Nevin sa 39

То се не цени. Мораш да глумиш да ти није стало, да си "кул", да си од бетона или камена. И те приче...
Pa moraa da igras igre a igre te svedu na odredjeni karakter. Ima dosta logickog sto treba da ti nije stalo. To je da ne hi ispao ocajan, a ocajan ce da zivka, da smara i td. I ne treba da budes ocajan (stalo) nikada. Uvek opcije.

Жене нису криве за то што неко никада није био са женом. Крив је онај ко му је причао погрешне приче и давао погрешне примере. Мене су цео живот покушавали да убеде у лажи иако је стварност нешто сасвим друго и сад ми је драго што се на крају испоставило као истинито оно што сам причао цео живот.

Ако имаш 40 и више година и нико те неће, то није зато што немаш енергију, што немаш "вајб" или неку "причу". То није зато што ниси духовит, што ниси леп, што ниси грађен као спортиста.

То је зато што немаш паре.

Крај.
Pa pre ce biti sto nemas vajb (energiju) nego pare. Imas njih puno s parama opet sami. Ili cesce s pogresnom osobom. A to je zato sto se pogresno kvalifikovao.

Pa pre ce biti sto nemas vajb (energiju) nego pare. Imas njih puno s parama opet sami. Ili cesce s pogresnom osobom. A to je zato sto se pogresno kvalifikovao.
Сами јер су тако одлучили. Кад имаш паре и артефакте, људи ти сами прилазе. Кад немаш ништа, никог не занимаш.

Pa moraa da igras igre a igre te svedu na odredjeni karakter. Ima dosta logickog sto treba da ti nije stalo. To je da ne hi ispao ocajan, a ocajan ce da zivka, da smara i td. I ne treba da budes ocajan (stalo) nikada. Uvek opcije.
Зато мораш да привучеш нечим. Рецимо да имаш кућу, викендицу, џип. Људи се сами нуде.

Pa mozda ali komentarises incele, zajedljivi podli ljubomorni. A moja poenta je da bi bio isti takav, prirodno.
E sad, to sve pp meni smanjuje vrednost monogamije, ljubavi, izbora jer ako je takvo nesto sto se zasniva na ko upo ko ispo, onda jbga to je nuznost ne i nadvrednost. Poput camca za spasavanje. A onda nemoj ni ici na brod pa nema potrebe za camcima.
Братоу

инцел ти сложи причу како је тешко, како је ето он несхваћен, све су исте, нема лека. Онда ухватиш себе да си дозволио да ти он троши време и да ти се подсмева и да буде заједљив, подао.

Тако је један вређао и оговарао мог друга. Баш гадно.

Сами јер су тако одлучили. Кад имаш паре и артефакте, људи ти сами прилазе. Кад немаш ништа, никог не занимаш.
Prilaze ti jer hoce tvoje pare a ti to izlazes kao svoju vrednost. Nemas tu nista osim sto su tu zbog para. Kada su zene u pitanju, zar nisu onda jednostavniji oglasi?

koji ti ljudi prilaze? beskicmenjaci, ulizice, oni koji mile da ce inati neke koristi od tebe, ovi insta pavijani sto hoce da budu vidjeni, slikani sa, sponizorse, starlete, devojke sa dva klikera u glavi itd
I kad imas i kad nemas para treba da oko sebe koji te vole i postuju zboge tebe.
Ti sto su ti prijatelji jer ima npr places vecere, pica itd ti lazni prijatelji, to ti ne treba u zivotu.
Liče brate, ja sam mislio da ti imas tradicionalne vrednosti, a ne Pink tv zivotne vrednosti

koji ti ljudi prilaze? beskicmenjaci, ulizice, oni koji mile da ce inati neke koristi od tebe, ovi insta pavijani sto hoce da budu vidjeni, slikani sa, sponizorse, starlete, devojke sa dva klikera u glavi itd
I kad imas i kad nemas para treba da oko sebe koji te vole i postuju zboge tebe.
Ti sto su ti prijatelji jer ima npr places vecere, pica itd ti lazni prijatelji, to ti ne treba u zivotu.
Liče brate, ja sam mislio da ti imas tradicionalne vrednosti, a ne Pink tv zivotne vrednosti
Личе

све је интерес. Што си старији, то је мање дружења, а више интереса. Кад немаш ништа и кад не можеш ништа, ником ниси потребан. Ту и тамо ће неко да приђе, да поприча мало, чисто из пристојности, да ти каже коју реч, али ти њих не занимаш, нити желе да учествују у томе. Кад имаш и кад можеш, сви су ту и све ће хтети са тобом. Ово се не односи на жене, већ на све људе.

Тако ти је било и пре 100 и пре 200 година овде.

Мени је жао људи које су лагали од малих ногу да су људи добри, да узвраћају, да саосећају, да се гледа ко је честит, паметан, поштен и сл. Нема тога. Сви они праве неку рачуницу, а ово причају да би испали "духовни".

Prilaze ti jer hoce tvoje pare a ti to izlazes kao svoju vrednost. Nemas tu nista osim sto su tu zbog para. Kada su zene u pitanju, zar nisu onda jednostavniji oglasi?
Ти прикажи као своју вредност то што знаш све песме из Читанке за трећи разред напамет, па да видим ко ће да те узме за себе.

Прочитао 10.000 књига, нема за литар киселе.

Back