Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto vise masturbiraj.Cao..Zanima me kako preboljeti neuzvraćenu ljubav?On je daleko i radi(na kruzeru) i znam da nikad nećemo biti zajedno.Užasno mi je teško zato što ga ne mogu preboljeti i izbaciti iz glave..Nisam neka djevojčica vec sam djevojka od 26godina..Pokušavala sam biti i s drugim muškarcima ali mi se sve nekako vrati prema njemu.Može neki savjet kako da ga prebolim?Iako nismo bili zajedno prema njemu sam nažalost razvila duboke emocije..Može neki savjet za utjehu?Samo bez ismijavanja![]()
znaci nema interese za tebe. Prosto i jednostavno trosis energiju na nekog ko nema ni malo emocija prema tebiRekao da mu se javim,ja se javila on prekinuo komunikaciju..
Shvatila samznaci nema interese za tebe. Prosto i jednostavno trosis energiju na nekog ko nema ni malo emocija prema tebi
Mogu naci i u svom okruženju ali jednostavno ne želimnađi nekog na netu da ti skrene misli
"Pozeli" je pola zdravlja.Mogu naci i u svom okruženju ali jednostavno ne želim
Hvala na savjetu"Pozeli" je pola zdravlja.![]()
Meni je sad zensko zanimljivije da mi pere jaja nego da torbamNe bi ih uopšte "držala" jer se za/držati ne mogu! Kao da su muškarci, ne bi ih torbala, i gledala bi s strane kako se drugi muče neku potorbat .
Rukica i slobodica bez torbanja![]()
Alal ti vjera ako nađeš takvuMeni je sad zensko zanimljivije da mi pere jaja nego da torbam
Pa vole zene to, sta je tebiAlal ti vjera ako nađeš takvu
Ako si našao takvu mora da te mnogo voli. Vole žene to, prat jaja bez torbanja!?Pa vole zene to, sta je tebi
mozes naci i nekoga na forumu, nego da li imas love, treba negde da se pridomim.Mogu naci i u svom okruženju ali jednostavno ne želim