nevinost...

SINDI:
velika je sreca sto nije vise srednji vek i sto vestice ne spaljuju na lomaci..cini se da bi snesna i njena svita( :lol: ) sa zadovoljstvom spalili helen, skvo a sad bogami i mene :lol:
kazanova bi se izvukao jer je musko :lol:
ps.helen poznajem licno, i mogu da kazem da je ona jedno inteligentno, senzibilno i nezno bice, i cast mi je da je mogu nazvati prijateljicom...
pozdrav helen :wink:

Ma ko ti kaze da bih se izvukao? Bio bih proglasen za vesca ili nekog nemoralnog (a obicno i pomenu moj nick) i razvratnog, prljavog, odvratnog... koji kuburi sa necastivim! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neda Bg:
Lepo vi mene isprozivaste... Ma opušteno, neću uopšte više da se raspravljam. Moji primeri jesu malo glupi i jeste da sam doooosta mlađa od svih vas ovde, ali to ne znači da zaostajem s pameću. Ali ja jednostavno ne vidim kako objasniti osobama koje su prošle već pola svog života da sex nije najbitniji, i da ga nikada ne treba stavljati ispred osećanja. Nažalost, neki ljudi ovde ne prihvataju tuđe mišljenje i idu po principu "tvrdoglavost je vrlina" i teraju po svom ne obazirući se na to da tako samo više zakopavaju sebe. Pošto mene uče da treba slušati starije izvela sam zaključak:DEVOJKE GUBITE NEVINOST ŠTO PRE.NEMA VEZE SA KIM.BLAM JE BITI NEVIN.TO NIJE U MODI.SEX JE SAMO SEX I UOPŠTE NEMA NIKAKVE VEZE SA LJUBAVLJU.VAŽNO JE DA GA JE ŠTO VIŠE, I DA ŠTO VIŠE PARTNERA PROMENITE,JER ĆETE TAKO BITI ZADOVOLJNE I ISKORISTIĆETE ŽIVOT NA NAJBOLJI NAČIN.Bože Gospode, ne mogu da verujem :roll: :( :( :( :( :( :( :(
boze gospode sta ti sve nisi napricala

Vidim, u ovoj diskusiji su se vremenom formirale dva tabora suprostavljenih shvatanja.Mislim da bi suprotnom taboru bilo bolje da izbaci Nedu iz ekipe, posto su jaci kad ona ne igra ;)Mrzi me da joj po stoti put objasnjavam neke stvari, sto na ovoj temi, sto na drugim temama posto sam sigurna da nece shvatiti, a ja ne zelim da uzalud trosim svoje vreme i energiju.

A ti nas Snezna,dakle,prezires?
Mislis da smo povrsni i plitki, ne postujes nas?
Pa dobro, to je tvoje misljenje, sto ne znaci da je tacno.Meni ne smeta ni najmanje, nisam sujetna a pravo da ti kazem, i ne zanima me mnogo.Kao sto ni tebe verovatno ne zanima moje.

Svako dobro.

500 din na SKVO i Helen.
A koje su kvote? :lol: :lol:

Bez sale ipak mislim da one pametnije rezonuju stvari. Pribliznije realnom zivotu, a samim tim i istini.

Sad ce neko reci da sam ovo rekao da bi usao u necije gacice. A u gacice cijeg tabora bi ja radije usao...to je vrlo diskutabilno. :lol:

Procitala sam sva ova misljenja i neznam sta da ti kazem! Evo mog primera: Izgubila sam nevinost sa 19 godina, sa deckom koga sam mislila da volim. Posle njega sam imala jos puno muskaraca, spavala sam sa nima ali ni jednog nisam volela, cisto zabave radi. ALI, PRVI ORGAZAM sam dozivela sa deckom koga sam stvarno volela, mnogo, i koga i dan danas volim. I tek sa njim dozivela sam pravi sex (vodjenje ljubavi!) iako su neki moji predjasnji muskarci bili mnogo iskusniji od njega.
Ti sad izvuci zakljucak iz svega ovog![/quote]

a zbog cega mislite da sex mora da se dogodi iz ljubavi?
ili ne daj boze orgazam?
da je tako mnoge zene nebi imale tu privilegiju,da dozive orgazam!
meni je bitno da je dobro da je lepo,a ako stigne i ljubav...
to je jack pot!

Moje misljenje je da sex nije nikakav cin koji treba da se shvata kao nesto toliko posebno na sta treba da se ceka dosta dosta godina u tvom slucaju 24...Mnogo je ...Jednostavno ne znas sta propustas...Da znas pocela bi ti i ranije.. :lol:
Ozbiljno, mozda si gledala previse filmova, ili si bila u takvom okruzenju gde je prava ljubav jedina i treba biti samo sa jednim covekom do kraja zivota(taj princip je moja baka primenjivala)... :wink: Kao i poljubac i sl. stvari moras da predjes preko toga,nisu se svi prvi put poljubili sa osobom koju vole ili tako nesto nego mozda iz radoznalosti ili licnih razloga...Ne kazem da to treba da se desi sa bilo kim ali nema potrebe toliko birati...Nije to slucaj za psihologa ,nego to treba da resis sama sa sobom...A strah od trudnoce i bolesti ce ti biti i za nekoliko god, tako nemoj da cekas da se oslobodis tog straha,nego nadji nekog decka koji mislis da je ok,ne savrsen, kondom i videces da si se traumirala bez veze toliko god...Velika je sansa da ces se razocarati- jer sigurno nece biti kao sto si ti zamisljala...STO PRE-TEBI CE BITI LAKSE... :wink:

Slusaj devojko!!! Ja nisam nesto iskusna u takvim stvarima, ali se ne slazem sa misljenjima od ostalih. Ono jeste da imas 24 god., ali to nije toliko mnogo. Moje misljenje je, da treba da cekas na pravog. Pa cak i ako ga ne nadjes, onda je to sudbina. Ali tvoj zivot je tek poceo. Sigurno imas jos duplo ili troduplo vise godina da prezivis i ne treba tek tako da spavas sa bilo kim. Treba da budes sigurna da ti uopste to i hoces, a ne samo zato sto imas 24 god. i mislis da ti je vreme. Ako nadjes pravog, onda je to u redu. Ti ne moras uopste da me poslusas, ali ja ti samo svoje misljenje kazem. Srecno!!! :D

Vidim da sam izazvala malu polemiku.....
Na kraju sam ipak odlucila da sacekam na nekog dovoljno finog i dobrog, da se ne zalecem odmah. Sigurno bih zazalila. ALi bicu optimista. Verujte necu da cekam do 25-e. :) Hvala vam svima na savetima i misljenjima.
Pozdrav,
Zvezdica

ändy:
Slusaj devojko!!! Ja nisam nesto iskusna u takvim stvarima, ali se ne slazem sa misljenjima od ostalih. Ono jeste da imas 24 god., ali to nije toliko mnogo. Moje misljenje je, da treba da cekas na pravog. Pa cak i ako ga ne nadjes, onda je to sudbina. Ali tvoj zivot je tek poceo. Sigurno imas jos duplo ili troduplo vise godina da prezivis i ne treba tek tako da spavas sa bilo kim. Treba da budes sigurna da ti uopste to i hoces, a ne samo zato sto imas 24 god. i mislis da ti je vreme. Ako nadjes pravog, onda je to u redu. Ti ne moras uopste da me poslusas, ali ja ti samo svoje misljenje kazem. Srecno!!! :D

Samo mi objasni kako to provalis? Mislim, da je pravi.

zvezdica**:
Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?

Imam skoro slicna razmisljanja kao i ti, sa malom razlikom u godinama.
Dakle, mislim da ne treba paniciti oko toga nesto posebno ali i ne treba mozda cekati jos 100 godina "pravog" (koji, uzgred budi receno, ponekad i nije pravi) :?
E sad, posto sam i ja nevina, nisam bas neki savetnik... :roll: :D ali znam jedno....moj trenutni decko je ODUSEVLJEN tom cinjenicom...doduse, trebalo je da mu vidis facu kad sam mu to rekla, ali dobro, sok je bio kratkotrajan :D Elem, kaze da "celog zivota trazi nevinu, cistu, onu koja bi mogla biti njegova od pocetka"...i ostalo....i mozda ce nekome to zvucati skroz klasicno i bezveze, veruj mi - strasno je zanimljivo! Samo do juce sam bila spremna da ispljujem svakog ko bi i pomislio da mi kaze da MOZDA postoji neko ko ce me zeleti takvu kakva jesam, neiskusnu, nevinu i prirodnu. Danas vec sunce sija! :D
Dakle, sve je moguce kada si iskrena, prirodna, neposredna i samouverena, bez obzira na danasnja uvrnuta misljenja u drustvu u kojima je za mnoge "prava vrednost ako si iskusna i j***** milion puta"(cast izuzecima, ogradjujem se). :P
Srecno!

re : devojčica 20
dakle ne smatram ničija pa ni tvoje mišljenje uvrnutim ...
samo moram priznati da mi deluješ kao autor reklame za mineralnu vodu Knjaz Miloš ...
u stvari interesuje me da li devojke koje nisu ( više ) nevine smatraš prljavim , neprirodnim ili manje vrednim ???

devojcica_20:
Imam skoro slicna razmisljanja kao i ti, sa malom razlikom u godinama.
Dakle, mislim da ne treba paniciti oko toga nesto posebno ali i ne treba mozda cekati jos 100 godina "pravog" (koji, uzgred budi receno, ponekad i nije pravi) :?
E sad, posto sam i ja nevina, nisam bas neki savetnik... :roll: :D ali znam jedno....moj trenutni decko je ODUSEVLJEN tom cinjenicom...doduse, trebalo je da mu vidis facu kad sam mu to rekla, ali dobro, sok je bio kratkotrajan :D Elem, kaze da "celog zivota trazi nevinu, cistu, onu koja bi mogla biti njegova od pocetka"...i ostalo....i mozda ce nekome to zvucati skroz klasicno i bezveze, veruj mi - strasno je zanimljivo! Samo do juce sam bila spremna da ispljujem svakog ko bi i pomislio da mi kaze da MOZDA postoji neko ko ce me zeleti takvu kakva jesam, neiskusnu, nevinu i prirodnu. Danas vec sunce sija! :D
Dakle, sve je moguce kada si iskrena, prirodna, neposredna i samouverena, bez obzira na danasnja uvrnuta misljenja u drustvu u kojima je za mnoge "prava vrednost ako si iskusna i j***** milion puta"(cast izuzecima, ogradjujem se). :P
Srecno!

1. Koliko godina ima? Cisto da vidimo "tezinu" tog trazenja.
2. Kakve to veze ima sa nevinoscu?
3. I sta ces kada postane "neprirodna"?

Lepo ti uradi copy/paste, pa sacuvaj svoje postove za stare dane, tek da imas zanimaciju. I imaj u vidu da svaka generacija ima iste price i dileme.

Kako te samo ne pogadja necistost/neprirodnost/... tvog decka (pod uslovom da nije "nevin")?

...

vd:
re : devojčica 20
dakle ne smatram ničija pa ni tvoje mišljenje uvrnutim ...
samo moram priznati da mi deluješ kao autor reklame za mineralnu vodu Knjaz Miloš ...
u stvari interesuje me da li devojke koje nisu ( više ) nevine smatraš prljavim , neprirodnim ili manje vrednim ???

Profesionalna deformacija :D
Naravno da nisam ja "ta" koja treba da smatra nekog ovakvim ili onakvim....ja sam ovde samo iznela deo misljena mog decka od pre neko vece....dakle, ne zaboravi, o nevinosti i o devojkama je pricao on tj. jedan muskarac a ne ja!
Poz!

1. ne veruj ( baš sve ) muškarcima ... mi govorimo specijalnim dijalektom koji kod vas ( ponekad ) ima sasvim drugo značenje ... :wink:
2. nisi mi odgovorila na pitanje ... dakle interesuje me tvoje mišljenje ...

Ma samo kad je lepo vreme ...
7.gif

Bad_Wolf:
1. Koliko godina ima? Cisto da vidimo "tezinu" tog trazenja.
2. Kakve to veze ima sa nevinoscu?
3. I sta ces kada postane "neprirodna"?

Lepo ti uradi copy/paste, pa sacuvaj svoje postove za stare dane, tek da imas zanimaciju. I imaj u vidu da svaka generacija ima iste price i dileme.

Kako te samo ne pogadja necistost/neprirodnost/... tvog decka (pod uslovom da nije "nevin")?
...

Dakle,
1.ima dovoljan br. godina da bi se "smatrao" iskusnim (30).
2. kakve veze ima sa nevnoscu uopste, to verovatno on zna, iz iskustva. Kakve veze ima sa mojom nevinoscu, to cemo videti :lol:
3. ja cu uvek biti prirodna (po prirodi , i to se ne odnosi na "nevina ili ne" nego na karakter. Prirodna=otvorena, neposredna itd)

Svakako da se ne stidim svojih postova, "svako vreme nosi svoje breme".... :roll:
I dalje mi nije jasno zasto su moje reci "prirodnost" i "necistoca" povezane sa nevinoscu ali ajde.... :?:
Oprastam ti :wink: :D

vd:
1. ne veruj ( baš sve ) muškarcima ... mi govorimo specijalnim dijalektom koji kod vas ( ponekad ) ima sasvim drugo značenje ... :wink:
2. nisi mi odgovorila na pitanje ... dakle interesuje me tvoje mišljenje ...

1. Razumem ili se bar trudim da desifrujem "specijalan muski dijalekat" ... ne vidim zasto ga ne bih razumela kad su muskarci tako jednostavna bica..... nesto sasvim drugo je zenska potreba da ih shvataju onako kako one zele a ne onako kako oni govore.

Elem, odgovor na tvoje pitanje je da ne smatram one devojke koje vise nisu nevine prljavim ili sta vec....svako ima pravo da radi sa svojim zivotom sta zeli.
Ja sam samo navela jedan primer da bih devojci (mozda) pomogla...
A moram priznati da nije uvek i sve bilo tako divno sto se nevinosti (moje) tice....bilo je i tipova koji su prenerazenih lica odlazili, odbacujuci sve ostale moje i duhovne i fizicke kvalitete zbog "nedostatka iskustva u sexu".
Eto! :wink:

:shock: :shock: :shock: Јеееее...Шта се све издешавало овде за ових пар дана док ме није било!!! Како стоје улози данас? :wink:

zvezdica**:
Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
za 30 godina,osvanuce post na forumu krstarice:
zdravo.imam 54 godine i nikad nisam vodila ljubav.nije samo da sam matora,nego i onaj sto mislim da je pravi vise ne moze.imala sam dosta veza (nekada sam bila privlacna,kazu),ali nisu trajale dugo iz razloga sto se meni veza svodila na ljubljenje i drzanje za ruke.u nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom,ali je on pobegao cim je cuo da sam nevina,da se plasim trudnoce i bolesti i ne verujem kondomu.e,bas sam glupa bila kad sam mislila da mi za to treba sigurnost partnera!kako ja sad da nateram onog pravog ili bilo kog drugog,jer koji god da hoce vise ne moze! :lol: :lol: :lol:
naravoucenije:sa 15-16 je jos i OK da ovako razmisljas,al' sa 24...stvarno,ja bih se zapitala na sta lice te veze ako nema sexa?! nije da je kljucna stvar,al' u tim godinama bi trebala da ti je jedna od bar bitnijih! kad ce ti biti ako ne sad?! :shock:

peach:
zvezdica**:
za 30 godina,osvanuce post na forumu krstarice:
zdravo.imam 54 godine i nikad nisam vodila ljubav.nije samo da sam matora,nego i onaj sto mislim da je pravi vise ne moze.imala sam dosta veza (nekada sam bila privlacna,kazu),ali nisu trajale dugo iz razloga sto se meni veza svodila na ljubljenje i drzanje za ruke.u nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom,ali je on pobegao cim je cuo da sam nevina,da se plasim trudnoce i bolesti i ne verujem kondomu.e,bas sam glupa bila kad sam mislila da mi za to treba sigurnost partnera!kako ja sad da nateram onog pravog ili bilo kog drugog,jer koji god da hoce vise ne moze! :lol: :lol: :lol:
naravoucenije:sa 15-16 je jos i OK da ovako razmisljas,al' sa 24...stvarno,ja bih se zapitala na sta lice te veze ako nema sexa?! nije da je kljucna stvar,al' u tim godinama bi trebala da ti je jedna od bar bitnijih! kad ce ti biti ako ne sad?! :shock:

Хе, хе...сад ћеш да видиш како ће да те разапну! :wink:

Back