neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ko racuna jos na krstu?
Koliko postova imam jos nisam dobila forumasa po izboru :lol:

:confused: Brate Evita, trebala bi da se zalis administraciji, neko je zabrljao, prema pravilniku foruma na svakih pet hiljada postova sleduje ti forumas po tvom izboru, samo na postove dosla bi ti dvanaestorica, plus jedan zbog funkcije koju obavljas, i jedan zbog zasluga na radu i forumskog staza (to firma casti), i jos jedan da zaokruzimo cifru - znaci petnaestorica. :think: Fina bi to brojka bila, reklamiraj da su te zakinuli, ako ti ih proslede retroaktivno, sve odjednom, javlja mi se da te neko vreme ne bi vidjali na forumu. :lol:

:confused: Brate Evita, trebala bi da se zalis administraciji, neko je zabrljao, prema pravilniku foruma na svakih pet hiljada postova sleduje ti forumas po tvom izboru, samo na postove dosla bi ti dvanaestorica, plus jedan zbog funkcije koju obavljas, i jedan zbog zasluga na radu i forumskog staza (to firma casti), i jos jedan da zaokruzimo cifru - znaci petnaestorica. :think: Fina bi to brojka bila, reklamiraj da su te zakinuli, ako ti ih proslede retroaktivno, sve odjednom, javlja mi se da te neko vreme ne bi vidjali na forumu. :lol:

a i pazi, svi su sa alatkom vecom od 20 cm.....koji je to raj na zemlji :mrgreen:

p.s. kod mene nista od sexa, sad ne smem nista ni od alternativa jer sam bila na amniocentezi i nema zaebancije, beba mi je napredna i uziva u stomaku i moram se suzdrzati koliko god treba......istina je da mi je libido lud da ludji ne moze biti i vec sanjam sex.....ovo dete me bas muci :)))), ne da mami da se sexa.....

Medju tih petnaestak koje je Krsta duzna da joj isporuci naslo bi se i nabudzenijih od te donje forumaske granice. :lol: A i na njoj je da izabere, nije valjda zaboravila kakve tipove zene traze - atletski gradjeni, visoki, snazni, potentni, obdareni, pomladji... :D I svi odjednom da se nadju na raspolaganju, raj nego sta. :lol: (Banovace nas Evita kad procita, bice: "Aj vas dvoje nejebicara malo na smirivanje hormona...". :D)

A ti mama to nadoknadi kasnije kad bude bezbedno. :)
Ako treba zapisi te tvoje seksi snove, da ih ne zaboravis. :)

Medju tih petnaestak koje je Krsta duzna da joj isporuci naslo bi se i nabudzenijih od te donje forumaske granice. :lol: A i na njoj je da izabere, nije valjda zaboravila kakve tipove zene traze - atletski gradjeni, visoki, snazni, potentni, obdareni, pomladji... :D I svi odjednom da se nadju na raspolaganju, raj nego sta. :lol: (Banovace nas Evita kad procita, bice: "Aj vas dvoje nejebicara malo na smirivanje hormona...". :D)

A ti mama to nadoknadi kasnije kad bude bezbedno. :)
Ako treba zapisi te tvoje seksi snove, da ih ne zaboravis. :)

al pazi kad joj zavidim na mogucnosti :)))).....tesko je brate tesko ali kad se mora stisnu se zubi i tera se dan za dan.....sva sreca da me moje bebce rita svaki dan od jutra do veceri pa me podseti da je sve to vredno :heart:.....missim,nije to najgora stvar u zivotu ali nije ni lagana za mene okorelog neyebicara :))))

facepalm.gif
:lol:

Back