Nezavisnost RS Krajine od Hrvatske i RS od BiH !?

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

По моделу Косова може се тражити одвајање РСК од Хрват

• Да

glasova: 90 71,4%
  • Не

glasova: 36 28,6%

• Ukupno glasova
    126
  • Anketa je zatvorena .
:rolleyes:
Ovaj na Yutubeu..je sramota grada ZG...a još više što dolazi iz redova SDP-a dakle trebao bi biti urban (šatro) a ne "zadrt" kako oni kažu za HDZ...on ti je meni ista verzija Dodika samo s naše strane grane...imaju iste floskule odprilike.

Što se tiće prvoga nije da me baš briga šta će biti s njima ali BiH je naša susjedna država, oni žive tamo, tamo zarađuju, tamo plaćaju porez a nama pametuju. ..neka se izbore za sebe..pa nisu nesposobni/mutavi..ako su uspjeli preživjet tolko godina na onoj kamenjari onda valjda znaju kako...nego su se gospoda navikla da im HR sve riješi ko na pladnju..a oni će samo uživati..e pa dosta toga..nije li im dovoljno što som im dali 100 mil Eura za sveućilište u Mostaru...prvo neka HR izgradi sebe kako spada a onda ćemo pomagati i ostale...pa valjda u svakoj normalnoj državi postoje prioriteti...a bogami meni prioritet nije život Hrvata u Bih..nego bolji život Hrvata u Hrvatskoj...ulazak u EU i NATO...turizam..ima toga puuuuuno prije nego oni dodju na red.a tako i onako svaki drugi dodje u ZG:)
Znači, baš te ni malo ne sekira sudbina zapadne Hercegovine!!! Nisam siguran da te najbolje kontam jerbo, po menin nije baš svejedno da zaleđina dalmacije bude bogata Muyama operisanim bilko kakvog evropskog standarda turista!!! Nije svejedno meni, a kamoli što to valjda ne bi trebalo biti flego tek tebi!!! Znaš, ova rvoja "postavka veličina" naveliko me asocira na svojevremeno naše "zabole me ****" razmišljanje za sve one Srbalje, koji nisu iz Beograda!!! Jbga, dobar dio mojih sunarodnika primio je iz dzupeta u glavu kad je već bilo kasno!!! Mislim, nije valjda da kontaš da se istorija završava sa članstvom RH u nekakvoj EU ili vojnom savezu, koji već odavno i nema baš neku jasnu svrhu postojanja???:rolleyes: Treba li možda svaka od ovdašnjih država da ima i svoju ličnu strategiju iliti nekakav plan B za slučaj da istorija vremenom prevaziđe "integracionizam"? Skontaj, lični interesi čuda čine, a Svijet se drastično politički mijenja iz godine u godinu!!!

BiH je to što je...ni više ni manje:)...i tako će ostati još jakotus jako dugo...status kvo...

BiH je privremen politički eksperiment!!! I to ne baš uspješam!!!

Šta će Hrvatskoj 2/3 većina? Pa prvo vitalno pitanje, ZERP vam blokiraju?
Uzalud je donositi tako vitalne odluke?:D
Nego, imaju li Hrvati i Srbi možda OPET zajedničkog neprijatelja!?:D

Srbima otkidaju KiM, a Hrvatima more!?
Srami i i stid bilo!!! Banda jedna briselska!!! Otimaju od Hrvatske čak "sveto srpsko" more!!!
"Nezavisnost Morske republike!!!!":rotf::rotf::rotf:

Srbima otkidaju KiM, a Hrvatima more!?

pa izgleda da je došlo VREME da se ujedine ovi hrvatski i srbijanski radikali i kad ih lepo tako sakupimo da ih isto tako lepo zajednički da pošaljemo na jedno 20godišnju ekskurziju na Goli otok i oslobodimo naše dvije prekrasne zemlje od "težine":mrgreen::lol:

Vidim da me se proziva regionalno pa da i ja kažem riječ-dvije.
Bolje u selu prvi nego u gradu zadnji a i mirnije je!nema gužvi nervoze i sve mi je ko na "dlanu".Do kraja godine idem na kavu u Split na rivu cc 40min u jednom smjeru.3-4 godine do Sarajeva satak do B.Luke malo duže.U Dubrovnik satak.Ljudi Hercegovina je centar "svijeta" a ne "bakšiš" ili "kusur":super::whistling:

RSK ne moze da se odvoji od Hrvacke jer dosta je Srba odatle otislo i jos se nije vratilo,znaci u manjini smo tamo na referendumu bi izgubili!!A RS bi mogla da se otcepi lako zato sto drzava Bosna nema svoju vojisku (koliko ja znam tu je Kfor) i na toj teritoriji su Srbi vecina(odnosi se na teritoriju RS).A inace imali bi obe pravo da se otcepe,jer kad moze Kosovo sto nebi mogli i oni??

!?

IMAJU:
Prvi kadar, prvi put:
Drugarice i drugovi! Iako smo u drugom svetskom ratu, vođeni komunističkom partijom sa maršalom Titom na čelu, ostvarili slavnu pobedu, ipak moramo ostati budni i oprezni jer se domaći i strani nacionalno-šovinistički elementi neće pomiriti sa porazom dok ih potpuno ne istrebimo!....blabla.....

Prvi kadar, drugi put:
Dame i Gospodo! Iako smo u zadnjem balkanskom ratu, potpomognuti bivšom komunističkom partijom sa Slobom i Njofrom na čelu, ostvarili slavnu pobedu, ipak moramo ostati budni i oprezni jer se domaći i strani nacionalno-šovinistički elementi neće pomiriti sa porazom dok ih potpuno ne istrebimo!....blabla.....

Vidim da me se proziva regionalno pa da i ja kažem riječ-dvije.
Bolje u selu prvi nego u gradu zadnji a i mirnije je!nema gužvi nervoze i sve mi je ko na "dlanu".Do kraja godine idem na kavu u Split na rivu cc 40min u jednom smjeru.3-4 godine do Sarajeva satak do B.Luke malo duže.U Dubrovnik satak.Ljudi Hercegovina je centar "svijeta" a ne "bakšiš" ili "kusur":super::whistling:

srećom što su ove tikve iz Zagorja što sjede u Saboru i Vladi toliko pametne bile pa naredile da se NE projektira autoput kroz Hercegovinu jer bi već 90% vas bilo u Zagrebu danas...ovako vam ipak treba nešto duže vremena da se dokotrljate iz tog vašeg kamenjara:mrgreen:;)

a za ovo centar sveta... i svi lepo ahahahaha:lol:
...nasmijaše:mrgreen::cool:

Back