Nestorović: Nema blanko podrške za studente, zavisiće od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u

Тихи

Starosedelac
Poruka
179.031

Nestorović: Nema blanko podrške za studente, zavisiće od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u​

Branimir Nestorović izjavio je da podrška studentima zavisi od programskih stavova liste

Studenti planiraju finalizaciju liste kandidata u narednim danima

Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu ukazali poverenje.

IMG-9e17f2747bbb7bdd5df1912f9c43cf53-V_0_1280x1280_0_1280x1280.jpg

Branimir Nestorović je rekao da „Mi-snaga naroda“ ne može da studentima dati „blanko“ podršku.

Blic preporučuje
"NE SMEJU BITI FUNKCIONERI OPOZICIONE PARTIJE" Studenti otkrili koje tri grupe ljudi ne mogu biti kandidati za studentsku listu na izborima

- Sačekaćemo da vidimo ko će biti kandidati za poslanike na studentskoj listi i kakav će biti njihov plan i program. Naša podrška toj listi zavisiće od njihovog stava prema Kosovu i Metohiji, Evropskoj uniji, NATO-u i BRIKS-u. Ako se o tim pitanjima podudare naši programski stavovi, mi ćemo podržati studentsku listu, u suprotnom izaći ćemo samostalno na izbore -rekao je Branimir Nestorović za Betu.

Poslaničku listu koju će sastaviti studenti, do sada su podržali Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Kreni-promeni, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića.

Učešće studentske liste na izborima podržali su i pokret „Solidarnost“ Gorana Ješića, građanski pokret „Bravo“ i Lokalni front iz Kraljeva. Studenti u blokadi, kako je objavljeno, u narednih sedam dana sastaviće listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore. Dogovori na fakultetima počinju danas i trajaće do sredine maja.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...d-njihovog-stava-prema-kosovu-eu-nato/jxxp7xf

Bila bi kardinalna greska Nestorovica i Pokreta Mi Glas Naroda da se svrstaju u isti kos sa sorosevsko placenickom opozicijom

Doziveli bi istu sudbinu kao Dveri zbog saradnje sa Djilasom

Tzv studenti plenumasi koji su inace teska manjina medju studentima generalno su totalitaristi i nedemokrate jer negiraju pravo gradjanima na slobodu misljenja glasanja i izrazavanja

Oni ne zele postenu izbornu utakmicu vec zele jednoumlje po kojima svako mora da slusa i sledi njih? Pa na sta to lici vama ? Meni na cist komunizam i diktaturu totalitarnu.

Sta fali da imamo 10 opozicionih listi ? Ako svi zele studente glasace za njih nece za ove ostale. Ali fora je sto oni znaju da ih mnogi ne zele pa zele da ukinu ostatak opozicije. To nije posteno.

Poslednja izmena:

Nestorović: Nema blanko podrške za studente, zavisiće od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u​

Branimir Nestorović izjavio je da podrška studentima zavisi od programskih stavova liste

Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu ukazali poverenje.

Branimir Nestorović je rekao da „Mi-snaga naroda“ ne može da studentima dati „blanko“ podršku.

Blic preporučuje
"NE SMEJU BITI FUNKCIONERI OPOZICIONE PARTIJE" Studenti otkrili koje tri grupe ljudi ne mogu biti kandidati za studentsku listu na izborima

- Sačekaćemo da vidimo ko će biti kandidati za poslanike na studentskoj listi i kakav će biti njihov plan i program. Naša podrška toj listi zavisiće od njihovog stava prema Kosovu i Metohiji, Evropskoj uniji, NATO-u i BRIKS-u. Ako se o tim pitanjima podudare naši programski stavovi, mi ćemo podržati studentsku listu, u suprotnom izaći ćemo samostalno na izbore -rekao je Branimir Nestorović za Betu.

Poslaničku listu koju će sastaviti studenti, do sada su podržali Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Kreni-promeni, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića.

Učešće studentske liste na izborima podržali su i pokret „Solidarnost“ Gorana Ješića, građanski pokret „Bravo“ i Lokalni front iz Kraljeva. Studenti u blokadi, kako je objavljeno, u narednih sedam dana sastaviće listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore. Dogovori na fakultetima počinju danas i trajaće do sredine maja.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...d-njihovog-stava-prema-kosovu-eu-nato/jxxp7xf

Bila bi kardinalna greska Nestorovica i Pokreta Mi Glas Naroda da se svrstaju u isti kos sa sorosevsko placenickom opozicijom

Tzv studenti plenumasi koji su inace teska manjina medju studentima generalno su totalitaristi

Oni ne zele postenu izbornu utakmicu vec zele jednoumlje po kojima svako mora da slusa i sledi njih? Pa na sta to lici vama ? Meni na cist komunizam i diktaturu totalitarnu.
Jel se savetovao sa vanzemljacima, šta kažu?

Nestor je tu za ljude koji razmisljaju kao ja. Koji ne podrzavaju ni SNS a ni sorosevskoblokaderskototalitaristicku ekipu
U stvari, neka ih ti podržavaš. Podržavao si vadikale, vadikali prdnuli u čabar. Podržavao si dveri, dveri prdnule u čabar. Tako će i vanzemljak Nestor i snsekta.

U stvari, neka ih ti podržavaš. Podržavao si vadikale, vadikali prdnuli u čabar. Podržavao si dveri, dveri prdnule u čabar. Tako će i vanzemljak Nestor i snsekta.
svakako za veleizdajnike i sluge sorosa nikada necu biti

To je moje ustavom zagarantovano pravo slobode misljenja i izbora koje bi ti i tvoji drugari plenumasi da mi ukinete

Da nema nijedna druga izborna opozicona lista na izborima osim plenumaske

Kako su to studenti veleizdajnici, pray tell?

Prvo zato sto negiraju slobodu misljenja i izbora drugima.

Drugo zato sto pravdu traze od srpskih neprijatelja i okupatora.

Za mene je to izdaja .

Kad ides npr u Brisel kod Totina Picule da trazis pravdu, kod coveka koji je krvni neprijatelj tvog naroda , pripadnik naroda koji je u vise navrata nad tvojim narodom izvrsio zlocin genocida i etnickog ciscenja.

Kako to da nisu otisli nijednom kod srpskih prijatelja u Rusiju, Belorusiju, Grcku, Kinu, nego bas idu tamo gde zive i rade srpski krvnici i okupatori da "traze pravdu"?

Zato sto su unistili godinu zivota ukrali je svojim kolegama ne dajuci im da pohadjaju nastavu i polazu ispite cak i primenjujuci nasilje protiv onih koji to zele.

Studenti se ne bave tim pitanjima. Njihova borba nije ideološka, već civilizacijska: za osnovne vrednosti demokratije, slobodu govora, vladavinu prava i funkcionalne institucije. Njima nije primarni cilj da reše geopolitička pitanja, već da obezbede društvo u kojem te teme mogu biti slobodno diskutovane, bez represije i manipulacije.

Mada pretpostavljam da to Nestorović već zna nego je odlučio da se malo "pravi blentav" kako bi ustvari bio na strani predsednika protiv sudenata ;)

Sta fali da imamo 10 opozicionih listi ?

Nemogućnost da se pobedi i ostanak Vučića na vlasti. Osim toga, drugo ništa ne fali ;)

Čitava ta desna ekipa je Šojić celzijus fazon. Predješ ga i onda kritikuješ vlast i ostalu opoziciju. Sami nikada neće do većine a mnogi će da se utope u SNS poput Zavetnice kad zatreba pojačati patriotizam na budžetu.

Pogledajte prilog 1726319

Svi čeda UDBE. Čim je neko protiv evroatlantskih integracija, to znači da je napravljen na Banjici.

Realno šta bi i radili na vlasti ti desničari ako bi krenuli full sprovoditi program? Nagli zaokret ka istoku a ne suptilno balansiranje ala Vučić. Dakle bili bi balanseri ili krenuli poput Slobe u sankcije i ratove. Prvo je prevara njihovih birača a drugo je uništavanje životnog standarda tih birača. Zato je najbolje kritikovati sve bez odgovornosti a možda se i posle utopiti u balansero opciju kao Zavetnica. Za one koji hoće veći keš od skupštinske plate i nekih para od režima za vreme kampanje.

IMG-9e17f2747bbb7bdd5df1912f9c43cf53-V_0_1280x1280_0_1280x1280.jpg

Blic preporučuje

Tzv studenti plenumasi koji su inace teska manjina medju studentima generalno su totalitaristi i nedemokrate jer negiraju pravo gradjanima na slobodu misljenja glasanja i izrazavanja

Sta fali da imamo 10 opozicionih listi ? Ako svi zele studente glasace za njih nece za ove ostale. Ali fora je sto oni znaju da ih mnogi ne zele pa zele da ukinu ostatak opozicije. To nije posteno.

Realno šta bi i radili na vlasti ti desničari ako bi krenuli full sprovoditi program? Nagli zaokret ka istoku a ne suptilno balansiranje ala Vučić. Dakle bili bi balanseri ili krenuli poput Slobe u sankcije i ratove. Prvo je prevara njihovih birača a drugo je uništavanje životnog standarda tih birača. Zato je najbolje kritikovati sve bez odgovornosti a možda se i posle utopiti u balansero opciju kao Zavetnica. Za one koji hoće veći keš od skupštinske plate i nekih para od režima za vreme kampanje.

a sta bi radili sorosevci?

Priznali Kosovo, uveli sankcije Rusiji i Kini da ucine zapad srecnim a Srbe nesrecnim

Nestor ga je poduvao , ja ne postujem ljude koji ne umeju da procene druge ljude a kamoli svoje najblize saveznike, pa sta si ti debil, dete od 4 godine, pa ne umes da procenis druge ljude..

Svi k....po Srbiji desi se zaebe te covek...kako mene niko ne zaebe....ne sme ....nije omerta, znaci necu da mu potpisem rupu na celu , ali ne sme...
Sme sve dok ga ne pitam konkretno to i to ovo i ovo , do tada sme sve, i da mulja i da ocekuje i da uzima i da krade, sve sme...
Sad mi kazite da Djindjic nije znao da mu je Zoran Zivkovic kriminalac i Cheda smrce ko teski bolesnik od bronhitisa u Zemunskoj tvrdjavi , koju su morali da sruse da ne bi postala uzor mladima i bastion slobode...ej ne bi proslo 10 godina neko bi to zakupio samo da bi tamo napravio simbol slobde za razne stvari...idealno za smrkanje, za klub, za klub sa separeima...ja sam jednom zalutao u takav after party klub, pojma nemam ni kako sam usao , kroz neka dvorista, izmedju kuca, zgradica, i onda klub kao u onom filmu tom kruz, zavese separei, u jednom svi krvavih ociju , u drugom grupnjak u toku , mala me zove, nisu klinke, rekao bih 2, 3 godina faksa...a bilo je i klinke drustvo , ono 19, njih 5 i 2 muska, sevaju dupeta a mi prolazimo , izmedju zavesa, kulisa...
Secam se nekog stejdza, ali je sve bilo diskretno , ni nalik zelenom vencu i striptizu Ruze ili kako se vec zvala, neka poznata striptizerka , ono je za bus stanicu ili zeleznicku ili siromasne studente, a ne ovo....

I svi znamo tacno ko je ko....i onda nema iznenadjenja....
Ja znam ored mene jedan jajara kriminalac, jedan kriminalac od reci , sutra ima da udari na zemunski klan ako mi zatreba, jedan cistac, to su vec posebni ljudi , obicno imaju neko zaduzenje i kod policije ili neke sluzbe...sluze da ljudi nestanu.....cipelice beton, dunav, ili bodljikava zica, cvrsto motanje...to su vec horori..
Ali poenta je da svi znamo ko je ko od nas...
Ja jesam student, , tada , ali sam vise tamo kao ja...ne po zasluzi sta sam uradio..nego koga sve znam...

Tako da te price koje postoje...to ja cujem od svog caleta , on kao pojma nema ko mu je prijatelj a ko ga je zaebo...ali to je laz...on tu nateze ta poznanstva, nema pojma sta od njih trazi , kao pao sa marsa je covek..
Umesto da im trazi ono sto bi rado dali , a dali bi jako puno...svako od njih...jedan ume da probere stoku , drugi bi dao stovariste gradjevinskog materijala, treci je 3 covek estrade, itd itd...svi oni su ljudi od reci ako im trazis rec za nesto sto im odgovara i deo je njih...

Nestor je pokazao u praksi da to ne ume.....niti da trazi rec niti da proceni ko je deo njegovog tima...
Zato nula...i bice nula zauvek...
Lajavac koji pojma nema sta prica...

Back