pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.368
smesna mi je rec singlica ...nista vise...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)Ne.dan555:Pa tako su zvali te ploče na 45 obrtaja, šta ću mu ja.
A jel' ti smešno "kupaće gaćice"?(kupaćice gaćice
![]()
)
Vodicu vas sve na pivce.. kad dodjem kod vas...ako uspem...Oximoron:E mala,dolazim vam skoro u Nish,morash da me vodish na pivce![]()
.......
)Tacno...i ja sam ti odgovorila...dan555:Šta vam je?Ko je ovde nervozan?(Dan lupa šakom po tastaturi![]()
)
Pix zašto tako reaguješ na šalu?Na moj odgovor stavila si samo smajlija i nisam znao šta je smešno pa sam te pitao.To je sve.
Ne, ja sam se sama deklarisala tako...a u kontekstu "casne pionirske" koju sam dala drugu Kaa...Ako se ljutiš što sam te nazvao pionirkom
Tako moze...Oximoron:Ovako,ja vam predlazhem sledece:
Prvo ce dan da se izvini,pa ce pikax da prihvati izvinjenje i oticice meni po pivo.
Moze ?![]()
PImam singlicu.![]()
D
PA š'a se ti smejuljiš pionirko?![]()
Bio sam dobio ploču direktno iz Pariza.Pojma nemam šta ta muzika predstavlja.Veoma liči na Žarovu.Elektronski instrumental.
Dsmesna mi je rec singlica ...nista vise...![]()
PPa tako su zvali te ploče na 45 obrtaja, šta ću mu ja.
A jel' ti smešno "kupaće gaćice"?(kupaćice gaćice
![]()
)
PNe.
Ne vidim razlog za tvoju nervozu....
PDan me je bas iznervirao...nisam mu uopste dala povoda za takvo ponasanje..
P:-( .......
A kakav je bio tvoj sledeci post ?
(inače, slovenački nema glas ć, pa to zvuči pomalo smešno)
E...Raven je shvatio ( a i Oxi, ranije )...a tek nakon tvog ( Dan ) objasnjenja - ne deluje tako..grubo...raven:Ma, problem je nastao verovatno u onom "A jel' ti smešno 'kupaće gaćice'". Ton je možda izgledao grubo, ali iza te rečenice su bili smajliji koji ukazuju na to da je u pitanju šala.

Ako vec kod kuce imas singlicudan555:Čeka se Kaa da kaže da li je neko tačno odgovorio.