Nesvakidašnji slučaj u mirnom brčanskom selu Buzekara

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.058
Nakon što mu je pobjegla i šesta žena, mladić iz Buzekare osveštao krevet!

Kako koja prenoći, tako ujutru pobjegne!

Nesvakidašnji slučaj u mirnom brčanskom selu Buzekara. Naime, mladića je u zadnjih godinu napustilo svih šest djevojaka koje su dolazile da prenoće:
- Ne znam šta da reknem, garant je do kreveta. Pito sam popa imal kaka molitva za ostanak u kući, pa da i to probamo. Zna i umene majka, koja spava ovd pored kreveta na kauču, da nešto nije kako treba. Ona je posvu noć budna, prati, pokriva nas, al džaba, ima nešto u tom krevetu.

Copy sa brčko njuz

Da li će ovo pomoći pa sedma da se zadrži ?

IMG_7336.jpeg

Nesvakidašnji slučaj u mirnom brčanskom selu Buzekara. Naime, mladića je u zadnjih godinu napustilo svih šest djevojaka koje su dolazile da prenoće:
- Ne znam šta da reknem, garant je do kreveta. Pito sam popa imal kaka molitva za ostanak u kući, pa da i to probamo. Zna i umene majka, koja spava ovd pored kreveta na kauču, da nešto nije kako treba. Ona je posvu noć budna, prati, pokriva nas, al džaba, ima nešto u tom krevetu.

Copy sa brčko njuz

Pogledajte prilog 1762654
da ima bar "nesto" u krevetu ne bi nijedna pobegla.

Copy sa brčko njuz

Pogledajte prilog 1762654
Ti si sigurno upoznata sa činjenicom da je informacija za koju nisi priložila link objavljena na fesbuk stranici koja navodi da su sve vesti na njoj izmišljene. Prepostavljam da to i nije bitno. Bitno je da korisnici foruma Krstarice reaguju i da vidimo njihove reakcije, zar ne?

Back