Nevinost

Zasto muskarci hoce nevinu a oni hebu sve sto se moze? Pa verovatno ostatak patrijhalnog vaspitanja, "ti cero da budes dobra, ako te svrbi, nemo' slucajno da se pocesas, ruke ima da ti se osuse, a kamoli da pomislis na musko, do braka", "a ti mali, treses li nesto, a, e ziv bio ljubi te cale".

Dao sam na jednoj temi objasnjenje, kako ja mislim, mozda i nije 100% tacno, da zene mogu mnogo lakse doci do seksa. Uzmimo klub sa 200 ljudi, 100 muskaraca i isto toliko zena. Jedna devojka prosecnog izgleda ide od muskarca do muskarca i pita ga da li zeli da se seksa. Od tih 100 muskaraca, minimum 50 bi pristalo, i to je minimum minimuma. Cak i da izgleda ispod proseka, rezultati bi bili slicni, a ako je neka lepotica, daleko veci. Neka uradi to i muskarac, "e maco, meni se hebe, aj' daj mi malo", pa ako nije neki baja koji obara sa nogu, ima smeka, stila, ili sta znam, verovatno ce ga 80 zena (ako ne i vise) odbiti i napusiti, a devojka bi samo trebala da kaze "hocu, ajde polazi". Evo znam i devojke koje nisu lepotice, cak su mozda i malo ruznjikave, pa dobijaju barem jednom nedeljno porukice, ponudice, "e maco 'ajmo na picence, ovo ono, ili kod mene do stana". One imaju moc da biraju partnera za paranje, bilo i bice, tako da se zato dize buka ako ih neka ima mnogo, mogla je da bira, izabrala je njih. Mozda i greska, neiskustvo, zelja, sta vec, a i ti mangupi svasta znaju da joj kazu samo da dobiju malo.

Zakljucak, zene imaju daleeeko vecu potraznju medju muskim polom, tako da lakse mogu da nadju partnera za kres, (i musko moze da plati, ali to se ne racuna). Recicu da zene imaju tu "moc" i onda kada je rasipaju da dobiju koga hoce krecu prozivke, dok obicno muskarci moraju da smisljaju price, zvake, ili da je napiju, a ako to padne i da plate.
Sto je tolika potraznja muskog pola za zenskim, tj. za seksom, je druga tema.

Da li je musko veca faca ako hebe sta stigne - ne, isto kao sto i zena nije riba ako radi isto.

Ako sam ja nevin, voleo bih da imam nevinu partnerku (opet nije kljucno), ako sam bio sa jednom ili dve cure, dokle god nema neke prevelike razlike u broju nema problema.

A zasto hebaci koji su njih 15+ poharali traze nevinu...pa mozda neki slag na torti, ili eto, one se hebu, one su *****, za seks samo, a ona je dobra, nevina, pametna, tradicionalno vaspitana devojka, sa pravim porodicnim sistemom vrednosti, koja se cuva za dobrog momka i muza sa koga ce se udati i izroditi mu decu, a to sam ja. Ili, ona nije probala, nema iskustva, ne zna sta je bolje, nije je hteo niko pre mene, tako da nece otici ma sta da bude, mada to vazi kod ovih nesigurnih samo.
Pa bas zato sto moze ko znaa kolko da ih ima a NECE ja sam bio odusevljen takvom devojkom sa karakterom i stilom , i osecao sam se kao car kad sam bas JA uspeo da pridobijem takvu curu ,osecao sam se da vredim najvise, kao Bog, osecao sam se opusteno neoptereceno,nije bilo bivsih ,ljubomore, poceo sam da volim bez zadrske i kalkulacija jer znam da je zaista i uzvraceno ,a lepo je i uciti nekog da ti bude po meri :).

da zna čovek da mu se neće prikačiti ta neka nevina kojoj je on oduzeo nevinost, pa i da se upusti čovek...
mism nema puno tih koje izgube nevinost i odu dalje svojim putem...

Pa bas zato sto moze ko znaa kolko da ih ima a NECE ja sam bio odusevljen takvom devojkom sa karakterom i stilom , i osecao sam se kao car kad sam bas JA uspeo da pridobijem takvu curu ,osecao sam se da vredim najvise, kao Bog, osecao sam se opusteno neoptereceno,nije bilo bivsih ,ljubomore, poceo sam da volim bez zadrske i kalkulacija jer znam da je zaista i uzvraceno ,a lepo je i uciti nekog da ti bude po meri :).

Jeste lepo kada tebe odabare od njih 1000 koliko su njih probali da je startuju, u tebe ima poverenja i sve, mada to "neiskustvo" i ne mora uvek da bude dobra stvar, ne mislim samo na seks, vec na neku emotivnu i psihicku zrelost koja se stice kroz veze. Znam devojke koje su nevine, sa jednom vezom iza sebe, pa mrze ceo svet, ljubomorisu i sl, mozda da je tu bilo malo vise iskustva, ne seksualnog, vec psihickog i emotivnog sazrevanja, ne bi toga bilo. Opet, znam i devojke koje niti su imale decka, a kamoli nesto vise, i nemaju apsolutno nikakve probleme ni frustracije. Nisu ni svi ljudi isti na kraju krajeva.

Pravo je kad u nekom drustvu svako radi svoj posao.

Zbog toga se demokratija smatra kao nepravedno drustvo u kojem se svako u svasta uplice.

Eto, ti rece da oni koji znaju ko su moraju obavezno da se zezaju.

Pa ti izgleda sasvim dobro znas svoje mjesto u ovom drustvu.

S obzirom na to onda i trazis prava.

A nekad je kralj i knez imao najvisa prava i to pravo na prvu bracnu noc. I to je bilo pravo, i to su bili ljudi koji su sasvim bili ubijedjeni u svoje mjesto u drustvu.

Mada, malo mi je sumnjivo tvrditi da je u demokratiji bilo kome zagarantovano neko mjesto. Te sumnjam da je posao zene isti kao i posao muskarca, tj. oni koji tako misle, da li su to jos uvijek muskarac i zena? Ja mislim da su sva bica sapioseksualna u smislu nadopunjavanja i da ko god misli jednako, taj pripada istom polu.

To moderne emancipovane zene, dakle, studentkinje, nikad nece priznati. One hoce jednakost u svemu. A posto nisu jednake, onda ne samo da postaju dosadne sa kljucanjem po mozgu o jednakosti, nego postaju i hladne, mrze bez razloga i zajedljive. Postaju homoseksualne iz frustracije i biseksualne.

Ova mala studentica koja guta tablete da bi mogla da studira i "zeza se", sigurno pripada new wave zenama koje su svjesne da ne mogu zapeti sa muskarcima, ali su dovoljno pokvarene da ucjenjuju.

Da napomenem samo kako jeftino su se studentice davale tokom seksualne revolucije, samo da bi naudile muskom imidzu da muskarci nisu jednaki sa zenama.

Poslednja izmena:

pa naravno,sreca da u danasnjem vremenu vecina muskaraca zaglavi sa nekim strokavusama pa moze fino da se odabere medju normalnim ribama, ako se ima pameti

pa naravno,sreca da u danasnjem vremenu vecina muskaraca zaglavi sa nekim strokavusama pa moze fino da se odabere medju normalnim ribama, ako se ima pameti

Greska je muskaraca sto misle da ima normalnih riba. Ako vecina zena danas vjeruje u jednakost, onda vecina muskaraca nema pameti. One se ne daju zato sto misle da je neki muskarac posebno dobar, nego zato sto misle da su i same dobre ako imaju mnogo muskaraca, dakle, sluze se muskim principom, jer hoce jednakost sa muskarcima.

Ti muskarci mozda i nisu muskarci, jer ne vide da je previse muskaraca koji o sebi imaju visoko misljenje samo zato sto su muskarace spavale s njima.

Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?

Наравно да имамо право на то.

Па нећемо ваљда неку дрољу оженити?

Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?
pa dobro sta sad, i ja bih tako da mi je mali i mekan ko dusa :heart: na svu srecu moj muz crnac nema tih problema pa je liberalnih shvatanja :sad2:

Zasto muskarci hoce nevinu a oni hebu sve sto se moze? Pa verovatno ostatak patrijhalnog vaspitanja, "ti cero da budes dobra, ako te svrbi, nemo' slucajno da se pocesas, ruke ima da ti se osuse, a kamoli da pomislis na musko, do braka", "a ti mali, treses li nesto, a, e ziv bio ljubi te cale".

Dao sam na jednoj temi objasnjenje, kako ja mislim, mozda i nije 100% tacno, da zene mogu mnogo lakse doci do seksa. Uzmimo klub sa 200 ljudi, 100 muskaraca i isto toliko zena. Jedna devojka prosecnog izgleda ide od muskarca do muskarca i pita ga da li zeli da se seksa. Od tih 100 muskaraca, minimum 50 bi pristalo, i to je minimum minimuma. Cak i da izgleda ispod proseka, rezultati bi bili slicni, a ako je neka lepotica, daleko veci. Neka uradi to i muskarac, "e maco, meni se hebe, aj' daj mi malo", pa ako nije neki baja koji obara sa nogu, ima smeka, stila, ili sta znam, verovatno ce ga 80 zena (ako ne i vise) odbiti i napusiti, a devojka bi samo trebala da kaze "hocu, ajde polazi". Evo znam i devojke koje nisu lepotice, cak su mozda i malo ruznjikave, pa dobijaju barem jednom nedeljno porukice, ponudice, "e maco 'ajmo na picence, ovo ono, ili kod mene do stana". One imaju moc da biraju partnera za paranje, bilo i bice, tako da se zato dize buka ako ih neka ima mnogo, mogla je da bira, izabrala je njih. Mozda i greska, neiskustvo, zelja, sta vec, a i ti mangupi svasta znaju da joj kazu samo da dobiju malo.

Zakljucak, zene imaju daleeeko vecu potraznju medju muskim polom, tako da lakse mogu da nadju partnera za kres, (i musko moze da plati, ali to se ne racuna). Recicu da zene imaju tu "moc" i onda kada je rasipaju da dobiju koga hoce krecu prozivke, dok obicno muskarci moraju da smisljaju price, zvake, ili da je napiju, a ako to padne i da plate.
Sto je tolika potraznja muskog pola za zenskim, tj. za seksom, je druga tema.

Da li je musko veca faca ako hebe sta stigne - ne, isto kao sto i zena nije riba ako radi isto.

Ako sam ja nevin, voleo bih da imam nevinu partnerku (opet nije kljucno), ako sam bio sa jednom ili dve cure, dokle god nema neke prevelike razlike u broju nema problema.

A zasto hebaci koji su njih 15+ poharali traze nevinu...pa mozda neki slag na torti, ili eto, one se hebu, one su *****, za seks samo, a ona je dobra, nevina, pametna, tradicionalno vaspitana devojka, sa pravim porodicnim sistemom vrednosti, koja se cuva za dobrog momka i muza sa koga ce se udati i izroditi mu decu, a to sam ja. Ili, ona nije probala, nema iskustva, ne zna sta je bolje, nije je hteo niko pre mene, tako da nece otici ma sta da bude, mada to vazi kod ovih nesigurnih samo.
Iz ovog tvog posta se dolazi do zaključka da su muškarci po prirodi *****..:D

Seksualna privlacnost kod muskarca i zene. - Muskarac po prirodi naginje nestalanoscu u ljubavi, zena stalnoscu. Ljubav muskarca znatno opada od onog trenutka , kad se zadovoljila: skoro svaka druga zena ga vise uzbudjuje nego ona, koju je vec posjedovao: on tezi za promjenom. S druge strane ljubav zene raste od tog momenta. To je posledica cilja prirode, koja cilja na odrzanje i prema tome sto je moguce vece razmnozavanje vrste. Naime muskarac moze komotno da zacne preko 100 djece godisnje, ako mu stoji toliko zena na raspolaganju; s druge strane zena bi mogla sa istim brojem muskaraca ipak samo jedno dijete godisnje da donese na svijet. Zbog toga se on stalno osvrce ka novim zenama; ona s druge strane cvrsto ostaje pri jednom: jer priroda je goni instinktivno i bez refleksije, da zadrzi hranitelja i zastitnika buduceg potomstva. - Sopenhauer

demotivacija.rs_Niko-ne-umre-nevin-Sve-nas-ivot-dobro-izjee_133049627819.jpg

Back