cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Evo ja nudim azil jadnim Japankama![]()
Znaci fetish...
ja volim bosanke

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja nudim azil jadnim Japankama![]()

Samo ih Hristos Gospod moze spasiti!..Pravoslavlje i nista drugo!..Ipak mislim da Japanci moraju primiti Islam i da se jedino tako mogu spasiti.Inace sada je vrijeme da Japan zatrazi od Rusije i Amerike predaju njihove teritorije Okinava i Kurliskih ostrva jer Japan mora biti velik i mora biti onakav kakav je bio kroz historiju.Japanci mogu prijeci u Islam i sagraditi jednu veliku Dzamiju u centru Tokija.

), ipak hvalaMa svi da ti brane Kosovo, samo ne ti i ovo najglasniji po pitanju odbrane...sad ce japanci bez viza da nagrnu u srbiju ako eksplodira onaj reaktor
dobrodosli braco japanci i svi pravac srpsko kosovo!

Napisao sam POSLEDICAMA ZEMLJOTRESA , a n sa žrtvama , naravno da bnikome nije lako.Процјењују цифру на око 88 000 несталих.
Vjerovatno da su to potresi u posljednjih nekoliko sati.![]()
Ovo crno s istočne strane Japana ebe kevu. To je sastav tektonskih ploča i jedno od najaktivnijih mesta. Ovi narandžasti kružići su epicentri potresa, pretpostavljam u zadnjih 50 do 100 godina ....
Samo se vi sprdajte drugo i ne znate.Oćete i vi potres?

Znaci fetish...![]()
ja volim bosanke![]()
Samo se vi sprdajte drugo i ne znate.Oćete i vi potres?
Ćero, koji ti je ?![]()
Jadni Japančići ..
Baš su im simpatične sasuke sportske zabave , i nindža ratinici i ratnice ..
gde tadic nogom krochi tu trava vishe ne raste
za jedan dan posete uspeo je da syebe 3.ekonomiju sveta i izazove haos i beznadje
shta onda mi ima da se chudimo za srbistan...

Ma svi da ti brane Kosovo, samo ne ti i ovo najglasniji po pitanju odbrane...
Eh Srbine...