Net ljubav...uvek nezgodno?

Ili sam bila nedovoljno precizna u prvom postu, maybe...mislim da bi se slozio sa mojim stavom
237.gif

Sve je potraga za delicem koji nedostaje,a nekad to nije ni delic nego deo,a nekad nije ni deo nego velika rupa..ides tako,ides prazan i paf,sretnes nekog i lepo se zakrpis..i pomislis-kako je sjajno sve to..i pocnes glupo da sanjas,a onda..e,a onda ta baraba ode i ostavi te slomljenog srca i popucanog po savovima...i nema tu da se opametis,ne,nikako,vec si navucen..zakrpis se malo,tek toliko da ne iscuris sav i krenes opet u potragu...

" Ovako sve počinje..: Prvo te bocne, onda ti lajkuje sve na zidu, zatim ti se javi, malo pričate i zezate se, budete extra ortaci, onda se smuvate, kao volite, sve isto ,imate neke svoje znakove ..kad ti je tesko mislis razumje te .ali ti NIKADA NENAPISE ZASTO TE BLOKIRAO .I to je kraj ljubavi ???

" Ovako sve počinje..: Prvo te bocne, onda ti lajkuje sve na zidu, zatim ti se javi, malo pričate i zezate se, budete extra ortaci, onda se smuvate, kao volite, sve isto ,imate neke svoje znakove ..kad ti je tesko mislis razumje te .ali ti NIKADA NENAPISE ZASTO TE BLOKIRAO .I to je kraj ljubavi ???

Ne mora tako da počne.
Za ovakav pocetak je, u 99% slučajeva potrebna labilna osoba, usamljena u braku, nevoljena, obično usedelica, raspuštenica ili udovica.
S druge strane je neko ko to uoči i isplete mrežu.

Zamisli neku ženu koju je zaveo LAJK... ili dobije:cmok2:... i poludi od sreće.

:D

Smešno, jel da?

Danas lajk, sutra blok...

Čoveku- pauku, prosto dosadi da ovde lajkuje. Zasite se.
Kući ima ženu kojoj stalno lajkuje. Forum mu služi da oseti kako bi izgledalo kada bi otkačio ono što u reali ne bi smeo. Tu petlju ne ume da isplete u reali.

Ne mora tako da počne.
Za ovakav pocetak je, u 99% slučajeva potrebna labilna osoba, usamljena u braku, nevoljena, obično usedelica, raspuštenica ili udovica.
S druge strane je neko ko to uoči i isplete mrežu.

Zamisli neku ženu koju je zaveo LAJK... ili dobije:cmok2:... i poludi od sreće.

Smešno, jel da?

Danas lajk, sutra blok...

Kući ima ženu kojoj stalno lajkuje. Forum mu služi da oseti kako bi izgledalo kada bi otkačio ono što u reali ne bi smeo. Tu petlju ne ume da isplete u reali.

Back