Nevinost

Ne srce, nadao sam se da ces ti da mi pruzis direktnu paznju na internetu. Patim za tobom i tvojom paznjom svaki dan. Kapiras? Lud sam za tobom i tvojim sakrasticnim pokusajem vracanja detinjstvu i bezbriznosti- avatarom.

I tvojim stavovima prava zena i muskaraca, i to da su muskarci svinje koji hoce da razdevice, a zene ugnjetavane jadne, i nemaju nikakvu odluku nad svojim telom i vaginom.
Eh ta ljubav....:zaljubljena:

Ne znam sta bi pricali pojedinci da zene nisu prirodom opremljene tom opnicom na vr' vagine?

Sva ta prica o cestitosti, impulsima i sl... Gde bi ona bila i kako bi bila uparena sa pokazateljem koga nema - himena?

.....a gde je tu svidjanje, privlacnost, sposobnost razumevanja, parterstvo, odanost, prijateljstvo? .
sve su to prolazne stvari ,kad se pojede kaca meda pa pocnu da se yedu gomna sa dna da vidis kako puca ,svaki pametan! muskarac zna za njega je sex samo slag na tortu ,moze neka razbusena da radi sta oce ne znaci mi nista , yebes sex devojka treba da ima mnogo drugih epiteta ,da su me na to vatale a jesu jer nisu mogle ni na sta drugo pa stvarno bi bio moron da se upecam.
a nevinost je deo karaktera !
cekaj sta ce ti neka sto nema nista?
sex sa razradjenom bude ,prodje, dosadi, zasiti se i cao.

Poslednja izmena:
sve su to prolazne stvari ,kad se pojede kaca meda pa pocnu da se yedu gomna sa dna da vidis kako puca ,svaki pametan! muskarac zna za njega je sex samo slag na tortu , yebes sex devojka treba da ima mnogo drugih epiteta.
nevinost je deo karaktera !
cekaj sta ce ti neka sto nema nista?
sex sa razradjenom bude ,prodje, dosadi, zasiti se i cao.

Znaci i nevina, kada je "razradis" i ona dosadi? Ono, ostane bez dela karaktera i...

Znaci i nevina, kada je "razradis" i ona dosadi? Ono, ostane bez dela karaktera i...
ne pazi ja cim sam naisao na nevinu ja sam se ozenio, ove pre pa neke su lagale neke ovo neke ono ,al nije to bilo to...da je iz prve bila nevina verovatno bi je ozenio ne znam sad sta da kazem sta bi bilo.ovako sve ej ok, nisam nijednu upropastio nikojoj nisam duzan .
ja i danas pricam najdrugarima ili rodjacima braci da ne napustaju niposto takvu devojku ako je nadju ,pa ja sam na zenskoj strani u sustini covece...

ne pazi ja cim sam naisao na nevinu ja sam se ozenio, ove pre pa neke su lagale neke ovo neke ono ,al nije to bilo to...da je iz prve bila nevina verovatno bi je ozenio ne znam sad sta da kazem sta bi bilo.ovako sve ej ok, nisam nijednu upropastio nikojoj nisam duzan .
ja i danas pricam najdrugarima ili rodjacima braci da ne napustaju niposto takvu devojku ako je nadju ,pa ja sam na zenskoj strani u sustini covece...

I ta nevinost je neka garancija kvaliteta, sta li?

sta naprica, povezi malo te misli pre nego sto ih nabacas na gomilu :))))))

a tu verujem da i samog sebe ubrajas....zbog cega svaka dalja rasprava nema smisla, jer se bojim da nam se tu misljenja ozbiljno razilaze :sad2:
pa naravno ,neobaveznim poznanicima pricam sve naj o devojkama iako znam svasta o njima i naravno da je bitna "ljubav" ahahaa ,ovakvi saveti samo za najblize i za forum :) . volim sto se opet vracam u mladost ovde i vidim da su se stvari promenile -na gore...
hteo sam da kazem da se mnogi nazalost dobri momci upecaju na zestok sex od ovih razvaljenih, udari im sperma u glavu , pa se zalete u brak-mrak.

Ono, kresnu jednu nevinu, posle traze sledecu, za razmnozavanje, ali ih vise nema - prestarilo se - i sledi izumiranje te vrste? :mrgreen:

Znaš, te nevine kada se udaju sa 18-19 pa rode decu, pa titraju mužu, pa kad odlepe sa 30 god-da nadoknade sve što su propustile-jer to ima da ih strefi kad tad. Neko ludačke opanke podere u mladosti, a neko posle-što bi moja baba rekla :maramica:

pa naravno ,neobaveznim poznanicima pricam sve naj o devojkama iako znam svasta o njima i naravno da je bitna "ljubav" ahahaa ,ovakvi saveti samo za najblize i za forum :) . volim sto se opet vracam u mladost ovde i vidim da su se stvari promenile -na gore...
hteo sam da kazem da se mnogi nazalost dobri momci upecaju na zestok sex od ovih razvaljenih, udari im sperma u glavu , pa se zalete u brak-mrak.

To sto "svasta znas" o njima - sta ti to znaci?

Znaš, te nevine kada se udaju sa 18-19 pa rode decu, pa titraju mužu, pa kad odlepe sa 30 god-da nadoknade sve što su propustile-jer to ima da ih strefi kad tad. Neko ludačke opanke podere u mladosti, a neko posle-što bi moja baba rekla :maramica:

opanci?
to su klasicni izgovori kojima su se lujke opravdavale....ima ih bas puno...

Naravno da znam. I onda shvate da im brak nije dobar, koliko im se cinilo, da su zivele u iluziji i sl. Ali onda je kasno - gen gluposti se razmnozio...

Geometrijska progresija je djavolja rabota.

znaci da nisu onakve kakvim se predstavljaju sirem auditorijumu (bitno je da se ne sazna tip) :)
pa recimo da su nevinost i naivnost mnogo povezaniji, i da su ove druge mnogo iskvarenije i prefiganije , ne moz nevina da simulira nikad ko ove druge...

A kakav je to tip?

One devojke koje imaju sex, a to ne isticu u prvi plan, da se zna "kakve" su?

Naravno da znam. I onda shvate da im brak nije dobar, koliko im se cinilo, da su zivele u iluziji i sl. Ali onda je kasno - gen gluposti se razmnozio...

Geometrijska progresija je djavolja rabota.

pa sto ,udala se za coevka kojeg iskreno voli?
Ali covek prokockao poverenje.
a ova druga sto se udala jer joj vreme il resila posle 10-20kom da se skrasi? Jel ona bolja?

a ne ,hehe ih malo je to sofisticiranije ,kriju da imaju decka, ne idu na javna mesta sa puno ljudi ,idu po zabacenim lokalima ,sede na zadnjem sedistu da ih ne primete...

I onda se pojavis ti, koji znas kakva je u stvari, ali si fer, pa to ne prenosis?

Reci mi, sta bi radio, da ti zena saopsti da je uradila himenoplastiku, pre nego sto ti je "podarila" nevinost?

Ne znam sta bi pricali pojedinci da zene nisu prirodom opremljene tom opnicom na vr' vagine?

Sva ta prica o cestitosti, impulsima i sl... Gde bi ona bila i kako bi bila uparena sa pokazateljem koga nema - himena?

A sta bi vama bila najveca sreca nego uklanjanje bas iste te stvari? Ta mala opnica povlaci nepremostivu granicu izmedju dobrih i hrdjavih.

A i same žene sam prestala u globalu da poštujem.... jednostavno mi nije jasno da je neko u stanju da dozvoli da mu neko toliko nameće pravila, ponižavajuće je na kraju krajeva.
Ma to više nema veze ni sa šovinizmnom ni sa čim... više predstavlja psihičke probleme i komplekse kako dotičnih žena tako i muškaraca. Na kraju krajeva cela stvar nije ni bitna kad odeš off, jer ovde svi palamudimo o idealnima.... realnost je sasvim drugačija...:D

Realnost je vrlo prolazna, iako je za to potrebno vise nego jedan zivot.

Back