neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
...ko racuna jos na krstu?
Koliko postova imam jos nisam dobila forumasa po izboru![]()
pa kad si izbirljiva.....mada, i ja sam tu godinama pa nisam omrstila brke sa forumasem
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))pa kad si izbirljiva.....mada, i ja sam tu godinama pa nisam omrstila brke sa forumasem)))

Fina bi to brojka bila, reklamiraj da su te zakinuli, ako ti ih proslede retroaktivno, sve odjednom, javlja mi se da te neko vreme ne bi vidjali na forumu. 
pricaj mi o tome, znaci ni-shta![]()
))) aha, kako da ne, verujem da su tebi brci masni da masniji ne mogu biti.....Brate Evita, trebala bi da se zalis administraciji, neko je zabrljao, prema pravilniku foruma na svakih pet hiljada postova sleduje ti forumas po tvom izboru, samo na postove dosla bi ti dvanaestorica, plus jedan zbog funkcije koju obavljas, i jedan zbog zasluga na radu i forumskog staza (to firma casti), i jos jedan da zaokruzimo cifru - znaci petnaestorica.
Fina bi to brojka bila, reklamiraj da su te zakinuli, ako ti ih proslede retroaktivno, sve odjednom, javlja mi se da te neko vreme ne bi vidjali na forumu.
![]()

))), ne da mami da se sexa.....
A i na njoj je da izabere, nije valjda zaboravila kakve tipove zene traze - atletski gradjeni, visoki, snazni, potentni, obdareni, pomladji...
(Banovace nas Evita kad procita, bice: "Aj vas dvoje nejebicara malo na smirivanje hormona...".

Medju tih petnaestak koje je Krsta duzna da joj isporuci naslo bi se i nabudzenijih od te donje forumaske granice.A i na njoj je da izabere, nije valjda zaboravila kakve tipove zene traze - atletski gradjeni, visoki, snazni, potentni, obdareni, pomladji...
I svi odjednom da se nadju na raspolaganju, raj nego sta.
(Banovace nas Evita kad procita, bice: "Aj vas dvoje nejebicara malo na smirivanje hormona...".
)
A ti mama to nadoknadi kasnije kad bude bezbedno.![]()
Ako treba zapisi te tvoje seksi snove, da ih ne zaboravis.![]()
))).....tesko je brate tesko ali kad se mora stisnu se zubi i tera se dan za dan.....sva sreca da me moje bebce rita svaki dan od jutra do veceri pa me podseti da je sve to vredno
.....missim,nije to najgora stvar u zivotu ali nije ni lagana za mene okorelog neyebicara
)))al pazi kad joj zavidim na mogucnosti))).....tesko je brate tesko ali kad se mora stisnu se zubi i tera se dan za dan.....sva sreca da me moje bebce rita svaki dan od jutra do veceri pa me podseti da je sve to vredno
.....missim,nije to najgora stvar u zivotu ali nije ni lagana za mene okorelog neyebicara
)))

...ako ima neki 190/100 na krsti,zamenice tih 15.
Pri tom ne mislim na krvni pritisak,vec cistu krtinu.![]()

e evice dzaba toliko krtine ako mu je krtinitj ispod forumskog proseka.....![]()