Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.802
Jao sto volim onaj aparat ko grejalica..kao black light..pa samo pucketa kad nalete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda zbog cveca , mozda zbog neke cetinarke ispred stana....u svakom slucaju kad udju , ne vidis, ali osetis....jel to bese seks....e onda seks sa tim 1mm.
Posle njih mi milina kad mi ovi ogromni od 5mm zuje oko usiju....od njih bar posteno otekne...ali ne svrbi ko kod ovih malih...
stigao metro katalog.....e, tamo piše da ima onih električnih aparata za insekte. tri modela su u ponidi, a cene su od nešto preko 600 do nešto iznad 2 soma.. aparat koji deluje na 30 ili 40m..ko je pazario nek nam prenese utiske..
Moj prijatelj jeste...a lepo sam ga ubeđivao da ne baca pare.I kaže: kad sam ih video da sleću na aparat, bacio sam ga preko terase.
![]()
Ne znam za lampu, ako je to ona ljubicasta,cuo sam da nedeluje nesto
Evo puna mi ih je soba u potkrovlju...sta predlazete?
Ovih dana i u parkovima i kod mene u stanu imam drustvo komarca ili mnozine, koji su mali kao slovo a u 12 fontu....znaci kao krupnija perut....a brate ujedaju ko ludi....
Ni manjeg , ni ludjeg....
Manji je od musice vinske...
A boli bre , sve te noge svrbe kad te izujeda....
i da imam musemu za sprecavanje ulaska komaraca , ne bi ih zadrzao...
Ovo je minijatura...ali svrbi , jedino se ne naduje...
Ko hoce o komarcima i iskustvima nek pise....nek objasni....
Ko hoce o modernim vremenima i velicini i vezi sa agresivnoscu, nek pise o tome...
ja ih izgleda imam SAD u oktobru!!!!
nisam ih ni videla ali sam ih osetila! sumnjam da se kriju medju truncicama prasine!! inace sam bash trpeljiva al ovo se ne moze ignorisati!!!
kad nekom kazem gledaju me ili belo kao ova nije normalna ili ih komarci zaobilaze. ja izgleda vishe nikad necu spavati znaci ili cu ubiti nekog ili sebe ili cu napraviti neki gaf a posle ne znam koliko dana videcu svoju podsvest i poludeti! od nespavanja!! naravno koga bi to bilo briga nije bash ni moju mamu ili majku doduse ponudila mi je da zamenimo krevete ali mene oni prate i u druge sobe
moja soba gleda na dvoriste sa korovom i podrumom i tamo su se oni ugnezdili i sad prave kod mene svako veche zurku!
ima li tu leka ali tuzno je sto nikog ne zanima, dobro nije ni mene nikad nesto zanimalo kad nekog muci ali ovo nisam nikad dozhivelaovo nisu oni posteni debeli komarci nego neka cudovista!
poslala sam pitanje gradskom organu, ali ipak nisam djilasu lichno.
sad cu da probam s onom tabletom ali ja ne verujem bas u to
oni su izdrzljivi, izdrzace celo leto
jedu me u kosu, ne znam gde me sve ne jedu... nemaju ni tajmaut, rade i danju. ne mogu da izdrzim i ne znam sta da radim bog me je kaznio za neshto. postoji onda sluzba sto ni isla po podrumima alio otkud znam kad nikog drugog u zgradi to izgleda ne dotice jedva cekaju da mi ide lose
meni se isto desilo ko i vama,meine proganjaju od juna i na kraju sam ludila,.molim vas javite mi kako ste se esili te napasti.Imam Problem sto ne mogu vas direktno kontaktirati,ne dozvoljavaju administratori na ovom forumu a ja sam se samo uclanila da bih vas kontaktirala da mi pomognete.inace ni jedan Doktor Niko mi ne veruje da me ta nevidljiva zivotinjca izjede a non-stop su sa mnom.putuju cak i u stranu zemlju sa mnom.ovo je veoma vazna tema i mislim da bi se trebalo o njoj pricati.molim vas ako ovo procitate javite mi se .unapred zahvalna.