Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nema tih problema.Ima li problema sa miomima i te stvari?
Naš stav po tom pitanju je jasan, nevine su dok se ne dokaže suprotno!!!Pozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?
Koja korist.Moja drugarica se udala nevina i poslije nekog vremena pocela batine dobijat od njeg.Naš stav po tom pitanju je jasan, nevine su dok se ne dokaže suprotno!!!
Ja mislim da takvih nema,, a ako ih ima onda je neurpsihijatrija idealan smestaj za za probijanje dzanePozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?

Ima,zato u glavu je udarena.Ja mislim da takvih nema,, a ako ih ima onda je neurpsihijatrija idealan smestaj za za probijanje dzane![]()
Tamo ce joj glava prodje,, uz dodatnu terapiju nece dugo biti nevinaIma,zato u glavu je udarena.

Lajavica traljavaTamo ce joj glava prodje uz dodatnu terapiju proci joj glava![]()
Nisam ni citao naslovLajavica traljava
al mi cudno mada znam jednu takvu,, trebo ja da joj pomognem al odustao ipak je to neki psiho 
Imal jos ovako?Nisam ni citao nasloval mi cudno mada znam jednu takvu,, trebo ja da joj pomognem al odustao ipak je to neki psiho
![]()