Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Jeste, to je ono kad skine gache i ritualno ih spali pred tobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kasnom Srednjem veku, a narocito u vreme Reformacije broj zena koje su spaljene na lomaci premasio je ukupni broj muskaraca koji je u istom periodu poginuo u raznim bitkama i ratovima .Jeste, to je ono kad skine gache i ritualno ih spali pred tobom.
Bio si na sastancima ''s drvenim marijama''![]()
haha
A kako to sve raditi ako radite zajedno, tj. uvuceni ste u neki projekat, i samo radite, radite, i radite... Da ne izgleda preterano, a?Gledati zavodljivo u oči..pa pomalo skrenuti pogled,sedeti okrenut ka njemu blago..
nameštati kosu i gladiti je,jednom rukom blago prevlačiti preko spoljašnjosti svoje butine...blago maziti svoj vrat i otkriti ga dok pričate..
flertovati ali sve suptilno i ne napadano...i tvoj je![]()

A kako to sve raditi ako radite zajedno, tj. uvuceni ste u neki projekat, i samo radite, radite, i radite... Da ne izgleda preterano, a?
E, ali npr, taj moj kolega, posto radimo za jednim racunarom, ne propusta priliku da uzme misa preko mene i rukom mi zakaci sise.
Sta mislite, je l' to slucajno ili namerno? : )
A mozda se ja to samo tripujem. : )
...ti mozda nenamjerno tripujes....![]()

Znala sam da od toga nema nista.![]()
ima ima
ja ne bih podnela da posle svega ne saznam ono što nas sve interesuje =)

ma, ko ti to kaže, da ga bijemo???:x

.i svi klijenti od tog momenta pa do kraja radnog vremena govorili su: pa ti sijas!Na kraju radnog vremena,ostali smo sami..... ja sam imala 100 nekih kesa i potrebnih i nepotrebnih i zamolila sam ga da mi pomogne da stavim sve u kola...pomogao mi je.....kad smo stavili, naslonio se na kola i pricao nesto ..pojma nema sta...ja sam tako zeljela da 'ga' dodirnem..... i u jednom momentu....moja ruka je bila na njemu i mi smo bili na putu ka mom stanu...... nijesmo razgovarli....prvo sto je razbilo prijatnu i energijom nabijenu tisinu bila je njegova sala..'ja mislio ti se predomislila'....posle mog uobicajeno dugog tisiranja..Pa, ne znam, nesto nisam optimisticna, znas, stariji je 10 godina, mislim da me gleda kao klinku, ma, nemam pojma, napalila sam se ko budala...![]()
Pa, ne znam, nesto nisam optimisticna, znas, stariji je 10 godina, mislim da me gleda kao klinku, ma, nemam pojma, napalila sam se ko budala...![]()
..ja tu ubrzo ocekujem zestok ***ma nista ti ne verujem
E, ali npr, taj moj kolega, posto radimo za jednim racunarom, ne propusta priliku da uzme misa preko mene i rukom mi zakaci sise.![]()