Neuzvraćena ljubav, savjet

Vjerovatno da kreneš dalje i nađeš novog..Lakše je drugim davati savjet nego primjeniti na sebi😶
Da, da nastavis dalje, ali ne da odmah nadjes novog. Nego kada stvarno budes spremna.

Radi na sebi. Setaj, vezbaj, citaj, druzi se sa prijateljima, porodicom... Samo ne razmisljaj da cete imati sansu, ne nadaj se i ne ocekuj nista. Budi realna i iskrena prema sebi.
Vreme ce uciniti svoje. :z;:

Cao..Zanima me kako preboljeti neuzvraćenu ljubav?On je daleko i radi(na kruzeru) i znam da nikad nećemo biti zajedno.Užasno mi je teško zato što ga ne mogu preboljeti i izbaciti iz glave..Nisam neka djevojčica vec sam djevojka od 26godina..Pokušavala sam biti i s drugim muškarcima ali mi se sve nekako vrati prema njemu.Može neki savjet kako da ga prebolim?Iako nismo bili zajedno prema njemu sam nažalost razvila duboke emocije..Može neki savjet za utjehu?Samo bez ismijavanja :sad2:
...Путем рада,променом средине, променом круга људи и једноставно не упоређуј остале мушкарце са њим..

Znam i imam to u planu ali me sve strah da ce mi se sve vratiti ako ga ponovno sretnem..Da bar znam da ima djevojku bilo bi mi lakše,a ovako je samo teže☹️..Bas mi ga tesko zaboraviti
Neki se ljudi teško zaboravljaju i uvjek ostaju u duši. Ako želiš zaboraviti sjeti se samo trenutaka kad si se osjećala loše da ti se svaki put opet ogadi i svatiš da je dobro da ste raskinuli ili pamti samo ono što te radovalo s njim, prekrsti se, poželi mu sreću i kreni dalje. Nekim ljudima nije suđeno ostati skupa i to se mora tako prihvatiti. I ako ga vidiš pozdravi, nasmiješi se, vrati film zašto se završilo i nastavi svojim putem. 💔🤗

Neki se ljudi teško zaboravljaju i uvjek ostaju u duši. Ako želiš zaboraviti sjeti se samo trenutaka kad si se osjećala loše da ti se svaki put opet ogadi i svatiš da je dobro da ste raskinuli ili pamti samo ono što te radovalo s njim, prekrsti se, poželi mu sreću i kreni dalje. Nekim ljudima nije suđeno ostati skupa i to se mora tako prihvatiti. I ako ga vidiš pozdravi, nasmiješi se, vrati film zašto se završilo i nastavi svojim putem. 💔🤗
Znam,hvala ti na savjetu😭😭🥺❤️

Mraz

Prilozi

• 01254DD9-6859-48A2-8B76-E338D1389235.jpeg
    01254DD9-6859-48A2-8B76-E338D1389235.jpeg
    122,6 KB · Pregleda: 3
...припази са илузијама и са самосажаљењу, то је замка у коју се лако упада...
...напиши на папир циљеве које желиш да оствариш (реалне) на дневном, месечном, годишњем нивоу и крени да их остварујеш...
...оно што је битно ради оно што те чини сретним ....

Back