Pa da... Zato bih ja da mi uzme mjeru... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....ja cenim da ne bih imala mere...Gazdarica:Pa da... Zato bih ja da mi uzme mjeru...![]()

ja garantujem da nas ima viseMaslachak:....ja cenim da ne bih imala mere...![]()

Idi na urgentnu,nek ti stave 3-4 kopče!Gazdarica:Joj, ja bih da mi okrpi rupu...![]()

Zex:Sta ti to znaci, leba ti ???![]()
Kao, kucas poruku na tastaturi dok te on goozi i kad zavrsite on ide u vojsku (teren, mirovnu misiju wtev...)??i nastaje neyebitza??
De objasni to "blizu je..."![]()

Zex:to sam za tebe reko, bre, ne ja, ti si takva kad se zaljubis, a pre toga samo koljes bre.
evo... razmaza me svuda, ne samo na 'lebac... shta mogu?
nedostaje mi... poludecu, bre!e svaka vam chas`...Warden_Assasin:Mozda dodje u Januaru da okonchamo neyebitzu.... nismo se kresnuli od kraja aprila...nedostaje mi... poludecu, bre!
...nisi hteo namerno da dodjesh 6 meseci?...Corto Malteze:e moja ti vidi se da nisi imala dechka u vojsci
pa nishta sladje kada se dohvatite posle par meseci
pa ja namerno nisam 6 meseci 'teo da dodjem na vikend
a posle tih shes' meseci......
.....ne pitaj....
yebo takav stav. meni je ponekad slatko i posle dan. posle 6 meseci bi gorela, zagorela, pregorela, a onda bih nashla drugog... a ti namerno nemoj da dolazish do kraja roka. 
dannijella:A nema nishta dobrodoshla u klub...
Zex:Dobrodosla u klub, gdje se lako stize, no se zato tesko izlazi...
Eva Braun:ispalio me.....![]()
Neva:Ludak...ne zna sta je propustio....
dannijella:Pa kao kucam poruku na tastaturi dk me on goozi...
Ma bwe zavrshila se jedna seksualna veza u mom zivotu i nastupa neyebica. Dakle nije josh nastupila jer se veza juche zavrshila ali je pred nastupom tj blizu![]()
A nema nishta dobrodoshla u klub...

ko te to prevario?![]()
zla vestica na trotinetu 8-)