Током својега животног путешествија сам могао да се уверим да је за жене невиност мушкараца илити сексуално неискуство врло велики минус и иако се не може генерализовати јер увек има изузетака чињеница је да највећи број жена ово заиста сматра великим минусом и нема баш позитиван одговор на овакве ситуације нарочито ако се ради о мушкарцима од 25+ година јер очекује се да је макар до тог периода стекао неку праксу.
Кад је неко дуго сам или никад није имао девојку више жена се пита шта није у реду са њим него што то сматрају позитивним док су им они заузети мушкарци или мушкарци који се истичу у том правцу ипак привлачнији.
Насупрот томе жене се кроз причу постављају као да све то није неки фактор кад с еулази у везу са неким али у пракси се очигледно не владају онако како представљају кроз причу.
Да ли су заиста све ово предрасуде или просто реалност животињског света ?
Кад је неко дуго сам или никад није имао девојку више жена се пита шта није у реду са њим него што то сматрају позитивним док су им они заузети мушкарци или мушкарци који се истичу у том правцу ипак привлачнији.
Насупрот томе жене се кроз причу постављају као да све то није неки фактор кад с еулази у везу са неким али у пракси се очигледно не владају онако како представљају кроз причу.
Да ли су заиста све ово предрасуде или просто реалност животињског света ?