Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 179.031
Nestorović: Nema blanko podrške za studente, zavisiće od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u
Branimir Nestorović izjavio je da podrška studentima zavisi od programskih stavova liste
Studenti planiraju finalizaciju liste kandidata u narednim danima
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu ukazali poverenje.

Branimir Nestorović je rekao da „Mi-snaga naroda“ ne može da studentima dati „blanko“ podršku.
Blic preporučuje
"NE SMEJU BITI FUNKCIONERI OPOZICIONE PARTIJE" Studenti otkrili koje tri grupe ljudi ne mogu biti kandidati za studentsku listu na izborima
- Sačekaćemo da vidimo ko će biti kandidati za poslanike na studentskoj listi i kakav će biti njihov plan i program. Naša podrška toj listi zavisiće od njihovog stava prema Kosovu i Metohiji, Evropskoj uniji, NATO-u i BRIKS-u. Ako se o tim pitanjima podudare naši programski stavovi, mi ćemo podržati studentsku listu, u suprotnom izaći ćemo samostalno na izbore -rekao je Branimir Nestorović za Betu.
Poslaničku listu koju će sastaviti studenti, do sada su podržali Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Kreni-promeni, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića.
Učešće studentske liste na izborima podržali su i pokret „Solidarnost“ Gorana Ješića, građanski pokret „Bravo“ i Lokalni front iz Kraljeva. Studenti u blokadi, kako je objavljeno, u narednih sedam dana sastaviće listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore. Dogovori na fakultetima počinju danas i trajaće do sredine maja.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...d-njihovog-stava-prema-kosovu-eu-nato/jxxp7xf
Bila bi kardinalna greska Nestorovica i Pokreta Mi Glas Naroda da se svrstaju u isti kos sa sorosevsko placenickom opozicijom
Doziveli bi istu sudbinu kao Dveri zbog saradnje sa Djilasom
Tzv studenti plenumasi koji su inace teska manjina medju studentima generalno su totalitaristi i nedemokrate jer negiraju pravo gradjanima na slobodu misljenja glasanja i izrazavanja
Oni ne zele postenu izbornu utakmicu vec zele jednoumlje po kojima svako mora da slusa i sledi njih? Pa na sta to lici vama ? Meni na cist komunizam i diktaturu totalitarnu.
Sta fali da imamo 10 opozicionih listi ? Ako svi zele studente glasace za njih nece za ove ostale. Ali fora je sto oni znaju da ih mnogi ne zele pa zele da ukinu ostatak opozicije. To nije posteno.
Poslednja izmena: