Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
da predjemo na oglase onda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ebo zivot bez redovnog sexa....ove alternative uopste ne pogadjaju poJentu.....samo na trenutak smire a posle me jos i zivciraju
)))....
Nego, ovaj Slonce mi je sumnjiv, mislim da je ozivljavanje teme bila varka, bacanje prasine u oci nama posvecenim nejebicarima. Ubedjen sam da je on uzivalac seksa, sto bi nas narod rekao - da redovno 'ebe. Nikad necu razumeti tu vrstu iritacije koju zenama donosi oralni seks.Meni bi takva seansa bila sasvim dovoljna.
![]()
Nego, ovaj Slonce mi je sumnjiv, mislim da je ozivljavanje teme bila varka, bacanje prasine u oci nama posvecenim nejebicarima. Ubedjen sam da je on uzivalac seksa, sto bi nas narod rekao - da redovno 'ebe.
![]()
)))cenim da ste vi muski mnogo zahvalniji po pitanju sexa, mi zene mnogo filozofiramo)))

Ma Neizreciva nesto zanoveta....koliko jos imas do kraja?
))).....Ma Neizreciva nesto zanoveta.
pa i ti da imas dobro parchence svaki cas u krevetu a ne smes da ga posedujes kako treba i ti bi zanovetao.....pa i ti da imas dobro parchence svaki cas u krevetu a ne smes da ga posedujes kako treba i ti bi zanovetao.....
Kao machor oko slanine.
.... i sve cekam kad ce mi neko zazvoniti na vrata i svecano mi uruciti kljuceve mog licnog manastira: "Evo ti Dacho, brate, zasluzio si ga, pa meditiraj u njemu natenane."... 
Nikad necu razumeti tu vrstu iritacije koju zenama donosi oralni seks.Meni bi takva seansa bila sasvim dovoljna.
![]()
Nego, ovaj Slonce mi je sumnjiv, mislim da je ozivljavanje teme bila varka, bacanje prasine u oci nama posvecenim nejebicarima. Ubedjen sam da je on uzivalac seksa, sto bi nas narod rekao - da redovno 'ebe.
![]()

![]()
![]()
Kao machor oko slanine.
![]()
Ti se bar nekako omrsis, a ja postim....... i sve cekam kad ce mi neko zazvoniti na vrata i svecano mi uruciti kljuceve mog licnog manastira: "Evo ti Dacho, brate, zasluzio si ga, pa meditiraj u njemu natenane."...
![]()
mislim ipak da ce krsta da te spase od manastira, kao i do sada.....
Okolnosti se mogu promeniti na bolje, narocito ako im "pomognes", ako i sam utices da se situacija popravi.trenutno me yebu zivotne okolnosti...i to je seks...nekaki![]()

Nece, ne ide to, "probao sam, znam" sto rek'o Lala.mislim ipak da ce krsta da te spase od manastira, kao i do sada.....
![]()
A jesu se i te zene "usrecile" sa mnom, kad nisam uspeo ni da ih sacuvam kao prijatelje... 
![]()

Pa sad ovo može dvojako da se protumači....![]()
znacenje je vrlo jasno....Okolnosti se mogu promeniti na bolje, narocito ako im "pomognes", ako i sam utices da se situacija popravi.
Nece, ne ide to, "probao sam, znam" sto rek'o Lala.![]()
A jesu se i te zene "usrecile" sa mnom, kad nisam uspeo ni da ih sacuvam kao prijatelje...
![]()
))))

![]()