aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
све је то данас аут
морате бити кул
to to 21 vek je
ja sutra odo go sa nekom mobilnom grijalicom na ledjima i stavicu stiropor na noge 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
све је то данас аут
морате бити кул
ja sutra odo go sa nekom mobilnom grijalicom na ledjima i stavicu stiropor na noge 
to to 21 vek jeja sutra odo go sa nekom mobilnom grijalicom na ledjima i stavicu stiropor na noge
![]()
Vec sam dosta puta objasnjavao zasto muskarci cene nevinost, a zene iskustvo, ali kako racionalni argumenti ne dopiru do svih, pokusacu nesto novo i posluziti se metaforom. Kod zena se ceni nevinost, a kod muskaraca iskustvo, zato sto: kljuc koji moze da otvori mnoge brave je izuzetno vredan kljuc, ali je zato brava koju moze da otvori mnogo kljuceva prilicno beskorisna brava.![]()
...za takvu bravu se obično kaže da je razjebana...Vec sam dosta puta objasnjavao zasto muskarci cene nevinost, a zene iskustvo, ali kako racionalni argumenti ne dopiru do svih, pokusacu nesto novo i posluziti se metaforom. Kod zena se ceni nevinost, a kod muskaraca iskustvo, zato sto: kljuc koji moze da otvori mnoge brave je izuzetno vredan kljuc, ali je zato brava koju moze da otvori mnogo kljuceva prilicno beskorisna brava.![]()
to to 21 vek jeja sutra odo go sa nekom mobilnom grijalicom na ledjima i stavicu stiropor na noge
![]()
Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?
Ajde vi bezdušni što vam himen ništa ne znači marš sa teme..![]()

..e jbg i to je deo emancipacija žena,to će uskoro će biti poslovna žena koja vodi legalan biznis,da ti robu,proda ti robu i ostane joj roba...А и провалио сам да је данас као глупо за ку*ву рећи да је ку*ва, видиш ти то..
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?

...složio bih se u psihološkoj oceni takve osobe ali problem nastaje kada se ta takozvana retrogradna ideja pretvori u suštu suprotnost...Kao sto sam vec negde napisala,takve teznje imaju muskarci koji se ne osecaju dovoljno tako, pa ne bi buducoj ostavili prostor za poredjenjem.
jeste...eminencija=žena je čudo...

...složio bih se u psihološkoj oceni takve osobe ali problem nastaje kada se ta takozvana retrogradna ideja pretvori u suštu suprotnost...
..pa ode se u drugu krajnost,kao one tinejdžerke(iz zagreba) što su se kladile da će okrenuti sto muških za mesec dana i kažu dam im je uspelo...Kako to mislis?
..pa ode se u drugu krajnost,kao one tinejdžerke(iz zagreba) što su se kladile da će okrenuti sto muških za mesec dana i kažu dam im je uspelo...
...po meni ni to baš nije u vinklu,a možda grešim...