nevidljivi mod

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema to nikakve veze sa stalnom konekcijom...Možeš biti konektovan i da ti bude otvorena strana foruma, lampica će se sama ugasiti tačno posle 15 minuta od poslednjeg klika. Izuzetak je "lista prijatelja", ona se osvežava sama svakih 60 sekundi, a to je kao da klikćeš. Samo u slučaju da nju ostaviš upaljenu, lampa će svetliti kao da si ovde.

Koga nju?

Sad razmišljam da promenim svoj... mod :lol:

Koga nju?

Sad razmišljam da promenim svoj... mod :lol:

Pa listu prijatelja, ako je imaš, tj ako si napravila.....Nju upališ, tako je ostaviš i možeš da se šećeš ceo dan po gradu ako si konektovana ima da svetliš ko božićna jelka, a nema te...Za druge strane foruma važe samo onih 15 minuta od poslednjeg klika, onda sledi automatsko gašenje.

71n6stx.jpg
72r1xzr.jpg

Pa listu prijatelja, ako je imaš, tj ako si napravila.....Nju upališ, tako je ostaviš i možeš da se šećeš ceo dan po gradu ako si konektovana ima da svetliš ko božićna jelka, a nema te...Za druge strane foruma važe samo onih 15 minuta od poslednjeg klika, onda sledi automatsko gašenje.

Hahaha hvala na detaljnom objašnjenju, nikad, ali baš nikad ne koristim te prečice..... Sad ću da vidim imam li listu prijatelja :lol:
Mis' koja lista, možda ima jedna osoba i to je to.....

Hahaha hvala na detaljnom objašnjenju, nikad, ali baš nikad ne koristim te prečice..... Sad ću da vidim imam li listu prijatelja :lol:
Mis' koja lista, možda ima jedna osoba i to je to.....

Nema na čemu...
Provalio sam ja svašta nešto na ovom forumu za 4 godine, naročito u sitne sate kad se smaram...čak i kako da vidim one što gase lampu, a tu su...Ali to je već tajna :D

sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.

ne krijem da sam tu... a ne smeta mi kod drugih... verovatno imaju svoje razloge... ne smatram da je kako ti kazesh intimnije uz lampicu vec je "kao" ochigledno kad je taj s kojim pishemo tu a kada ne... i tako...:)

sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.

A sto nam ti ne bi objasnila sta se krije iza te potrebe, kad i sama kazes da si stavila nevidljivi mod?

Back