Nevinost

Vec sam dosta puta objasnjavao zasto muskarci cene nevinost, a zene iskustvo, ali kako racionalni argumenti ne dopiru do svih, pokusacu nesto novo i posluziti se metaforom. Kod zena se ceni nevinost, a kod muskaraca iskustvo, zato sto: kljuc koji moze da otvori mnoge brave je izuzetno vredan kljuc, ali je zato brava koju moze da otvori mnogo kljuceva prilicno beskorisna brava. :lol:

Kol'ko je ova rečenica jadna... aj smislite nešto drugo.. mnogo se ponavljate.

Vec sam dosta puta objasnjavao zasto muskarci cene nevinost, a zene iskustvo, ali kako racionalni argumenti ne dopiru do svih, pokusacu nesto novo i posluziti se metaforom. Kod zena se ceni nevinost, a kod muskaraca iskustvo, zato sto: kljuc koji moze da otvori mnoge brave je izuzetno vredan kljuc, ali je zato brava koju moze da otvori mnogo kljuceva prilicno beskorisna brava. :lol:
...za takvu bravu se obično kaže da je razjebana...

Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?

Знам да има пуно бракова у које су супружници ушли невини и не видим ништа лоше у томе чак супротно.
У праву си да не ваља да буде једнострано.

А и провалио сам да је данас као глупо за ку*ву рећи да је ку*ва, видиш ти то..
..e jbg i to je deo emancipacija žena,to će uskoro će biti poslovna žena koja vodi legalan biznis,da ti robu,proda ti robu i ostane joj roba...
...jes video takav perpete mobile...

Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?

Kao sto sam vec negde napisala,takve teznje imaju muskarci koji se ne osecaju dovoljno tako, pa ne bi buducoj ostavili prostor za poredjenjem.

Kao sto sam vec negde napisala,takve teznje imaju muskarci koji se ne osecaju dovoljno tako, pa ne bi buducoj ostavili prostor za poredjenjem.
...složio bih se u psihološkoj oceni takve osobe ali problem nastaje kada se ta takozvana retrogradna ideja pretvori u suštu suprotnost...

Prvo, to su privatne stvari.
Ali broj prethodnih partnera, po meni,
ipak nije egal za muške i ženske.

Kineski mislilacLao Ce je na slično pitanje odgovorio:

"Ako jedan ključ otvara više brava, to je dobar ključ.
Ako jednu bravu otvara više ključeva, to je loša brava."

Poslednja izmena:
..pa ode se u drugu krajnost,kao one tinejdžerke(iz zagreba) što su se kladile da će okrenuti sto muških za mesec dana i kažu dam im je uspelo...
...po meni ni to baš nije u vinklu,a možda grešim...

Kao ona zagrepćanka.
14 godina, preko 100 muškaraca za mesec dana.

PS. Htela (i uspela) da obori rekord.

Back