Zasto muskarci hoce nevinu a oni hebu sve sto se moze? Pa verovatno ostatak patrijhalnog vaspitanja, "ti cero da budes dobra, ako te svrbi, nemo' slucajno da se pocesas, ruke ima da ti se osuse, a kamoli da pomislis na musko, do braka", "a ti mali, treses li nesto, a, e ziv bio ljubi te cale".
Dao sam na jednoj temi objasnjenje, kako ja mislim, mozda i nije 100% tacno, da zene mogu mnogo lakse doci do seksa. Uzmimo klub sa 200 ljudi, 100 muskaraca i isto toliko zena. Jedna devojka prosecnog izgleda ide od muskarca do muskarca i pita ga da li zeli da se seksa. Od tih 100 muskaraca, minimum 50 bi pristalo, i to je minimum minimuma. Cak i da izgleda ispod proseka, rezultati bi bili slicni, a ako je neka lepotica, daleko veci. Neka uradi to i muskarac, "e maco, meni se hebe, aj' daj mi malo", pa ako nije neki baja koji obara sa nogu, ima smeka, stila, ili sta znam, verovatno ce ga 80 zena (ako ne i vise) odbiti i napusiti, a devojka bi samo trebala da kaze "hocu, ajde polazi". Evo znam i devojke koje nisu lepotice, cak su mozda i malo ruznjikave, pa dobijaju barem jednom nedeljno porukice, ponudice, "e maco 'ajmo na picence, ovo ono, ili kod mene do stana". One imaju moc da biraju partnera za paranje, bilo i bice, tako da se zato dize buka ako ih neka ima mnogo, mogla je da bira, izabrala je njih. Mozda i greska, neiskustvo, zelja, sta vec, a i ti mangupi svasta znaju da joj kazu samo da dobiju malo.
Zakljucak, zene imaju daleeeko vecu potraznju medju muskim polom, tako da lakse mogu da nadju partnera za kres, (i musko moze da plati, ali to se ne racuna). Recicu da zene imaju tu "moc" i onda kada je rasipaju da dobiju koga hoce krecu prozivke, dok obicno muskarci moraju da smisljaju price, zvake, ili da je napiju, a ako to padne i da plate.
Sto je tolika potraznja muskog pola za zenskim, tj. za seksom, je druga tema.
Da li je musko veca faca ako hebe sta stigne - ne, isto kao sto i zena nije riba ako radi isto.
Ako sam ja nevin, voleo bih da imam nevinu partnerku (opet nije kljucno), ako sam bio sa jednom ili dve cure, dokle god nema neke prevelike razlike u broju nema problema.
A zasto hebaci koji su njih 15+ poharali traze nevinu...pa mozda neki slag na torti, ili eto, one se hebu, one su *****, za seks samo, a ona je dobra, nevina, pametna, tradicionalno vaspitana devojka, sa pravim porodicnim sistemom vrednosti, koja se cuva za dobrog momka i muza sa koga ce se udati i izroditi mu decu, a to sam ja. Ili, ona nije probala, nema iskustva, ne zna sta je bolje, nije je hteo niko pre mene, tako da nece otici ma sta da bude, mada to vazi kod ovih nesigurnih samo.