комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Bavljenje politikom je ulazak u klasu kriminalaca. Taj kriminal je zakonom zaštićen kao i njegovi akteri.
Не. Лопов је онај кога ухвате.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bavljenje politikom je ulazak u klasu kriminalaca. Taj kriminal je zakonom zaštićen kao i njegovi akteri.
Биће и то решено.Не. Лопов је онај кога ухвате.
Немам свог кандидата и нећу гласати, и зашто бих када сам за систем без политичара.
Уместо тога са истомишљеницима покрећем ОПШТЕНАРОДНО ИЗЈАШЊАВАЊЕ за нови систем без парита и политичара.
У реду, имаш став да не треба гласати и покрећеш општенародно изјашњавање за систем без партија и политичара. Али избора ће бити и без тебе и твоје иницијативе. Ти иницијативу ТЕК покрећеш. И да теоретски упали 100%, ништа пре наредних избора. Човече, (док се не усвоји твоја иницијатива) определи се за некога ко би Србији био најкориснији. Не чекај. Ради нешто већ данас. И да максимално упростимо и све сврстамо (још овај пут) у две групе: безалтернативне проевропске и истинске србе. Определи се.
И изјасни, када дође час, а близу је.Ма какав друг Тито, то је исто било политичарско говедо, неспособно д анпарави систем који ће га надживети.
А и краљ Александар је заправо био политичар и то пројугословенске оријентације. Такоће некадар д абаправи систем који би функционисао и без њега.
Политичари су једна од деструктивних друштвених група, и по томе колеге са криминалцима, контроверзним бизнисменима (тајкунима), па и свирепим убицама и силоватељима. Све се ове групе регрутују из истог табора, који, према неким истраживањима, чини око 20 посто сваке популације.
Гледам ове "младе снаге", које учествују у страначким онлајн-биткама, исијавају своје знање, таленат, улажу труд, виспреност, а циљ?
Да политичарска говеда, која им нису до колена дођу на власт.
Тако наркомани умеју бити врло вешти, интелигентни, виспрени у процесу добављања дроге, којом се онда урнишу.
Лично сматрам да је за сваког човека, макар и просечне интелигенције „невиђени блам“ да и помишља да подржава, а камоли да и заиста подржава полиитчаре - типове који вређају интелигенцију и сам људски род, којем, нажалост, припадају.
Ова последња предизборна кампања уочи последњих избора је то показала боље него икад.
Мислим да се код поменутих младих људи ради не толико о недостатку интелигенције, колико о недостатку друштвене свести и самосвести.
Politicari u Srbiji ni priblizno nisu toliko glupi kao seljaci, lekari, pravnici ili fudbaleri.

Интелигенција и памет су две различите ствари. Интелигентан човек може итекако да испадне глуп.
Ако мислиш да им је паметно то што су се они материјално обезбедили иако је Србија доведена на ивицу глади, грешиш.
Гнев у народу се полако гомила до тачке пуцања а шта мислиш на коме ће се искалити кад дође до тога?
У најбољем случају мораће да побегну из Србије и да се никад више не врате а у најгорем...![]()
Определиосам се ја: за нови систем, Србију без политичара и партија.
И то радим већ данас и радићу до победе.
Ни мени, ни теби, ни Србији ништа, осим тога, није корисно.
Постоји, и Уставом загарантован, поступак који је старији од избора, а од ових псеудо нарочито: то је институција референдума, плебисцита или општенародног изјашњавања.
Немам намеру да чекам 4 године.
А народ за то чекање нема ни снаге.
Општенародно изјашњавање може да поништи изборе, односно резултате избора: и легитимно и легално.
Не може важити оно за шта се определи мањина.
Не знам за ишта истинскије и србско у овом моменту од општенародног изјашњавања које ће Србији донети дуго чекану ренесансу у сваком погледу.
Зато, да ти узвратим, позив: ОПРЕДЕЛИ СЕ ТИ.И изјасни, када дође час, а близу је.
Почиње дан после "избора" и трајаће до победе воље апсолутне већине.
Ма какав Љотић. И он је био само политичар и то, као и већина српских, лош.Чим ти пишеш "срБско" знам ја за какву Србију се ти залажеш. За фашистичку Србију Мите Љотића, сталешка монархија и тако то. И са батинашима по улицама. Ипак између политичара и фашисте-уличара са "licence to kill" коју му је издала његова "организација" под будним оком BND_a, бирам овог првог.
Никад се неће та остварити болесна замисао једног опскурног фашисте и безсрамног слуге окупатора какав је био Мита Љотић. Ни док је био жив, са том идејом у предратној Југославији није могао да пређе цензус.

Politicari u Srbiji ni priblizno nisu toliko glupi kao seljaci, lekari, pravnici ili fudbaleri.

Интелигенција и памет су две различите ствари. Интелигентан човек може итекако да испадне глуп.
Ако мислиш да им је паметно то што су се они материјално обезбедили иако је Србија доведена на ивицу глади, грешиш.
Гнев у народу се полако гомила до тачке пуцања а шта мислиш на коме ће се искалити кад дође до тога?
У најбољем случају мораће да побегну из Србије и да се никад више не врате а у најгорем...![]()

Опрости колеги камију, он је неинтелигентан али зато глуп.
Ili ti, npr...![]()
Ма какав Љотић. И он је био само политичар и то, као и већина српских, лош.
Србски је опциона варијанта српском, и то је све.
Значи, без увреде, налупетао си се за медаљу, и све због једне речи.
Мало пажљивије прочитај шта пишем, па се јави за дискусију.![]()
All generalizations are false, including this one.Политичари су једна од деструктивних друштвених група, и по томе колеге са криминалцима, контроверзним бизнисменима (тајкунима), па и свирепим убицама и силоватељима. Све се ове групе регрутују из истог табора, који, према неким истраживањима, чини око 20 посто сваке популације.
Гледам ове "младе снаге", које учествују у страначким онлајн-биткама, исијавају своје знање, таленат, улажу труд, виспреност, а циљ?
Да политичарска говеда, која им нису до колена дођу на власт.
Тако наркомани умеју бити врло вешти, интелигентни, виспрени у процесу добављања дроге, којом се онда урнишу.
Лично сматрам да је за сваког човека, макар и просечне интелигенције „невиђени блам“ да и помишља да подржава, а камоли да и заиста подржава полиитчаре - типове који вређају интелигенцију и сам људски род, којем, нажалост, припадају.
Ова последња предизборна кампања уочи последњих избора је то показала боље него икад.
Мислим да се код поменутих младих људи ради не толико о недостатку интелигенције, колико о недостатку друштвене свести и самосвести.

All generalizations are false, including this one.
..ni oni nisu svi isti..ti si "samo" razocaran![]()
Пажљиво сам ја читао.
Ти ниси пазио када си се маскирао у "социолога".
СрБски је за вас средство препознавања.
Други пут капуљачу јаче навуци.

All generalizations are false, including this one.
..ni oni nisu svi isti..ti si "samo" razocaran![]()
Интересе црногорске и сваке друге заједнице ће ускоро, у новом систему, систему без политичара, много боље заступати представници општина где су те заједнице концентрисане, као и њихова национална већа, која ће такође бити део нових демократских институција.Грађани Србије црногорске националности ће гласати за Црногорску партију која ће овај пут освојити мањински мандат и затупати интересе црногорске заједнице.