Nevaljale devojčice sa Fejsbuka

naughty_girl-703.gif

:mrgreen:

Guera, pa eno Hepi lom pravi na slikama 4masha i 4mashica, ove tvoje su amaterke najobicnije :D

Nego, da odgovorim na
Pitanja za žene:
1) Da li imate ovakve slike na FB? Ako nemate, da li biste ih stavile?
2) Da li zazirete/ da li bi vas zanimalo šta vaš dečko misli o tome, ili vas boli uvo?
3) Razmišljate li o reakcijama vaše porodice na to što ste se razgolitile na netu?

Hvala na odgovorima!

1)Nemam (kol'ko se secam:think:)
2) Naravno da bi me zanimalo...znam da bi mu smetalo i iskreno, i meni bi smetalo da on stavi fotku svog penisa na izvol'te internet zajednici. Neke stvari jednostavno nisu za javnost. Po meni je logicnije onda da snimis seks, pa da postavis snimak na net i naplacujes download; ako ce neko da te gleda, nek plati pa klati. Ovako za djaba, ne razumem, preciznije licno ne bih.
3) Razimisljam...tatu interesuje samo sudoku, tesko da bi ikad ista provalio, ali mama svuda gura nos, ne bi me cudilo da nabasa na takvo sto. A kao jedna veoma ugladjena konzervativna gospodja reagovala bi...burno :lol: Ne bih se zezala s njom uopstez:lol:

Edit: meni su ove devojke s pocetka teme ok skroz i zgodne su. Na pamet mi ne bi palo da moralisem u njihovo ime. Svako ima pravo da sa svojim fotkama radi sta hoce. Da sam u nekim ludjim godinama, mozda bih i sama, ko zna :lol:

Poslednja izmena:
2) Da li zazirete/ da li bi vas zanimalo šta vaš dečko misli o tome, ili vas boli uvo?
3) Razmišljate li o reakcijama vaše porodice na to što ste se razgolitile na netu?

1.Nemam niti bih ikad stavila....Sećam se koliko sam se prošle godine premišljala dal da sklonim ili ne jednu fotku na kojoj mi se vidi pupakTo ne vodi ničemu.A još su mi jadniji kreteni koji se na te fotke primaju,jer mislim da su barem 50% tih "hot devojčica" zapravo ili babuskere ili ******
2.Da imam dečka sigurno je nebi ni postavila (ili bi je obrisala čim ga nađem) tako da me boli uvo...
3.Naravno da razmišljam i mislim da bi završila ako ne u grobu,ono bar na ulici...
Ali su mi mnogo bolji oni likovi što umesto svoje fotke stave sliku nekog DJ-oksona...Sećam se dok sam još uvek išla na onu aplikaciju komp.hotnes svaki put kad se pojavio neki tip koji mi se dopada kako izgleda imao je za rivala neki "tuki" pa mi bilo glupo da ga rejtujem z:mrgreen:

1. Famfuljine.... xD
2. Smetalo bi mi... Mnogi kreteni balave i na normalne slike i dosadjuju... Pa kad udjem na njen profil **bem im svima kewu :lol:
3. Ma de me briga... Ako je specijalka neka stavlja xD. A ona zna sta treba da uradi da bi prestala da mi bude sestra i kada je negde sretnem da je ne poznajem... Npr. za ovakvo s*Anje bi se sama ske*ala a i ne verujem da bi smela da stavi ovakve slike...

Poslednja izmena:
Pre neki dan krstareći po FB slučajno naiđem na profile nekih devojaka, a slike u profilu fantazija (muška z:mrgreen: )...

n100000292661435_3841.jpg

n100000268300438_8061.jpg

n1151462328_30068020_9200.jpg

Sem ovih bilo je još mnogo takvih koje su u prvi plan istakle svoje (pretpostavljam) najjače adute... Na slikama se vide i lica, pa nisam htela da ih kačim...

Devojke ne poznajem, uglavnom u imenu imaju prefiks hot, seksi itd. pa pretpostavljam šta traže ... :lol:

Pitanja za muškarce:
1) Kako biste opisali ovakve devojke?
2) Da li bi vam smetalo da vaša devojka stavi slične provokativne slike na net?
Mislim, da li biste bili ljubomorni na to što se dopisuje sa gomilom tipova koji bale na te slike, i ostaljaju (uglavnom) vulgarne komentare ispod istih?
3) Da li bi vam smetalo da vaša sestra stavlja takve slike, ili biste bili sasvim cool, u fazonu, neka svi vide da ima lepo telo... ?

Pitanja za žene:

Hvala na odgovorima! :hvala:

P.S. Facebook pored traženja partnera služi i za pronalaženje davno- izgubljenih rođaka i prijatelja. Nije mi jasno kako će neko ove devojke prepoznati po sisama/ dupetu? :lol:

da odgovorim....

1. nemam face,a da ga imam,mozda bih stavljala,ali ne ovakve vec ono u cemu sam inace obucena { oblacim se usko-oskudno :lol: zavisi kako kad,obicno gornji deo je jako revealing ostalo je ok,ili bih stavila neke slike sa treninga,u crnim dimijama i topu gde se vidi struk..i moje velike debele srebrne karike :flert: i tako...
2. zanima ga,ja i ovde kad postavila grudi,dvaput,rekao je da mu smeta,i naravno da mi je stalo do njegovog misljenja,ne bih ja radila neshto shto njemu smeta jer mi je stalo do toga kako se on oseca,mnogo vishe nego da postujem neku besmislenu sliku..
3. cale bi me ubio od batina,realno. mozda i ne bi,mozda bi rekao '' njeno telo jena stvar'' mada,poznavajuci njega,napravio bi mi pakao..i facebook je mach sa dve ostrice,zato shto su na njemu tvoja rodbina,prijatelji od tvojih roditelja i bash da oni sad svi vide te slike,ni moji prijatelji ne bi bili odusevljeni..da ne ispadnem licemerna i da sam na nekom sajtu gde ne mogu da vide roditelji/rodbina itd ne bih,jer smatram to kao neko trazenje paznje. znam devojke deset puta zgodnije { i tamnije } od ove u sredini koje izgledaju kao bombe,i ne postavljaju takve slike,vec,shta ja znam,u kupacem,i izgledaju ko knockout,ali na ne-vulgaran nachin..ali ko voli,niko mu ne brani,svako radi sa svojim zivotom i slikama iz istog shta god zeli...

al je stos kada te adduje neki nepoznat srednjovjecan chikica, i onda kada krenes da mu provjeris profil,
vidis da medju prijateljima ima samo mladjHane zemske
amuse.gif
u golisavim pozama

Na moju devojku navalio tako neki chichica iz Francuske.... A muslimani su druga prica... sve ih stavlja na block... Kad pogledam kod nje block listu svaki drugi je Mustafa, Hasan, Habdulah.... katastrofa :lol:

Back