nevidljivi mod

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stalker - onaj koji proganja nekoga, o bližim informacijama imate: http://www.stalkingbehavior.com/ Inače je moguće proganjati samog sebe.

Inače, prikrivam to što sam na forumu jer mi nije stalo da moja okolina zna za moje hobije - pogotovu što se ponašam ovde drugačije nego prirodno, tj koliko toliko izbegavam da budem drzak i uvredljiv. Mada me i ne pitaju niti ih interesuje.

O kakvim lampicama je reč? Ove pored trougla? šta one označavaju?

sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.

Recimo da postoji neko za kog ne zelim da me vidi ( al sam formulisala rechenicu svaka mi chast) .....Tako nekako

sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.
a sto to tebi smeta?da li si dominantna?volis da druge kontrolises preko mere?
nevidljivi mod jer zelim da ucestvujem na forumu po svom ritmu,a ne da osecam obavezu da odgovorim odmah posto svetlim

jer dolazim na forum iskljucivo da bih pricala sa ljudima i u cemu je onda ta fora sa "ja nisam tu" ponasanjem ? :? u najmanju ruku nekultura
ili neka potisnuta potreba za stalkovanjem drugh
Pa znaš kako, za to generalno služi čet. Tamo prisustvo i ne može da se sakrije, možeš da se praviš da nisi tu za nekoga, ali imaš danas na raspolaganju vrlo veliki broj skripti koje i tu informaciju otkrivaju, ustvari više ništa ne može da se sakrije.....
Forum suštinski i nije dizajniran za "pričanje sa ljudima" već za razmenu mišljenja i različite koristi nama siromasima koji navraćamo... al' fora je da navraćamo, dakle danas smo napisali to, sutra ćemo odgovoriti blabla..... da se vodi "po pravilima" verovatno bi ovo bila jedna ogromna baza podataka od velike koristi i služila bi budućim naraštajima da se edukuju iz različitih oblasti blablatruć... te nikako ne može biti nekultura u pitanju već, akko neko reče, slobodno raspolaganje svojim vremenom i sloboda samostalnosti koju u ostalim situacijama diskutovanja obično nemamo.

nista ne razuemm. jes da sam popila nekoliko casa vina ali braste....

zasto bi se osjecala manje samostalno ako dozvolis da se vidi kada si online a kada ne :confused:
Pa to možeš videti po prvom mom odgovoru... dobro samostalnost i nije neki izraz, akcenat na slobodu. Ja mogu da pričam u beskraj i da ta neka osoba nema drugi odgovor osim - pa šta ti znaš, ti si ionako internet paćenik, stalno si online :lol:

Druga stvar, a nevezano baš za temu, sama internet komunikacija daje objektivnost u jednom pogledu. Sa nekim ljudima ne bih mogla ni razgovarati uživo o stvarima koje se ovde potežu. Jer bi izbegavali da sa malenom curicom razgovaraju o, recimo ,automobilima, ili bi se blaženo smešili ili bi, u boljem slučaju, konstatovali "vidi je, zna k'o muško" :lol:
Ista stvar i sa godinama. Još jedna stvar koju odlučih da krijem, jer su me pre nekoliko godina ovde malo starije "tete" dočekale vrlo..... hm, zanimljivo..... kad su videle s kim su vodeila polemiq hehehe.....

A prisustvo... pa mislim da bih oborila rekord u prisustvu ovde definitivno. Evo sad sam ponovo sela i sve vreme je komp bio na krsti. Meni je Krstarica i home page. Treba da me zaposle ili tako nešto :lol:

Pisala sam to već... stavila otkad imam stalni internet, al' nije ovo pitanje konektovanja, on se konektuje kako upalim komp (moram da "disejblujem" antenu da bih se diskonektovala), a vrlo često mi se desi da mi ostane ova stranica i da odem negde, ili bar da jedem, ili gledam film ili štagod... pa "dovodimm druge i zabludu" :lol: i naravno dajem povoda za one patetične pokušaje - vidi je ova, stalno je na netu bwahahaha :|

Nema to nikakve veze sa stalnom konekcijom...Možeš biti konektovan i da ti bude otvorena strana foruma, lampica će se sama ugasiti tačno posle 15 minuta od poslednjeg klika. Izuzetak je "lista prijatelja", ona se osvežava sama svakih 60 sekundi, a to je kao da klikćeš. Samo u slučaju da nju ostaviš upaljenu, lampa će svetliti kao da si ovde.

Ne razumem šta da ostavim upaljeno? Listu prijatelja? El ona može da se gasi :shock:

Nisam znala da se lampica gasi, radi na idle time ili tako nešto... ali to ne menja mnogo stvari ako radim na kompu, a nisam na Krsti, svejedno sam tu zvanično, ako je otvoren prozor... što je 50% slučajeva.

@Lexa

pa tako reci :) hvala na odgovoru

nazalost jeste istina to sto kazes jer uvijek neko proziva u nedostatku argumenata, ali ne zelim da zbog takvih bica korigujem svoje ponasanje ili krijem se
(jesi li ti imala onu chupavu glavu ptice kao avatar? bas je bila super)

@Lexa

pa tako reci :) hvala na odgovoru

nazalost jeste istina to sto kazes jer uvijek neko proziva u nedostatku argumenata, ali ne zelim da zbog takvih bica korigujem svoje ponasanje ili krijem se
(jesi li ti imala onu chupavu glavu ptice kao avatar? bas je bila super)
Iz onog klipa? Hehe, valjda jesam... al' davno je to bilo baš.....

Ne razumem šta da ostavim upaljeno? Listu prijatelja? El ona može da se gasi :shock:

Sad ja ne razumem pitanje....

Nisam znala da se lampica gasi, radi na idle time ili tako nešto... ali to ne menja mnogo stvari ako radim na kompu, a nisam na Krsti, svejedno sam tu zvanično, ako je otvoren prozor... što je 50% slučajeva.

Tu si zvanično, samo ako povremeno klikneš na krstu....

Back