žele da čuju
"Генијално" жвалегино вођство. Још једна победа најбољег студента правног факултета икад.Кад сутра признају "Православну цркву Косове" биће то нова победа.
Nije preterani gubitak, makedonija je nasa prijateljska zemlja (i da imamo zapravo sposobnu vlast, mi bi jurili da pretvorimo makedoniju u naseg saveznika/protektorat)sto smo morali da priznamo makedonsku crkvu...SPC, nije imala kontrilu, ali nije morala da im to zvanicno prepusti
Smanji drogu.To nije bitno nek odu svi, kada je već 90% Srba sa Kosova otišlo nek idu svi to je nebitno.
Jedino je bitno za Srbiju da čuva svoju UN teritoriju !
A kada čuvaš svoju UN teritoriju, Srbi će se jednog dana vratit na Kosovo i na kraju će ih Srba tamo na Kosovu živeti 2 miliona, neće to ni morati dugo da se čeka jer se odnos snaga u svetu promenio.
U današnje vreme vidimo da je samo teritorija bitna, a kad imaš teritoriju u svom džepu u UN, pre ili kasnije tu naseliš svoje stanovništvo. Ne žuri prika
ma kakvi rusi bre to su nepouzdani ljudi koji su jahali slavu ruske imperije i SSSRa...jelcin bacio SRJ u vodu, Putin bacio Jermeniju...
Ovaj nas vucko bi odavno oterao rusiju u pm da srpski narod nije bio bombardovan 1999te, za svako slikanje sa putinom potpisuje 5 ugovora sa EU i amerikom...cim je legla prva euro plata odustao on srpskog nacionalizma preko noci
ja nisam u snsu brate mislim da si se tu zajeboBolje ti je da na vreme prebegneš iz SNS-a nego što ovde pišeš protiv Rusije.
Vučić je gotov, i samo će se desiti da odleti u neku zemlju u posetu i neće se vratiti, već je celu porodicu sklonio iz zemlje još on da pobegne i to je to.
Ali šta ćeš onda ti nesrtetniče ? Već sam ti pisao nećemo ti uvažiti prebeg na našu stranu minut pošto Vučić pobegne, ti moraš to da uradiš ranije pre toga da bi ti prebeg bio uvažen.
Prika pusti priču, beži od Vučića dok ti je vreme, ili kako se to popularno kaže preleći dok ti je vremeja nisam u snsu brate mislim da si se tu zajebo
vucic se otvoreno hvalio sa prodajom oruzja ukrajini jos u 2023oj godini, dokumenti iz americkih izvora cak navode srbiju kao formalni izvor za municiju u ukrajini.
Studenti su ruske zastave motali radosno, a ove budaletine rusi nakon svega i dan danas nisu osudili vucica vec ga brane...ti ces mene da ucis
najverovatnije, inkasira neke dolare, za svoje izjave...na primer, pominjanje obojene revolucije i time pomaze AV..a onda mu legnu neki dolari na bankovni racunBocan je pravi Caci iz RF.
ko je makedonski patrijarh?sto smo morali da priznamo makedonsku crkvu...SPC, nije imala kontrilu, ali nije morala da im to zvanicno prepusti