i ja sam pogledao u knjizi,u zbirci pricha "izgubljeni svetovi 2001",chak sam na kompu pustio na find,i nishta nisam nashao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaa:Garwora nema...ako se pojavi u medjuvremenu ustupicu mu moje pitanje...
193.Gde pocinje radnja filma i knjige "2001" Mesto u Africi - klisura...?(ima i prica "7 pogleda na klisuru ...")

Prilicno sam siguran da sto se domacih foruma tiche,jeste ;p Krsta je ipak najveci forum u Srbiji,a cini mi se i na Balkanu (da ne preterujemo,ali cak i u celoj Evropi nema mnogo foruma vecih od ovog),tako da uopshte nije chudo shto se ovde okupilo vishe uchesnika...uostalom,ovde smo sa celim tim sf teamom,druzhenjem,itd,napravili veoma lepo i prijatno okruzhenje,tako da vishe ljudi dolazi ;pender71:Pokusao sam da na netu potrazim da li postoji jos neki kviz slican ovom nasem, naravno sa namerom da ucestvujem.
I na par foruma sam pronasao nesto slicno, ali vec mesecima nisu aktivni i bili su mnogo kratkotrajniji od ovoga.
Tako da je moguce da je ovaj nas kviz trenutno jedinstvena pojava na netu kada je rec o fantastici.
Oximoron:Prilicno sam siguran da sto se domacih foruma tiche,jeste ;p Krsta je ipak najveci forum u Srbiji,a cini mi se i na Balkanu (da ne preterujemo,ali cak i u celoj Evropi nema mnogo foruma vecih od ovog),tako da uopshte nije chudo shto se ovde okupilo vishe uchesnika...uostalom,ovde smo sa celim tim sf teamom,druzhenjem,itd,napravili veoma lepo i prijatno okruzhenje,tako da vishe ljudi dolazi ;p