Problemje sto su ljudi toliko zaostali u Srbiji , a osnova je glupi su , tako da ne mozes ocekivati da budu za progres, jer onda misle da su ugrozeni , treba im puno vremena da ukapiraju i radije ce da polome, pritisnu , zapljuju svakog i tako se podrze medjusobno , kao sto roditelji medjusobno zapljuju svoju decu i stvaraju klonove na balkanu , i onda se deca okrecu zabavi , jer tamo mogu da unesu novo , dok u poslovanje ne mogu.......dok ne dokazu da je novac Srbima sve, tj dok ne pokazu da razvaljuju u novcu , tek onda dobijaju zeleno svetlo svojih koruptivnih roditelja, koji su do tada primer visokih uzora morala i svesti, a onda za sekundu pokazu koliko su uspeh i novac jedini pokretaci za frustrirane, glupe i primitivne balkance uplasene za svoje postovanje i status u drustvu , i to im je najbitnije.
Zato sam ja za Srbiju na vodi , nesto sto je raj za glupe i lenje, uz neophodnog kriminala, i trenutno je Srbija bas blizu tom cilju.
Negativnosti su na nivou zagadjenog vazduha u USA i Kini kad se razvija privreda....neizbeznosti , u ovom slucaju to je koriscenje zemlje za prodaju ali u vidu stambenog zemljista, ne u vidu poljoprivrednog zemljista , sto ce se desiti ako se luta hoces kaki neces kaki , hoces razvijenu Srbiju , a ovamo imas lenjivce i glupandere svetskog kalibra, i to ih imas mnogo ...i imas trenutno dovedenu situaciju , da ti je obrazovanje u raspadu , sistemi u raspadu , nema morala radne snage, nema morala ljudi , tj Etike, da ne trabunjam onom terminologijom glupandera u Srbiji..
Raprodajes Srbiju ali kao stambeni prostor, odatle novac za zabave, za sankere, za zabavljace, za starlete, prostitutke , za trgovce, bogatase i biznismene...pa odatle ko se kako snadje...
U suprotnom imacemo ponovo prve korake ka razvijenoj Srbiji , znaci nerazvijena Srbija, ali ce svi biti siromasni i svi bez novca za ozbiljnu igru , sto ce vrlo brzo dovesti do preuzimanja svega sto vredi za sitne pare i raja ostade i bez dupeta i bez jaja..
Nisam ja izmislio to da se korupcija svidja narodu , i da pljacka donosi napredak preko sitnih rupica gde curi novac i onda tokovi novca hrane narod u taman takvom obimu da narodu odgovara...