Bob75
Obećava
- Poruka
- 64
zelenooka:cž
Zadovoljan?
Naravno, hvala ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelenooka:cž
Zadovoljan?
Gazdarica:Losa postavka, Bobe...
Pokusali smo da ti na to ukazemo, ali ti tvrdoglavo guras po svome...
Meni se stvarno ne da, da ti do u beskraj pisem o tome kako "zesci" seks ne iskljucuje njeznosti i obrnuto...
Ne, ne razumijes me dobro...Bob75:OK. Ako te dobro razumem tvoje seksualne potrebe su oduvek konstantne tj. oduvek u toku jednog seksualnog odnosa uzivas u radnjama u rasponu od A ( zestok sex ) do B
( krajnja neznost ) ? Ako je tako, tvoj odgovor je pod d.
Gazdarica:Losa postavka, Bobe...
Pokusali smo da ti na to ukazemo, ali ti tvrdoglavo guras po svome...
Meni se stvarno ne da, da ti do u beskraj pisem o tome kako "zesci" seks ne iskljucuje njeznosti i obrnuto...
 8-)
  8-)
Bob75:Negde sam nacuo ili procitao - ne secam se tacno - da devojke, u proseku, do svojih cetrdesetih ( dakle negde do 30-te godine starosti ) preferiraju neznost u seksualnom odnosu, a da u cetrdesetim vise uzivaju u tzv. grubom seksu nego sto su dok su bile mladje.
Kod muskaraca je, navodno, sasvim obrnuto. Do 30-te "grubosti", a kasnije neznost na prvom mestu. Po mom iskustvu, sto se muskog pola tice, ima istine u ovoj tvrdnji.
Kakva su vasa iskustva ?

Gazdarica:Hvala, Sindi...
Izmedju ostalog i to, galebe...
Kad me npr. gleda u oci, dok je duboko u meni... Pomjeramo se polako, gotovo neprimjetno, a onda, dok je jos samo glavic u meni, polako ga vraca, sve dublje i dublje i dublje... I, neumoljivo, sve dok ne pocnem da ga molim da i jaja strpa u mene...
 Zar i yaya :shock:
 Zar i yaya :shock: 
Gazdarica:Pa, pozelim, jbg...
To je samo dio igre i price...
Car je u igri, koja je katkad njeznija, a katkad zesca... Bar je tako za mene...
Sirovo trpanje bez poente, nije nesto sto me ispunjava... U bilo kom smislu...
 Mada, sve zavisi od trenutka do trenutka, kadkad i prica potekne, al' mislim da previse price u toku seks-a kvari seks...
 Mada, sve zavisi od trenutka do trenutka, kadkad i prica potekne, al' mislim da previse price u toku seks-a kvari seks... Od "okeana" je napravio cistu filozofiju i to sve "gura" na dve teme! Alal vera, Olivera!
 Od "okeana" je napravio cistu filozofiju i to sve "gura" na dve teme! Alal vera, Olivera!  

'ocemo i trecu...mislim temu, a moze i podforum? :-D Ama, narode,njegovi postovi su najbolji :-D...evo, cista petica! :-D
 'ocemo i trecu...mislim temu, a moze i podforum? :-D Ama, narode,njegovi postovi su najbolji :-D...evo, cista petica! :-DGazdarica:Pa, pozelim, jbg...
To je samo dio igre i price...
Car je u igri, koja je katkad njeznija, a katkad zesca... Bar je tako za mene...
Sirovo trpanje bez poente, nije nesto sto me ispunjava... U bilo kom smislu...

Pozdrav.
 Pozdrav. 

Bob75:Ma samo sam hteo da vidim koliko je tacna tvrdnja da zene sa godinama vise uzivaju u zescem, grubljem seksu za razliku od muskaraca koji vremenom manje uzivaju u takvom seksu nego dok su bili mladji apstraktujuci emocijonalni aspekt i partnera/partnerku sa kojom su u vezi. Pitanje je prvenstveno namenjeno forumasima starijim od 30 godina.
Galebe, dopada mi se kako razmisljas.Pozdrav.

E yebiga Gazdarice to ne valja, jer se onda nezna iz cije guzice izlaze yayaGazdarica:Hvala, Sindi...
Izmedju ostalog i to, galebe...
Kad me npr. gleda u oci, dok je duboko u meni... Pomjeramo se polako, gotovo neprimjetno, a onda, dok je jos samo glavic u meni, polako ga vraca, sve dublje i dublje i dublje... I, neumoljivo, sve dok ne pocnem da ga molim da i jaja strpa u mene...
Ih, pa nemoj tako... Ako pomijesaju redoslijed, nece znati sta da rade... I ovo su jedva naucili...SINDI:jao sto me nervira to filozofiranje bre..kao predigara ..pa igra..pa ..sve po redu, a?
nemoj da je neko pomesao redosled..qq

SINDI:jao sto me nervira to filozofiranje bre..kao predigara ..pa igra..pa ..sve po redu, a?
nemoj da je neko pomesao redosled..qq

Ako vec o necemu zelis da diskutujes, onda znaj da u prirodi uvek postoji nekakav redosled. Kao sto nema prave i velike ljubavi dok si dete, tako nema ljubavi i kad ostaris. Opet redosled, zar ne
 Ako vec o necemu zelis da diskutujes, onda znaj da u prirodi uvek postoji nekakav redosled. Kao sto nema prave i velike ljubavi dok si dete, tako nema ljubavi i kad ostaris. Opet redosled, zar ne  

Gazdarica:Ih, pa nemoj tako... Ako pomijesaju redoslijed, nece znati sta da rade... I ovo su jedva naucili...

GalebDzonatan:Nema potrebe da budes ironicna. Nisi jedina koja se zna yebati

sinnke:Imas pravo. Ne zna ni gazdarica sve. To sto ja znam ona sigurno ne zna, a da joj pokazem imao bi problema sa telefonskim pozivima. :smile: