Nevinost

Uopste nemam tu ideju, niti ocekujem od devojke da bude nevina za mene. U stvari nevinost mi je manje privlacna nego devojka koja ima iskustvo. Prosto volim dobar i prepusten sex, a ne vinost podrazumeva i ukocenost, nervozu, strpljenje i td. I uopste ne polazem marker na njenu vaginu, i moze da bude i sa drugim kao i ja sa drugom. Zapravo, ako ima takva devojka, meni se zivi, pa ono, moze i da se javne :)

Meni su odvratni ti dupli standardi. Iskreno, nije mi privlacno kada znam da je muskarac prevrnuo pola grada, tako da mogu da razumem da nekome nije privlacno kada je devojka to uradila. Ali da misli da je to ok za muskarca, ali ne za zenu... E, to vec ne kapiram.

Ja sam se nesto uvek lozila na momke svog godista ili cak malo mladje, tako da mi ideja o nevinom momku nije nikad bila gadna (naprotiv :mrgreen: ), ali nikada nisam mislisla da je nevonost (ili nedostatak iste) pokazatelj karakternih osobina, ni muskarca, ni zene. Ima toliko zlobnih i pokvarenih devojaka bez seksualnog iskustva i toliko dobrih devojaka koje su imale veci broj partnera. Isto vazi i za muskarce.

A ti sto traze nevinu bolje da ni sami nemaju iskustva, ako hoce da budu fer. Ako ne, znate kako se kaze, nije bitan ko je prvi nego ko je poslednji (tj. onaj za duze ili za ceo zivot).

Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?

Muškarac ne može biti nevin, može samo biti neiskusan... Žena je ta koja je nevina, i prima malo vise gena kad legne na nju muškarac...

i svi znamo da žena dok je nevina i bocne neki šmekerica nega će voleti i juriti, a dok probio drugi svašta možemo oćekivati ili se vrati starom kresaću (stara ljubav zaborava nema)

Ko je kriv? ako muškarac zatražio sex sa tom ženskom pa je potom ona dala? mogla je reči Ne al jbg ona dala. Jel tako?

mogla je ona i on da štede malo... recimo da mastrobiraju i tako bi uštedili bi bitne stvari... al jbg ne vredi jednako smo kriv Muškarci i Žene.

voziš auto glavnim putem i ošibate neko drugi kolima sa druge strane puta, tu nije samo kriv što te je udario taj čovek već i ti što nisi pazila...

Zasto muskarci hoce nevinu a oni hebu sve sto se moze? Pa verovatno ostatak patrijhalnog vaspitanja, "ti cero da budes dobra, ako te svrbi, nemo' slucajno da se pocesas, ruke ima da ti se osuse, a kamoli da pomislis na musko, do braka", "a ti mali, treses li nesto, a, e ziv bio ljubi te cale".

Dao sam na jednoj temi objasnjenje, kako ja mislim, mozda i nije 100% tacno, da zene mogu mnogo lakse doci do seksa. Uzmimo klub sa 200 ljudi, 100 muskaraca i isto toliko zena. Jedna devojka prosecnog izgleda ide od muskarca do muskarca i pita ga da li zeli da se seksa. Od tih 100 muskaraca, minimum 50 bi pristalo, i to je minimum minimuma. Cak i da izgleda ispod proseka, rezultati bi bili slicni, a ako je neka lepotica, daleko veci. Neka uradi to i muskarac, "e maco, meni se hebe, aj' daj mi malo", pa ako nije neki baja koji obara sa nogu, ima smeka, stila, ili sta znam, verovatno ce ga 80 zena (ako ne i vise) odbiti i napusiti, a devojka bi samo trebala da kaze "hocu, ajde polazi". Evo znam i devojke koje nisu lepotice, cak su mozda i malo ruznjikave, pa dobijaju barem jednom nedeljno porukice, ponudice, "e maco 'ajmo na picence, ovo ono, ili kod mene do stana". One imaju moc da biraju partnera za paranje, bilo i bice, tako da se zato dize buka ako ih neka ima mnogo, mogla je da bira, izabrala je njih. Mozda i greska, neiskustvo, zelja, sta vec, a i ti mangupi svasta znaju da joj kazu samo da dobiju malo.

Zakljucak, zene imaju daleeeko vecu potraznju medju muskim polom, tako da lakse mogu da nadju partnera za kres, (i musko moze da plati, ali to se ne racuna). Recicu da zene imaju tu "moc" i onda kada je rasipaju da dobiju koga hoce krecu prozivke, dok obicno muskarci moraju da smisljaju price, zvake, ili da je napiju, a ako to padne i da plate.
Sto je tolika potraznja muskog pola za zenskim, tj. za seksom, je druga tema.

Da li je musko veca faca ako hebe sta stigne - ne, isto kao sto i zena nije riba ako radi isto.

Ako sam ja nevin, voleo bih da imam nevinu partnerku (opet nije kljucno), ako sam bio sa jednom ili dve cure, dokle god nema neke prevelike razlike u broju nema problema.

A zasto hebaci koji su njih 15+ poharali traze nevinu...pa mozda neki slag na torti, ili eto, one se hebu, one su *****, za seks samo, a ona je dobra, nevina, pametna, tradicionalno vaspitana devojka, sa pravim porodicnim sistemom vrednosti, koja se cuva za dobrog momka i muza sa koga ce se udati i izroditi mu decu, a to sam ja. Ili, ona nije probala, nema iskustva, ne zna sta je bolje, nije je hteo niko pre mene, tako da nece otici ma sta da bude, mada to vazi kod ovih nesigurnih samo.

Poslednja izmena:
pa recimo da svako primanje kite ostavlja duboke tragove ne samo u pici nego i mozgu

ovde ima istine, nevina i razradjena cavka nije isto.imam ortaka koji se ozenio sa ribom sa 19, ona imala 18, izgubili nevinost jedno sa drugim, i danas izgledaju bas srecni u braku, moguce da tu ima nesto, nisu istroseni emotivno sa mnogo partnera?

Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?

Kako same kazete vi se ne sexate zbog sexa vec samo ako su prisutne jake emocije A logicno je kad to pukne da nastaju emotivni lomovi i ti si po sopstvenom priznanju bila dugo u depresiji poslije veze i cini mi se da se jos sjebana. Dakle bolje je biti sa nekom neistraumiranom manje iskusnom a najbolje nevinom curom.

ovde ima istine, nevina i razradjena cavka nije isto.imam ortaka koji se ozenio sa ribom sa 19, ona imala 18, izgubili nevinost jedno sa drugim, i danas izgledaju bas srecni u braku, moguce da tu ima nesto, nisu istroseni emotivno sa mnogo partnera?
:ok:itekako ima da ne pominjem pusenje i cirku kako propadnu

E vidis, a ja bas mislim da je obrnuto. Mnogi koji su rano usli u brak, bez velikog iskustva, koji nisu imali drugu vezu osim te jedne, cesto se probude sa 30 godina i shvate da nisu probali neke stvari koje odjednom zele da probaju. Pa onda poludinjaju kada im vreme nije.

Mislim, svaka cast njima, nemoj pogresno da me shvatis. Lepo je kada se tako nesto desi. Ali ne mislim da je pravilo, a cak ce pre biti izuzetak.

Ne kazem da svako mora da ima tu neobaveznu fazu, ali mnogi ljudi (vecina?) ima potrebu za tim, a po meni je bolje da se to izduva sa 17-20 godina nego kada su ljudi uveliko u braku i sa troje dece da shvate da bi voleli da vide kako je to imati seks sa nekim drugim ili se poljubiti sa drugim ili sta vec.

Uopste nemam tu ideju, niti ocekujem od devojke da bude nevina za mene. U stvari nevinost mi je manje privlacna nego devojka koja ima iskustvo. Prosto volim dobar i prepusten sex, a ne vinost podrazumeva i ukocenost, nervozu, strpljenje i td. I uopste ne polazem marker na njenu vaginu, i moze da bude i sa drugim kao i ja sa drugom. Zapravo, ako ima takva devojka, meni se zivi, pa ono, moze i da se javne :)
taj rad - što bi rekli vi odozgo...

E da, ono da devojke lakse mogu da nadju nekoga za seks je istina (u globalu, uvek ima izuzetaka). Sa tim se slazem: devojka koja hoce seks moze da nadje relativno bez problema nekoga u baru ili na zurci, pa sve i da ne izgleda nesto posebno privlacno. Ali sa ostatkom rezona (da je to razlog sto se devojke osudjuju ako imaju veci broj partnera) se ne slazem. Mislim, nije dvostruki standard posledica toga da devojke lako mogu da dodju do seksa, vec obrnuto: devojke lakse mogu da dodju do seksa jer postoji dvostruki standard koji muskarce ohrabruje da se kresu na sve strane a devojke odvraca od toga.

Malo off topic, ali jedno od najvecih razocaranja sto se seksa tice za mene je bilo shvatanje da muskarci (i zene?) cesto ulaze u seks bez imalo strasti i inetuzijazma. Kada sam bila mladja, ja sam idealizovala seks. Ne u smislu romantike, nego sam mislila da je to izraz strasti, ono: dvoje ljudi se vide i budu toliko privuceni jedno drugom i rasplamsa se strast da jednostavno, ali jednostavno moraju da se kresnu. U stvarnosti, seks (narocito ovaj neobavezni) zna da bude odraz dosade ili se "odradjuje" i sa nekim ko ti nije toliko privlacan, ali eto, tu se zatekao/la i voljan/na je, pa kao hajde. Da ne pominjemo muskarce koji kazu "da" samo zato sto "to tako treba" i jer se seks ne odbija ako je tu devojka koja je voljna, sve i da ti nije nimalo privlacna i sve da neces preterano da uzivas. Ali kad se mora, mora se, pa musko si, neces valjda da odbijes ribu koja je voljna?

što bi žensko moralo da ima manje partnera od muškaraca...što je ona kurrva ako ima 20 muškaraca za dva meseca, a on je s tim skorom jebbač...?
to je onaj šugavi patrijarhat i zatucanost ovdašnjeg stanovništva i ništa drugo osim toga i to mi se gadi...

brate postoji neka normala, a postoji i nenormala...misim dobro...ko to određuje normalu a ko nenormalu...
al svakako nije normala svaki dan sa drugim...svaki treći dan sa drugim...
misim ja pričam o normalnim potrebama da se menja partner...

zato postoje one koje jebesh i one koje zenish. u principu treba se truditi pa biti sto vise sa dobrim osobama, a ako se omakne i koji olos nije problem, omlatiti ga malo i caolina :)))
mada na kraju svaka roba nadje svoju budalu :))))

E vidis, a ja bas mislim da je obrnuto. Mnogi koji su rano usli u brak, bez velikog iskustva, koji nisu imali drugu vezu osim te jedne, cesto se probude sa 30 godina i shvate da nisu probali neke stvari koje odjednom zele da probaju. Pa onda poludinjaju kada im vreme nije.

Mislim, svaka cast njima, nemoj pogresno da me shvatis. Lepo je kada se tako nesto desi. Ali ne mislim da je pravilo, a cak ce pre biti izuzetak.

Ne kazem da svako mora da ima tu neobaveznu fazu, ali mnogi ljudi (vecina?) ima potrebu za tim, a po meni je bolje da se to izduva sa 17-20 godina nego kada su ljudi uveliko u braku i sa troje dece da shvate da bi voleli da vide kako je to imati seks sa nekim drugim ili se poljubiti sa drugim ili sta vec.

ako se vole i postuju, nece biti saranja i izduvavanja, ljubav je cudo :zimag: :znamiguje:

Back