- Poruka
- 18.738
Maj nejm iz Bond, Dzejms Din...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.
a sto to tebi smeta?da li si dominantna?volis da druge kontrolises preko mere?sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.
nevidljivi mod jer zelim da ucestvujem na forumu po svom ritmu,a ne da osecam obavezu da odgovorim odmah posto svetlim
da li ste dominantni?
Pa znaš kako, za to generalno služi čet. Tamo prisustvo i ne može da se sakrije, možeš da se praviš da nisi tu za nekoga, ali imaš danas na raspolaganju vrlo veliki broj skripti koje i tu informaciju otkrivaju, ustvari više ništa ne može da se sakrije.....jer dolazim na forum iskljucivo da bih pricala sa ljudima i u cemu je onda ta fora sa "ja nisam tu" ponasanjem ? :? u najmanju ruku nekultura
ili neka potisnuta potreba za stalkovanjem drugh
jednostavno sam takva
Odgovorna sam kao osoba i volim da ispostujem druge. S druge strane volim odgovarati na 10tine pp-ova u mom ritmu, a ne osecati presiju "joj ovom treba da odgovorim jer vidi da sam vec 5h online"sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu?
sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Pa to možeš videti po prvom mom odgovoru... dobro samostalnost i nije neki izraz, akcenat na slobodu. Ja mogu da pričam u beskraj i da ta neka osoba nema drugi odgovor osim - pa šta ti znaš, ti si ionako internet paćenik, stalno si onlinezasto bi se osjecala manje samostalno ako dozvolis da se vidi kada si online a kada ne![]()
To jest, ovo...volim odgovarati na 10tine pp-ova u mom ritmu, a ne osecati presiju "joj ovom treba da odgovorim jer vidi da sam vec 5h online"
Pisala sam to već... stavila otkad imam stalni internet, al' nije ovo pitanje konektovanja, on se konektuje kako upalim komp (moram da "disejblujem" antenu da bih se diskonektovala), a vrlo često mi se desi da mi ostane ova stranica i da odem negde, ili bar da jedem, ili gledam film ili štagod... pa "dovodimm druge i zabludu"i naravno dajem povoda za one patetične pokušaje - vidi je ova, stalno je na netu bwahahaha :|
Iz onog klipa? Hehe, valjda jesam... al' davno je to bilo baš.....@Lexa
pa tako recihvala na odgovoru
nazalost jeste istina to sto kazes jer uvijek neko proziva u nedostatku argumenata, ali ne zelim da zbog takvih bica korigujem svoje ponasanje ili krijem se
(jesi li ti imala onu chupavu glavu ptice kao avatar? bas je bila super)
Ne razumem šta da ostavim upaljeno? Listu prijatelja? El ona može da se gasi :shock:
Nisam znala da se lampica gasi, radi na idle time ili tako nešto... ali to ne menja mnogo stvari ako radim na kompu, a nisam na Krsti, svejedno sam tu zvanično, ako je otvoren prozor... što je 50% slučajeva.
vidis, volim kad vidim upaljeno svetlo.. zdraknem i vidim da mi teta elena svetli i odmah se osecam sigurnije