Neutralni

kamo srece za njih da su mnoge radikalne njuske neutralne i da dodatno sebe ne demaskiraju na svakom koraku... duzi bi im bio vek trajanja.

zato se razlikuju sociopatski slucajevi koji su uz svaku vlast i oni medju njima koji ipak razumeju da je bolje cutati i ne dolivati ulje na vatru jer ce i njih zahvatiti plamen te piromanije.
Vidis kako si ti pametan,mi smo pacifisti napokon neko da ukapira

Ja sam neutralan ili apstinent ako ti to lepse zvuci. Ne dozivljavam opoziciju kao svoju. Ovde se ne radi o politickom opredeljenju.
Ovde se radi o ugrožavanju osnovnih ljudskih i građanskih Ustavom zagarantovanih prava svih stanovnika Republike Srbije, koja ovaj kriminalni režim svakodnevno krši i izvrgava ruglu i pritom nam se smeje u lice.
Imamo narodni protest, na kome su zajedno mladosti i buducnost ove zemlje, profesori, nastavnici, poljoprivrednici, advokati i svako iole javna licnost sa integritetom, svaki pojedinac sa kičmom i obrazom. Nema tu vise bilo kakve neutralnosti.
Sve je to lepo nego sta ti nama neutralnima garantujes??
Mir u svetu,da nebude vise gladi??

Evo da aktiviram ponovo posto me neki"napaljeni"proziva .neutralni znaci neutralni

Tako je,

objasni lepo ljjudima šta znači taj pojam,
neutralni znači da niko njemu blizak nije stradao ispod nadstrešnice a da ga zabole da se cima za one koji jesu

Opušteno, tvoj red nije došao, još uvek, a kada dođe lako ćeš da se aktiviraš i pobuniš

Sve je to lepo nego sta ti nama neutralnima garantujes??
Šta ja da ti garantujem? Osvesti se.
Sinoć smo imali obračun SNS kriminalaca koje su trovačnice predstaviile kao povod za građanski rat.
Jutros smo se probudili sa vestima da je uvedeno vanredno stanje, dok su trovačnice udarale u ratne doboše.
Zašto?
Zbog grozomorne laži?
Svaki dan nas dovode do ivice uništenja, samo zato što deca od njih traže da poštuju zakone ove države i oslobode njene institucije.

Šta ja da ti garantujem? Osvesti se.
Sinoć smo imali obračun SNS kriminalaca koje su trovačnice predstaviile kao povod za građanski rat.
Jutros smo se probudili sa vestima da je uvedeno vanredno stanje, dok su trovačnice udarale u ratne doboše.
Zašto?
Zbog grozomorne laži?
Svaki dan nas dovode do ivice uništenja, samo zato što deca od njih traže da poštuju zakone ove države i oslobode njene institucije.
A sta ako budete isti?
Sta onda da radimo?

Tako je,

objasni lepo ljjudima šta znači taj pojam,
neutralni znači da niko njemu blizak nije stradao ispod nadstrešnice a da ga zabole da se cima za one koji jesu

Opušteno, tvoj red nije došao, još uvek, a kada dođe lako ćeš da se aktiviraš i pobuniš
Neutralni ili apstineti.
Nego je li tebi neko stradao ispod nastresice,jeli ti imas nekog ko se cima i gubi godinu ?

Evo sta znaci neutralnost za ove nepismene
Ovo sve jos od pre 3 meseca nema vise veze sa onim zbog cega je pocelo...
20250323_135944.jpg

Zasta moj red da dodje?

Sve nas čeka neka "nadstrešnica", neko će izgubiti posao, neko pare, mnogi živce i zdravlje a neki će izgubiti i glavu.

U korumpiranoj državi koju vode najgori od najgorih samo je pitanje dana kada će i tvoj broj biti izvučen.

Verovatno ti neće baš pasti stotinak tona betona na glavu ali možda recimo stradaš zbog korupcije, rasula i zapošljavanja polukvalifikovanih idiota u zdravstvu, Opcije su razne i šansa da ti neka proigra je vrlo velika

Niko moj nije stradao ali cela moja porodica i apsolutno svi prijatelji nisu "neutralni"
Svako od nas se cima i gubi nešto
Vidi ovu temu sam upravo i otvorio zato sto ni moji nisu neutralni.vise puta sam pisao da imam i na jednoj i na drugoj strani bliske osobe.ja biram upravo zato da budem neutralan i da se ne mesam.
U osnovi to je taj moj licni interes.

Sve nas čeka neka "nadstrešnica", neko će izgubiti posao, neko pare, mnogi živce i zdravlje a neki će izgubiti i glavu.

U korumpiranoj državi koju vode najgori od najgorih samo je pitanje dana kada će i tvoj broj biti izvučen.

Verovatno ti neće baš pasti stotinak tona betona na glavu ali možda recimo stradaš zbog korupcije, rasula i zapošljavanja polukvalifikovanih idiota u zdravstvu
Ja sam ceo zivot u tim situacijama nista mi novo to nije.naucio sam da plivam.

Ili da si neutralan i neces da se mesas iz nekih razloga a apstinencija je razlog sto imas lose iskustvo sa svima.
Reci mi onda za koga ima da se glasa na izborima?samo bez floskula vucic je juzni pol.za djilasa i comp?sta si ti vlast,opozicija ili nesto trece ?ajde
Гласај за студентску листу. Увек има нових политичара. Али данас су неутрални заправо прикривени сендвичари. Ко у овом времену тражи ЗА, уместо да да буде ПРОТИВ, он је сарадник окупатора.

Back