Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 36.860
Svaka gipkost nije gipkost ako se ne proveri prstima....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gryphon:Ebiga ja mislio da si gipka pa da me savetujes. :wink:
zelenooka:Glavni lik je lep, obrazovan, inteligentan...Preko dana je uspešan biznismen, a noću se pretvara u monstruoznog ubicu.:shock: Svoje žrtve ubija na načine tako okrutne da zdravom razumu ostaju potpuno nedokučivi...
Pa sad ako te zanima ovakvo štivo...
A stvarno je bizarno, ali ono Psiho u naslovu...;-)
Shiwa:Citala knjigu.....jeste malo bolesna,kao i film.....ali moze biti dobar izbor ako wolis proucawati ljude
Psihologue:MISLISH?
zelenooka:Pa zar je snimljen film? :shock:
Hoću da ga gledam. Kad je snimljen?
Shiwa:Ima wac,mislim da ga mozes nabawiti u wideoteci.....ima jedna brutalna scena kad je unajmio dwije kurwe(znas ono u knjizi) pa se iziwljawa na njima.
Meni je osobno u knjizi najgore kad opisuje(to je bas kod tih kurwi,toga nema u filmu) kako je jednu zawezao.gurnuo joj cijew u pitchku i pustio stakora u nju.......fuj
Gryphon:Kuku, Zelenooka sta ti citas. Ovo ne sluti na dobro.
sinnke:Sta fuj. Ja cu ga bas baciti u nesvest na tu scenu.
Gryphon:Prihvatam, ko nabavlja film.
Shiwa:Ah......nisam ni mislila da neces, owo sam napisala jer sam ti htjela pomoci i dati ti jos materijala za bacanje twoje dwojice u neswijest.......widis kako se ja brinem o tebi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Psihologue:GRIPHON pazi se ZELENOOKE mnogo je jaka na obetjanjima...
ehehehhehehh..je li?nimfomanka?GalebDzonatan:Sta te nervira? Redosled ?
Kad grane Sunce to se zove zora, kad uprzi-podne, kad zadje-veceAko vec o necemu zelis da diskutujes, onda znaj da u prirodi uvek postoji nekakav redosled. Kao sto nema prave i velike ljubavi dok si dete, tako nema ljubavi i kad ostaris. Opet redosled, zar ne
![]()
P.S. Vec si dokazala da si nimfomanka i da ti predigra nije bitna, nemoj opet aludirati na isto![]()
Gazdarica:Ih, pa nemoj tako... Ako pomijesaju redoslijed, nece znati sta da rade... I ovo su jedva naucili...![]()
Hehe, koliko ISTINE ovde ima.... a mudrosti i prevejanosti pogotovo....SINDI:nemoj tako..neki su samo mladi, ima vremena..neki su u tranziciji, pa se ne snalaze...a neki su samo glupi![]()
e, za njih nema pomoci8-)