Невиност код мушкараца и предрасуде

fanstebre

Poznat
Poruka
9.957
Током својега животног путешествија сам могао да се уверим да је за жене невиност мушкараца илити сексуално неискуство врло велики минус и иако се не може генерализовати јер увек има изузетака чињеница је да највећи број жена ово заиста сматра великим минусом и нема баш позитиван одговор на овакве ситуације нарочито ако се ради о мушкарцима од 25+ година јер очекује се да је макар до тог периода стекао неку праксу.

Кад је неко дуго сам или никад није имао девојку више жена се пита шта није у реду са њим него што то сматрају позитивним док су им они заузети мушкарци или мушкарци који се истичу у том правцу ипак привлачнији.

Насупрот томе жене се кроз причу постављају као да све то није неки фактор кад с еулази у везу са неким али у пракси се очигледно не владају онако како представљају кроз причу.

Да ли су заиста све ово предрасуде или просто реалност животињског света ?

To je realnost, kao i mnogo šta drugo što se prećutkuje, a u realnosti se itekako radi.

Ne odnosi se ovo samo na žene - ljudska vrsta je generalno vrlo licemerna, stalno se prodaju priče o pravdi, jednakosti, demokratiji, iskrenoj ljubavi i prijateljstvu, a svi su puni rana i oštećenja koje su stekli na svom životnom putu. Nadjimo čoveka koji nije povredjen od nekog - jako teško. Da ne pričam o novcu, svi se prave da je nebitan, da je duhovno bogatstvo najbitnije, a u realnosti se sve svodi na novac jer ako ga nemaš ti si marginalac koji jedva preživljava.

Zbog ovakvih stvari se i dešavaju krvave revolucije, veliki prevrati, nakon kojih opet bude isto. Ljudi se istresu, možda se nešto malo poboljša, ali nastavljaju da se muče i zlopate dok novi srećnici i gospodari uživaju.

Nevinost je škakljiva tema i svako muško dete treba učiti da je što pre izgubi i da se što više vežba u tom pogledu, jer je tržište ljubavi i seksa prezasićeno i neiskusna jedinka tu može samo da nastrada. Žene generalno vole iskustvo i veštinu u ovom pogledu, ne treba ih mrzeti zbog toga nego shvatiti da je to realnost i biti spreman za to. Priče su jedno, stvarnost nešto drugo.

A meni deluje da korisnik u otvaranju teme pominje reč žene, a ne devojke. Pa mislim iskusnim ženama naravno da imponuje iskusan muškarac. Možda ima žena koje vole da se na njima vežbaju, ali meni je to neprihvatljivo.

Sa druge strane, mladim devojkama je to nešto normalno jer su mnoge među njima isto nevine.
Ne postoji nijedna žena koja voli da se na njoj "vežba", to je baš maliciozno izvrnuto. Isto bi moglo da se bude maliciozan i u kontra smeru. Ali to je ružno zar ne. Postoje ljudi kojima drugi ne služi za "vežbanje".

Ne postoji nijedna žena koja voli da se na njoj "vežba", to je baš maliciozno izvrnuto. Isto bi moglo da se bude maliciozan i u kontra smeru. Ali to je ružno zar ne. Postoje ljudi kojima drugi ne služi za "vežbanje".

Pa objašnjavam momku zašto iskusnijim ženama to ne odgovara. Imaju onda takav osećaj.
A kažem manje iskusnim i mladim devojkama to neće biti verujem problem jer su sličnog iskustva.
Ne znam na koje žene misli, ali deluje po prvom postu da misli na žene a ne devojke.

A meni deluje da korisnik u otvaranju teme pominje reč žene, a ne devojke. Pa mislim iskusnim ženama naravno da imponuje iskusan muškarac. Možda ima žena koje vole da se na njima vežbaju, ali meni je to neprihvatljivo.

Sa druge strane, mladim devojkama je to nešto normalno jer su mnoge među njima isto nevine.
Nisam citirao, ali mislio sam na Araonov post, gde kaze da mnogi klinci sevaju iskusne zene 30,40+ singl ili udate. Ti klinci nemaju muda da pridju svojim vrsnjakinjama,a kamo li starijim zena i jos da ih pitaju za seks. I sam spadam za vas u tu grupu "klinci" jer imam 22 godine, i sam imam u mislima nekad zelju kad vidim zgodnu stariju zenu od oko 40 godina da imam seks sa njom, ali kad obuzdam hormone i razmislim racionalno iz opsteg ugla npr da zena koja ima 40 godina i ima dete mojih godina , da prihvati da ima seks sa mnom bi mi delovalo bolesno, i da ima neki problem u glavi.

Nisam citirao, ali mislio sam na Araonov post, gde kaze da mnogi klinci sevaju iskusne zene 30,40+ singl ili udate. Ti klinci nemaju muda da pridju svojim vrsnjakinjama,a kamo li starijim zena i jos da ih pitaju za seks.
Ali ima toga. Ima. Pune aplikacije da ne poveruješ muških oko 25 do 30 koji stave da imaju 40 da bi upali u interesnu zonu žena oko 40... Neke će reći ajde i to u nedostatku, oa će pristati jer su recimo usamljene itd... Nije to razlika kao da im je dete, tj ne mora da bude.

Ali većina neće biti zainteresovana ja mislim.

Да ли су заиста све ово предрасуде или просто реалност животињског света ?
Ljudi su daleko od zivotinjskog sveta, ljudi su konstrucija samih ljudi, vrelo malo je ostalo onog iskonskog.
Al i u prirodi il si lav il si antilopa. Predator ili plen.
Za muskarca jedina sramota je da bude stidljiv, pri tom mislim u svim sverama zivota.
Sve ostalo je ok, kad imas mentalitet lava to postajes i u zivotu

Ljudi su daleko od zivotinjskog sveta, ljudi su konstrucija samih ljudi, vrelo malo je ostalo onog iskonskog.
Al i u prirodi il si lav il si antilopa. Predator ili plen.
Za muskarca jedina sramota je da bude stidljiv, pri tom mislim u svim sverama zivota.
Sve ostalo je ok, kad imas mentalitet lava to postajes i u zivotu
I šta si na kraju odlučio: jesu li daleko ili blizu životinja

Знати за стид и бити стидљив у одређеним ситуацијама није исто. Некад треба знати за стид у животу, а иначе се слажем да је нека врста дечачке стидљивости у м-ж односима апсолутно одбојна женама, будеш прецртан брзином светлости као мушко

Знати за стид и бити стидљив у одређеним ситуацијама није исто. Некад треба знати за стид у животу, а иначе се слажем да је нека врста дечачке стидљивости у м-ж односима апсолутно одбојна женама, будеш прецртан брзином светлости као мушко
Stid i sram nisu nisto :) ne kazem ni ja da treba skidati gace po ulici xD
Niti pricam o precetavanju, izbaci to da ih gledas odozdo, precra te, a koji su tvoji kriterijumi?
Mislim da stid u zivotu da se stidis da se boris za sebe, pa i za nju i pred njom.
Al da njima je stid dopusten. Al nama seljacenje

Back