Nezavisnost RS Krajine od Hrvatske i RS od BiH !?

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

По моделу Косова може се тражити одвајање РСК од Хрват

• Да

glasova: 90 71,4%
  • Не

glasova: 36 28,6%

• Ukupno glasova
    126
  • Anketa je zatvorena .
Sa druge strane,vi se skupljate u shto vecem broju svim mogucim vladarima kojima ste bili sluge-od Hagsbrga preko Karadjordjevica do Broza.Shta cesh,podanishki ste mentalitet.

Šta ćeš...bolje tako...pa imaš što trebaš...nego ko vi..pa nemaš ništa...sem pašaluka...btw danas su nas naši sugrađani Albanci počastili free kruhom...divota..do 0:00 dijelile pekare badava:)...hebote pa i ti Albanci iz ZG pokazali da im je više stalo do Kosova i nezavisnosti nego vi Srbi iz Srbije...

Pitao bih, ali mi zvuči glupo dok vam NATO drži sveću:
Ali da nije tako, šta biste vi Hrvati uradili u ovakvoj situaciji!?
Reinkarnirali Matiju Gupca, zadnjeg narodnog heroja?

Par kratkih odgovora:
1.prvo gadno prosvjedovali, ujedinili se ( cijeli narod ) kao za vrijeme Domovinskog rata
2.našli pravog saveznika ( Rusija isključena zauvijek, poznato je da ona i njezini saveznici uvijek puše
3.Fino ojačali
4.Oluja
5.The End

Šta ćeš...bolje tako...pa imaš što trebaš...nego ko vi..pa nemaš ništa...sem pašaluka...btw danas su nas naši sugrađani Albanci počastili free kruhom...divota..do 0:00 dijelile pekare badava:)...hebote pa i ti Albanci iz ZG pokazali da im je više stalo do Kosova i nezavisnosti nego vi Srbi iz Srbije...

A vetj ih imate u Zagrebu?:lol:
Lepo,lepo..bitje toga josh nemoj da brinesh,oni gde se uglave posle se samo razmnozavaju.:lol:

Kako Hrvati najveći deo plate troše na hranu, mogli bi svaki dan besplatno da dele hleb!:D

Hrvoje??...ne brini se ti za ZERP..mi smo se uvijek znali izboriti za svoje interese...uvijek..a bogami vi ste jedini narod koji je uspio sve pobjede pretvoriti u poraze...Srbija je sve manja...a vi i dalje po svom...dont get it?
Zato vas u Bosni ima manje od žirafa, a i to što vas je tamo, trči kod Milorada na imanje da od Srbalja traži pomoć za stvaranje političkog prostora za opstanak!!!
Koliko ste duboko u dupetu Olija Rena najbolje pokazuje vaš ignere odnos prema Hrvatima u BiH!!!
Usput, možda nisi imao priliku da čitaš u Vijesniku: Izboli vam turci momka od 17 ljeta, lijepog ko jabuka i to u po' bijela dana na sred tramvaja turske čaršije!!! I niko to da spriječi!!! Gledaj ti sad kako prolazite "pobjednici" pod turskom diktaturom u FBiH!!!:evil::evil::evil::evil::evil:
POJMA TI NEMAŠ ŠTA TI SE OD NARODA U FBIH RADI!!!

Zato vas u Bosni ima manje od žirafa, a i to što vas je tamo, trči kod Milorada na imanje da od Srbalja traži pomoć za stvaranje političkog prostora za opstanak!!!
Koliko ste duboko u dupetu Olija Rena najbolje pokazuje vaš ignere odnos prema Hrvatima u BiH!!!
Usput, možda nisi imao priliku da čitaš u Vijesniku: Izboli vam turci momka od 17 ljeta, lijepog ko jabuka i to u po' bijela dana na sred tramvaja turske čaršije!!! I niko to da spriječi!!! Gledaj ti sad kako prolazite "pobjednici" pod turskom diktaturom u FBiH!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Ovako...da ne mješamo kruške i jabuke 95% Hrvata se živo hebe za BiH...osbno ja jedan od tih...ja bi napravio granicu izmedju HR i BiH kao izmedju Mexika i USA...fino žičanu ogradu pa uživaj..a BiH će bit i dalje država kako jest..ajmo se kladit u šta očeš da nema teoretske šanse da se republika šumska odvoji od BiH...nešto je Dodik danas zašutio...a toliko je prijetio ako se Kosovo odvoji odmah i republika šumska će..hm...gdje nestade Dodik...možda da ga Stanković nađe:)

Da bi onemogućili formiranje, tj. opstanak RSK, morali su da usvoje AVNOJ-ske granice, a prema tome, i jedinstvenu BiH!
Ukratko, prodali su svoje BiH Hrvate za 'više' ciljeve! Da su bili pametniji mogli su da dobiju i RH bez RSK, kao i Herceg Bosnu, ali naravno, ne sa onom lošom tiletovom kopijom od Njofre!:D

Ovako...da ne mješamo kruške i jabuke 95% Hrvata se živo hebe za BiH...osbno ja jedan od tih...ja bi napravio granicu izmedju HR i BiH kao izmedju Mexika i USA...fino žičanu ogradu pa uživaj..a BiH će bit i dalje država kako jest..ajmo se kladit u šta očeš da nema teoretske šanse da se republika šumska odvoji od BiH...nešto je Dodik danas zašutio...a toliko je prijetio ako se Kosovo odvoji odmah i republika šumska će..hm...gdje nestade Dodik...možda da ga Stanković nađe:)

Ko zna? Možda jednoga dana opet nađemo nekoga 'ludoga' psihijatra koji će belosvetskim barabama da pokaže srednji prst!?

Vi da ste neki ljudi bar bi protestvovali zabrinuli se shto vam leglo ust..hrvatstva nestaje u Bosni,satiru vas Boshnjakistanci a vas boli patka...zalosno.

A čuj ko riskira profitira:)

Ma sam, ako vi niste riskirali i profitirali.
Od cele ''tisućletnje'' povjesti imali dvaest godina nezavisnosti (skrpljene provincije, Mletačke, Ugarske i Austrije). Ni toga ne bi bilo da nije ludih i glupih Srba. Umesto da vas ostave da se sa vama zabavljaju Italijani oni vas primali u Kraljevinu SHS (****** ih ona)...
Ko se sa govnima druži, mora usran da bude...

Evo sad ste punoletni, možete da se ****** u Evropi...

To sa žicom između RH I zapadne Hercegovine jasno kazuje koliki si patrijota!!! Ništa se onda nemoj čuditi kada ti za jdno 20-ak, a možda i prije godina Arapi iz S. Arabije posade u Međugorju četiri munare na Crkvu Gospe Marije!!! Ja, npr tad neću ni da pomislim da se veselim za razliku od "pobjednika" sličnih tebi, niti bih se osjetio prijatno kada bi neko, ko je za tri dana spalio 30 hrišćanskih bogomolja (katoličkih, protestantskih, pravoslavnih...ne pravim pitanje), javno čupao krstove sa krovova crkava nakon toga, u svom slavljeničkom zanosu darovao mojoj djeci gratis kifle i kolače!!!
Za Milorada se ne sekiraj!!! Taj se kurtalisao OHR-a, a posvađani Suljo i Haris za njega su skupa Ž ešalon!!! Jbga, znam da niste navikli kada su Srbalji složni u sadejstvu!!! Bolje da nas poštuješ u BiH jer da nas nije, kome bi 93' trčali da glave spašavaju Hrvati iz centralne Bosne!!! Bježali, bježali, al' ne kao "pobjednici", već kao žrtve arapskih koljača iz Alijine El Mudžahid brigade!!!
"Misli o tome!!!"​

Back