DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
a jel upotrebljiva ovako ?Žena je u fertilitetu do Max 47 g. I to ako je "očuvana", "redovito servisirana i garažirana".
Posle tog doba nije reproduktivna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel upotrebljiva ovako ?Žena je u fertilitetu do Max 47 g. I to ako je "očuvana", "redovito servisirana i garažirana".
Hahahaa jel upotrebljiva ovako ?
Da, i ja to pomislih.Ovo je contradictio in adjecto.

Eto šta ispadne kad ljudi ne barataju pojmovima.Da, i ja to pomislih.
MotherILiketoFuck a nevina...nevina mi keva

Dobro..misli daŽena je u fertilitetu do Max 47 g. I to ako je "očuvana", "redovito servisirana i garažirana".
ne kontamEto šta ispadne kad ljudi ne barataju pojmovima.
A Boga mi pitali su.I to više njihKakav je to lik, jes', kaže: normalno da se nisi udala kad te niko nije ni pitao. Tako nešto
Ali termin milf podrazumeva da je majka, nema veze sa godinama.Jao, pa dobro,Boga ti, taj termin se odavno koristi za svaku dobrodrzecu matorku na ulici, ne samo za neciju kevu, makar ga moja generacija tako dozivljava . Da ne bude zabune, zamenicemo termin u Sexy baba, moze tako?
Evo gore sam napisao.ne kontam
Pozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?
Znaci, milf moze da bude i osoba od 19 godina koja voli bambusanje i ima dete?Ali termin milf podrazumeva da je majka, nema veze sa godinama.

Da.Znaci, milf moze da bude i osoba od 19 godina koja voli bambusanje i ima dete?
Pusti šta oni kažu, nisu baš relevantni, koliko puta sam našao potpuno pogrešne podatke tu.Wiki kaze drugacije
Tako da, rekla bih ima jos ljudi koje termin MILF asocira na matorku koja super izgleda
Da nije Barbi?vidoh na fejsu lutkicu za devojčice koja ima pišu

Za ubuduće da znam ako sa tobom uđem u objašnjavanje, da ćeš prekopati ceo internet.Ako pogledamo definicije i na drugim mestima, dolazimo do zakljucka da smo oboje u pravu
Sorry, nepopravljiva sam