nevinost...

Hellen:
peach:
zvezdica**:
Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
za 30 godina,osvanuce post na forumu krstarice:
zdravo.imam 54 godine i nikad nisam vodila ljubav.nije samo da sam matora,nego i onaj sto mislim da je pravi vise ne moze.imala sam dosta veza (nekada sam bila privlacna,kazu),ali nisu trajale dugo iz razloga sto se meni veza svodila na ljubljenje i drzanje za ruke.u nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom,ali je on pobegao cim je cuo da sam nevina,da se plasim trudnoce i bolesti i ne verujem kondomu.e,bas sam glupa bila kad sam mislila da mi za to treba sigurnost partnera!kako ja sad da nateram onog pravog ili bilo kog drugog,jer koji god da hoce vise ne moze! :lol: :lol: :lol:
naravoucenije:sa 15-16 je jos i OK da ovako razmisljas,al' sa 24...stvarno,ja bih se zapitala na sta lice te veze ako nema sexa?! nije da je kljucna stvar,al' u tim godinama bi trebala da ti je jedna od bar bitnijih! kad ce ti biti ako ne sad?! :shock:

Хе, хе...сад ћеш да видиш како ће да те разапну! :wink:
ma,ko? nevine 30-ogodisnjakinje? uuuu,ekipa je... :lol:
ma,nisam ni ja u fazonu da to bas treba s 15 i sa bilo kim,al' 24.-to je vec zesce tripovanje! :shock:

E, yebo me patak ako ste vi svi normalni!? :D

DUŠO, NIŠTA TI NJIH NE SLUŠAJ! SVE SU TO TEŠKE BARABŠTINE... BABADEVOJKE... NEROTKINJE...
samo se foliraju, kao, one su kompetentne...
ma nemaju one pojma! :D

Samo ti sledi moje instrukcije i sve će biti OK:

- okreneš prvo moj broj, nalazi se na mojoj slici i prilici,
- zatim sledi dogovor u vezi termita,
- obavimo čitav tretman za 5 minuta...
i tvoj problem je rešen! :D

A i moj... :roll:

peach:
zvezdica**:
Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
za 30 godina,osvanuce post na forumu krstarice:
zdravo.imam 54 godine i nikad nisam vodila ljubav.nije samo da sam matora,nego i onaj sto mislim da je pravi vise ne moze.imala sam dosta veza (nekada sam bila privlacna,kazu),ali nisu trajale dugo iz razloga sto se meni veza svodila na ljubljenje i drzanje za ruke.u nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom,ali je on pobegao cim je cuo da sam nevina,da se plasim trudnoce i bolesti i ne verujem kondomu.e,bas sam glupa bila kad sam mislila da mi za to treba sigurnost partnera!kako ja sad da nateram onog pravog ili bilo kog drugog,jer koji god da hoce vise ne moze! :lol: :lol: :lol:
naravoucenije:sa 15-16 je jos i OK da ovako razmisljas,al' sa 24...stvarno,ja bih se zapitala na sta lice te veze ako nema sexa?! nije da je kljucna stvar,al' u tim godinama bi trebala da ti je jedna od bar bitnijih! kad ce ti biti ako ne sad?! :shock:
Ko ti kaze da onaj od 50 nece moci? Ljubav je to. On ce da je ceka i svoj zivotni cilj ce da podredi tom zadatku. On ce da se odrazava, i da koristi i vijagru ako treba, za jedan tako uzvisen i plemenit cilj. Pa sta mu je to da se strpi jedno tridesetak godinica - nista :wink: :wink:

TOMAX:

DUŠO, NIŠTA TI NJIH NE SLUŠAJ! SVE SU TO TEŠKE BARABŠTINE... BABADEVOJKE... NEROTKINJE...
samo se foliraju, kao, one su kompetentne...
ma nemaju one pojma! :D

Samo ti sledi moje instrukcije i sve će biti OK:

- okreneš prvo moj broj, nalazi se na mojoj slici i prilici,
- zatim sledi dogovor u vezi termita,
- obavimo čitav tretman za 5 minuta...
i tvoj problem je rešen! :D

A i moj... :roll:
:P :P :P

TOMAX:

ahahha ucinilo mi se da pishe Tuzni_patak pa sam se zacudila : )))
e tomaxe os i mene posle
pa dobro shta ako joj se ne ebe sto mora
meni se ebe na prazno, al kad su se likovi pojavljivali, nije mi se radilo. mozda je trebalo da gutnem neku drogu ili da dishem duboko
da li je trebalo tako?
druga varijanta je da me taslachi cheta momaka posto sam ja povodljiva i to se oseti
eto...kad sve saberesh drz se po strani

Kazanova:
Ja ne propagiram ono danas "moderno" da se neka devojka mora yebati s nekim kako je ne bi smatrali glupom sto je nevina, ali takodje ni nezdravu nevinost koju osim nje, mnoge devojke i nemaju vise sta da ponude... (opet moram da objasnim ovo, jer cu biti bukvalno shvacen - mislio sam na karakter licnosti) :arrow: a je l mora momak se yebati s nekim kako ga ne bi smatrali glupim i kako nema vise sta da ponudi pa mozak je organ koji radi 24h pa teoretski ne postoji sansa za to
mozda nemaju tebi ako niste uspeli da uspostavite bilateralne odnose ali sad to je stvar veshtine komunikacije

:arrow: Verujem da se ona (a i mnoge) pita u sebi: je li sa mnom nesto nije u redu, sto sam ovoliko dugo nevina ili je to prednost, gde su "oni" muskarci (gde je ta muskost - ne siledzijstvo, ako pojam muskost nije jasan), zar svi oni tako lako padaju na moje telo a zanemaruju moja osecanja, ne umeju da izazovu i u meni, ta ista, koja oni trenutno imaju... :arrow: da da i shta je odgovor tvoj ima li negde "summary"
valjda ima tu i do zene ali moj neki utisak je da stariji muskarci ovo umeju pre da izazovu bar iz nekih povrsnih susreta aj nisam ni ja neko merodavan
he shta radis ovih dana

Kathrin:
Pera_Zdera:
Daj skinite vise te nevinosti, mislim cisto da se ne smaramo vise po forumu o tim temama. :lol:
tebi je smaranje,a nekom bas i nije(vidis da jos ima ljudi koji su nevini i treba im pomoc),pa ili pomozi ili menjaj topic :idea: :!:
Vazi pomoci cu im, :wink: ali samo pod par uslova.
1. Da me dovoljno cene i postuju.
2. Da me ubede da su one "prave" za mene.
3. Da mi otklone moju strah od "nesigurnosti kondoma".

:lol: :lol: :lol:

jagodica:
Kazanova:
Ja ne propagiram ono danas "moderno" da se neka devojka mora yebati s nekim kako je ne bi smatrali glupom sto je nevina, ali takodje ni nezdravu nevinost koju osim nje, mnoge devojke i nemaju vise sta da ponude... (opet moram da objasnim ovo, jer cu biti bukvalno shvacen - mislio sam na karakter licnosti) :arrow: a je l mora momak se yebati s nekim kako ga ne bi smatrali glupim i kako nema vise sta da ponudi pa mozak je organ koji radi 24h pa teoretski ne postoji sansa za to
mozda nemaju tebi ako niste uspeli da uspostavite bilateralne odnose ali sad to je stvar veshtine komunikacije

:arrow: Verujem da se ona (a i mnoge) pita u sebi: je li sa mnom nesto nije u redu, sto sam ovoliko dugo nevina ili je to prednost, gde su "oni" muskarci (gde je ta muskost - ne siledzijstvo, ako pojam muskost nije jasan), zar svi oni tako lako padaju na moje telo a zanemaruju moja osecanja, ne umeju da izazovu i u meni, ta ista, koja oni trenutno imaju... :arrow: da da i shta je odgovor tvoj ima li negde "summary"
valjda ima tu i do zene ali moj neki utisak je da stariji muskarci ovo umeju pre da izazovu bar iz nekih povrsnih susreta aj nisam ni ja neko merodavan
he shta radis ovih dana

Pa eto, malo drkam... 'oces i ti malo? Da ne bude da tebi ne dam nista!

Ti to jednostavno znas. Mislim da je on pravi!!! Neznam kako, ali kada dodje do toga, ti jednostavno znas. Osecas... VOLIS GA i zelis da spavas sa njim. Najvaznije je da ga volis. To je na prvom mestu ako mene pitas. Jer ako osobu sa kojom spavas ne volis, onda sex i nije nesto posebno. I treba to da zelis. Lepse je sa osecanjima, jer bez osecanja je to samo sex... Znaci tu nije nista posebno, a trebalo bi da bude. A ti zvezdice, ne mozes da kazes, da ima da cekas do 25 god. Mislim tako nesto se ne planira. Tako nesto se jednostavno desi. I kad dodje taj trenutak, tad treba da razmislis, da li ti to uopste zelis, a ne samo da spavas sa nekim tek onako. Svi vi se ponasate kao da je to nesto nevazno. Ali ako mene pitate, osecanja su tu veoma vazna. A posebno prvi put. Jer tada, mora da bude nesto posebno, a ne da samo spavas sa nekim. I ako ti se mozda ne svidja, onda ima celog zivota da imas lose misljenje o sexu. Da li je sve to vredno toga??? :?:

А да ти, благо мени, мало смањиш слова? Или још боље: да се вратиш на форум ''Тинејџери'', а?
Са 15 година тешко да можеш бити компетентна да делиш савете неком ко је десетак година старији од тебе.
Упс, заборавих да си ти ''једина особа на свету која зна шта је права љубав''! :wink:

Hellen:
А да ти, благо мени, мало смањиш слова? Или још боље: да се вратиш на форум ''Тинејџери'', а?
Са 15 година тешко да можеш бити компетентна да делиш савете неком ко је десетак година старији од тебе.
Упс, заборавих да си ти ''једина особа на свету која зна шта је права љубав''! :wink:
Izvini molim te jel ti imas nesto protiv mene??? Oces da kazes da ti stvarno znas nesto o ljubavi??? A i odakle ti to da ja imam 15 godina??? Kada si toliko pametan/a onda mi kazi molim te sta je to ljubav??? "MOZGU"... Mislim stvarno sta ti mislis, ko si bre ti, pa da mi kazes kako cu ja da pisem?!? A i ja sam samo rekla svoje misljenje. Da li sam ja iskusna u tome ili ne, to nije vazno. Ovo je slobodna zemlja i svako ima pravo da kaze sta misli. A ako se tebi moje misljenje ne svidja, ti nemoj ni da citas. Verovatno ti to stvara mnogo muka!!!!!

ändy:
Hellen:
Izvini molim te jel ti imas nesto protiv mene??? Oces da kazes da ti stvarno znas nesto o ljubavi??? A i odakle ti to da ja imam 15 godina??? Kada si toliko pametan/a onda mi kazi molim te sta je to ljubav??? "MOZGU"... Mislim stvarno sta ti mislis, ko si bre ti, pa da mi kazes kako cu ja da pisem?!? A i ja sam samo rekla svoje misljenje. Da li sam ja iskusna u tome ili ne, to nije vazno. Ovo je slobodna zemlja i svako ima pravo da kaze sta misli. A ako se tebi moje misljenje ne svidja, ti nemoj ni da citas. Verovatno ti to stvara mnogo muka!!!!!

:lol: :lol: :lol: Да знаш! :wink:

Hellen, ne mogu a da ne primetim da dok ti i S_K_V_O i dalje maltretirate ljude na ovoj temi, iako je ona čini mi se zaključena, da raindog vadi iz naftalina sve prethodne teme o nevinosti. Hoćete li da shvatite da ne razmišljaju svi jednako i ne doživljavaju svi svoj život na isti način. Pošto ste tako zločeste, poželeću vam da vam svi budući muškarci u vašim životima budu i ostanu nevini :twisted: Pozz

jagodica:
Kazanova:
Pa eto, malo drkam... 'oces i ti malo? Da ne bude da tebi ne dam nista!

menjaj nick...kako bre masturbiras
ne razumem sta, da se gledamo dok to radimo
ma ne znam sta mi bilo juce.....zaboravi

a da htela sam vrelu strast da osetim

Ma nema sta da se gledamo, malo ja, malo ti, vise ja, nego ti, pa cemo se...

Polako bre Jagoda, vidis da je napolju -20 a ti bi da se znojis. A i ne valjaju nagle promene, ti 'ladna, a ovo vrelo... opasno je to.

ändy:
A posebno prvi put. Jer tada, mora da bude nesto posebno, a ne da samo spavas sa nekim. I ako ti se mozda ne svidja, onda ima celog zivota da imas lose misljenje o sexu. Da li je sve to vredno toga???
Vidi maco, simpaticna si mi, ali sam morao da ti ukazem da ovde gresis. Skoro ni jednoj zeni nije nesto posebno lepo prvi put. Uglavnom ih jako boli i nisu opustene uopste. Sto je sve normalno. Pravo uzivanje dolazi tek kasnije. A sto pre krenes pre i vise ces uzivati. I lakse ce ti biti da uzivas u svemu tome.

A sad za onu devojku sto je otvorila temu.

Ti si sada ruznija nego sto si bila pre 5 godina, za jos 5 godina ces biti takva da ces se muciti da nadjes bilo kakvog tipa. Isto tako si propustila i najbolje godine svog zivota u nicemu. I dalje propustas. Ja znam da ni tebi nije lako i da imas i ti rat i mir u svojim grudima, ali otrezni se...sto pre to bolje.

@Raindog
I meni su se vise ovolike teme o nevinosti, popele na vrh glave. Ajde jel imas ti neku ideju kako mi njima da pomognemo kad one same ne zele da im se pomogne?

Back