neznost vs. "grubost"

zelenooka:
Glavni lik je lep, obrazovan, inteligentan...Preko dana je uspešan biznismen, a noću se pretvara u monstruoznog ubicu.:shock: Svoje žrtve ubija na načine tako okrutne da zdravom razumu ostaju potpuno nedokučivi...
Pa sad ako te zanima ovakvo štivo...
A stvarno je bizarno, ali ono Psiho u naslovu...;-)

Citala knjigu.....jeste malo bolesna,kao i film.....ali moze biti dobar izbor ako wolis proucawati ljude

zelenooka:
Pa zar je snimljen film? :shock:
Hoću da ga gledam. Kad je snimljen?

Ima wac,mislim da ga mozes nabawiti u wideoteci.....ima jedna brutalna scena kad je unajmio dwije kurwe(znas ono u knjizi) pa se iziwljawa na njima.
Meni je osobno u knjizi najgore kad opisuje(to je bas kod tih kurwi,toga nema u filmu) kako je jednu zawezao.gurnuo joj cijew u pitchku i pustio stakora u nju.......fuj

Shiwa:
Ima wac,mislim da ga mozes nabawiti u wideoteci.....ima jedna brutalna scena kad je unajmio dwije kurwe(znas ono u knjizi) pa se iziwljawa na njima.
Meni je osobno u knjizi najgore kad opisuje(to je bas kod tih kurwi,toga nema u filmu) kako je jednu zawezao.gurnuo joj cijew u pitchku i pustio stakora u nju.......fuj

Sta fuj. Ja cu ga bas baciti u nesvest na tu scenu.

sinnke:
Sta fuj. Ja cu ga bas baciti u nesvest na tu scenu.
c008.gif
c008.gif

GalebDzonatan:
Sta te nervira? Redosled ?
Kad grane Sunce to se zove zora, kad uprzi-podne, kad zadje-vece :idea: Ako vec o necemu zelis da diskutujes, onda znaj da u prirodi uvek postoji nekakav redosled. Kao sto nema prave i velike ljubavi dok si dete, tako nema ljubavi i kad ostaris. Opet redosled, zar ne :confused:

P.S. Vec si dokazala da si nimfomanka i da ti predigra nije bitna, nemoj opet aludirati na isto ;)
ehehehhehehh..je li?nimfomanka?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dzoni, pojma ti nemas..ni o ljubavi, ni o sexu, ni o prirodi...:mrgreen:
samo ti plovi okeanima, meditiraj o bozanskoj ljubavi sa udatim fuficama i drzi se redosleda...:wink:
ako budes dobar, objasnicu ti jednom ...kako se smenjuju plima i oseka, kako uprzi u ponoc..i kako mesec pomraci sunce:)

Back