Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta vam je?Ko je ovde nervozan?(Dan lupa šakom po tastaturi :lol: :lol: )
Pix zašto tako reaguješ na šalu?Na moj odgovor stavila si samo smajlija i nisam znao šta je smešno pa sam te pitao.To je sve.
Ako se ljutiš što sam te nazvao pionirkom, pa sama si to počela.Meni je to jednostavno simpatično.
Čime sam te iznervirao i kakvo je moje ponašanje koje ima takvo dejstvo na tebe? :confused:
Da se sada ja samobanujem?Ionako previše vremena provodim ovde?

dan555:
Šta vam je?Ko je ovde nervozan?(Dan lupa šakom po tastaturi :lol: :lol: )
Pix zašto tako reaguješ na šalu?Na moj odgovor stavila si samo smajlija i nisam znao šta je smešno pa sam te pitao.To je sve.
Tacno...i ja sam ti odgovorila...
A kakav je bio tvoj sledeci post ?
Ako se ljutiš što sam te nazvao pionirkom
Ne, ja sam se sama deklarisala tako...a u kontekstu "casne pionirske" koju sam dala drugu Kaa...:D

D
P
D
A š'a se ti smejuljiš pionirko? :D
Bio sam dobio ploču direktno iz Pariza.Pojma nemam šta ta muzika predstavlja.Veoma liči na Žarovu.Elektronski instrumental.
P
smesna mi je rec singlica ...nista vise... :D
D
Pa tako su zvali te ploče na 45 obrtaja, šta ću mu ja.
A jel' ti smešno "kupaće gaćice"? :D (kupaćice gaćice :lol: :lol: )
P
Ne.
Ne vidim razlog za tvoju nervozu....
P
Dan me je bas iznervirao...nisam mu uopste dala povoda za takvo ponasanje..
P
P
A kakav je bio tvoj sledeci post ?

Iza svih svojih postova stavio sam nasmejanog, da se zna da se šalim.Ni na kraj pameti mi nije da bilo koga vređam, toliko ste mogli da me do sada upoznate.

Dakle, uvredila te moja šala sa kupaćim gaćicama?U stvari to nije ni moja šala ni izmišljen vic.Nekada davno u Sloveniji jedna devojčica se slatko ismejala kada je čula to "kupaće gaćice" i rekla "kupaćice gaćice" na šta sam se ja nasmejao. :lol: (inače, slovenački nema glas ć, pa to zvuči pomalo smešno)

A izvinjenja nema ovog puta, ne vidim razlog za to.Sada se ne šalim. :!:

Ma, problem je nastao verovatno u onom "A jel' ti smešno 'kupaće gaćice'". Ton je možda izgledao grubo, ali iza te rečenice su bili smajliji koji ukazuju na to da je u pitanju šala. Mislim da je došlo samo do malog mesporazuma (previda).

raven:
Ma, problem je nastao verovatno u onom "A jel' ti smešno 'kupaće gaćice'". Ton je možda izgledao grubo, ali iza te rečenice su bili smajliji koji ukazuju na to da je u pitanju šala.
E...Raven je shvatio ( a i Oxi, ranije )...a tek nakon tvog ( Dan ) objasnjenja - ne deluje tako..grubo...:)
Ma... nije bitno...ne volim svadje...:D
Tvoje pitanje, Dan, je na redu...

Čeka se Kaa da kaže da li je neko tačno odgovorio.

Drago mi je da smo se najzad razumeli.
Molim vas, imajte na umu da nikada svesno ne vređam druge.
Ja zaista ne psujem druge (čak ni u šali), izuzetno se retko, skoro nikada ne svađam, a baš nikada ne izgovaram uvrede na račun drugih.Ako mi neko nije po volji jednostavno se ne družim sa tom osobom.
Problem je što uglavnom kažem šta mislim bez obzira da li se to nekome ne sviđa pa se desi da to bude protumačeno kao atak na ličnost.

U ovom slučaju, mislio sam da se dovoljno poznajemo da ne moram baš da obraćam pažnju na formulaciju rečenice.Moja pretpostavka je da svi znate da šalimo među sobom bez zle namere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back