P
pasuljsko rebarce
Gost
ma tis secerlemaBoze koja li sam ja![]()
da te coek celu olize
i da mu nije dosta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma tis secerlemaBoze koja li sam ja![]()
Sad mi zvucis kao ovaj mojma tis secerlema
da te coek celu olize
i da mu nije dosta![]()
ja sam odavno tvojSad mi zvucis kao ovaj moj![]()
Ne pricaj kojestaja sam odavno tvoj
samo ti to ne znas :lol
videla te ciganka u kugliNe pricaj kojesta![]()
Ovo je tema za ozbiljan pdf, ne ovaj.Jel vam se desilo da se sa nekim uopšte ne slažete / ne podudarate kao osobe, a da sex odlično funkcioniše?
Ima li sex (potreba za telesnim kontaktom) neki svoj rezon, koji uopšte ne zavisi od našeg svesnog dela.. čak možeš da misliš za nekog da je npr površan ili kreten ili da misli na pogrešan način, a opet da ga želiš za sex.
Priznate li sebi tu dihotomiju ili pokušavate možda da nađete razloge da se dobro slažete /negacija realnosti/ ili sa druge strane da je i sex prosečan, e da biste rešili komplikovanu situaciju? Jer. istovremeno vas neko jako i privlači i odbija /ambivalencija/.
Ili prosto prihvatate obe stvari i rešite da se orijentišete samo na sex?
U tom slučaju da li smatrate da je fer to odmah i predočiti toj osobi? Pa da odluči želi li takav odnos ili ne.
Pogledajte prilog 1216521
Kakvu tajnuvidela te ciganka u kugli
kaze mi: jedna isarana gimnasticarka juri za tobom
ja reko ma bre znam
a ona ma ne znas, nemas pojma
stici ce te, ali je se dobro cuvaj... ima jednu tajnu koja nikako nije dobra za tebe
e tu sam se![]()
nije mi reklaKakvu tajnu
Šapni mi![]()
Ja mislim da je ona tebe zaj.ebala.nije mi rekla
ali je rekla da cu saznati na tezi nacin
al sta fali...gazile su me mnoge zene u krevetu
nes biti prva koja mi je zavrnula yayovode od besa
i pretecim glasom rekla
ne mozes vise da se izvlacis samo sa oralom![]()
jel?Ja mislim da je ona tebe zaj.ebala.
Msm ta ciganka![]()
Ja? Hahahhahhaajel?
a sto se onda primas ko kvasac na brasno?![]()
aha.Ja? Hahahhahhaa
Ko se bre prima
Malo mi bilo dosadno
Pa i sex je vid komunikacijeUpuštala sam se u sex i sa onima sa kojima nemam nikakvo razumevanje kao osobe, niti smo slični, niti bismo mogli da funkcionišemo, niti imamo zajedničke teme. Primera radi, toliko nemamo da ne možemo ni razgovor da započnemo. Ali je sex bio zaista dobar. I to kad kažem sex, mislim na to da je dobra i komunikacija tokom njega,
A opet, dešavalo mi se i obrnuto, da je sa nekim razgovor i sve drugo sasvim dobar, ali nema ničega.. Sa takvim osobama teško ostajem i u kontaktu, mogu samo poznanici da budu, eventualno prijatelji.
Da se poklope oba, dosta retka stvar. Ko želi da čeka takav sex, naravno nek čeka.