Ni kola se ne daju nekome drugom a kamoli supružnik

Za pocetak kreni sa gradivom iz osnovne skole
Sramota me je citati neke gluposti
Ja se sa vama stotinak dopisujem i većina mi digne oritisak u 200 od stavova koje ovde čujem, pa nije ni čudo ako pogrešim neko slovo.

Opuste se zidovi vagine pa je pritisak na muški polni organ slabiji. Možete vi da glasno dišete koliko hoćete, ali to ne menja utisak kod muškarca.

Ja se sa vama stotinak dopisujem i većina mi digne oritisak u 200 od stavova koje ovde čujem, pa nije ni čudo ako pogrešim neko slovo.

Opuste se zidovi vagine pa je pritisak na muški polni organ slabiji. Možete vi da glasno dišete koliko hoćete, ali to ne menja utisak kod muškarca.
opuste se trenutno od zadovoljstva
I vrate na staro
Cak i vezbaju da se tako plasticno izrazim i budu jaci
To je misic
Koji vezba kao i svaki drugi
I tvoj stojko je od misica
Pa nije sve kilaviji i mlitaviji
Sem ako si impotentan

Ja sam drugaru jednom dao rolere i kad sam video da koči točkovima umesto onim otpozadi više nikada mu nisam dao. Jasno ti je šta hoću da ti kažem.
Ма ти си себичан, ниси се родио са аутом и тротинетом. А што се тиче супружника,па нико ништа ником не даје, него углавном обоје су ту и уживају у томе што раде.

Ja sam rekao samo da volim da je vagina uska, a ona se raširi od baš mnogo seksualnih partnera, a ne od nekoliko njih.
Ти још ниси схватио да се пчка не шири због много сексуалних партнера. Ако ћемо се користи твојој логиком, зар није логичније ако се већ шири да се шири због тога што свакодневно годинама има секс, а не она која их је имала 15 и самим тим 15 пута имала сека?

Ili za perverznjake i perverznjakinje.
Znači perverzija je i kad ljudi vole ljuto.
Zadovoljava nas nešto što obično ne zadovoljava.
Ja volim ljute paprike i ljute kobasice i uopšte jela sa ljutim mesom.
Ali po pravilu to nas ne zadovoljava.
A kad je neko gurman i mnogo voli da jede e takva jela i takvi obroci mu se mnogo sviđaju.
------------------------------------------------
Isto tako je i sa sexom i seksualnim perverzijama.
Isti princip.

Људи имају различите сексуалне потребе.

Неко воли садо мазо, неко БДСМ, неко доминиацију, неко да је понизан, неко воли сисе, неко дупе, неко орал, неко не, неко је геј, неко би, неко лез, људи имају најразличитије могуће фетише, знане и незнане итд..итд...

И, углавном, свако са стране гледа, и треба да гледа своја посла и не улази у туђе сексуално понашање. Међутим, кад је реч о свингу, на интернету се стално осуђује такво сексуално понашање, иако су нека друга сексуална понашања далеко више неконвенционална (нпр. хомосексуализам). Па опет, не осуђује се хомосексуализам, али се редовно осуђује свинг понашање. Зато овде на Крсти имамо сигурно приличан број оних који су фанови оваквих сексуалних искустава, али тек мали број оних који отворено кажу да су фанови, а многи не желе, јер ће бити суочени са друштвеном осудом дела форумаша (попут Мелиота).

Пустите људе да живе свој живот како желе и да уживају у сексу како желе.

Наравно, Мелиот ће сад да прича о сексуалним болештијама, као да није чуо за заштиту, а такође, парови који практикују свинг, у највећем броју случајева нису промискуитетни и не скачу из кревета у кревет, већ имају свој уски круг људи са којима остварују своје сексуалне фантазије. Углавном су то породични људи, са нормалним животима и нормалним пословима и понашањем, а шта ко у кревету ради, његова је приватна ствар.

Сасвим је моуће да у кругу својих пријатеља или комшија или колега имате људе који практикују свинг (једном месечно, за празнике или на путовању). То су парови који се воле и поштују, и у свинг улазе заједно, као што парови раде хиљаду различитих ствари заједно, било да је то путовање, одлазак у биоскоп, одлазак на вечеру, шетњу, утакмицу или другу забаву.

Back